Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dingo

rasa: mix donek
wielkość: duży
kastracja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenie/odpchlenie: tak
zgadza sie z psami: tak suczkami: tak
charakter : przyjaźnie nastawiony, nie narzuca się człowiekowi,spokojny,lubi pieszczoty,teskni za człowiekiem przez co ma kiepski apetyt i chudnie
PILNIE POTRZEBUJE DOMU I CZŁOWIEKA!!!!!!!!!
w schronisku jest od lutego 2010
[email protected] tel 668432511 to dane kontaktowe do ogłoszeń na mnie

PROSZE TEŻ O POMOC W OGŁSZANIU:(
DOBRE ALLEGRO
I ŁADNY BANNEREK:(
piesek przebywa w schronisku w wielkopolsce www.wetserwis.com.pl
Jędrzejewo koło czarnkowa

MAM NADZIEJE ŻE ZDĄŻYMY MU POMOC:(

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje po raz kolejny!!!! nie zagladałam mu w ząbki wiek oceniłam tak na oko, oczy ma takie zywe przejrzyste tylko ta siwa mordka:(
mam suczke w wieku ok 7lat z tego schroniska on bardzo mi ja przypomina:( ale Luna w porównaniu do niego wygląda młodziej
(luna jest z nami juz 5lat gdy ja bralismy oceniono ja na 3-4lata wiec miałaby ok9 ale rok temu podczas czyszczenia zębów wet powiedział ze ma maksymalnie 6lat czyli teraz ma ok 7, )
a to taki mały off wstawiam fotki mojej Luny jak wygladała po wzięciu ze schroniska a jak teraz, on też gdy znajdzie domek wypieknieje, i z usmiechem na pyszczku bedzie wygladał młodziej!!!!!!!!!!!!

a

Posted

Mogę mu zrobic allegro, choc od razu uprzedzam, że foty za kratami nie sa najlepsze do ogłoszeń.
Olbrzymi odzew o Amelkę był z Super Expresu. Może udałoby się tam umieścic DONka? Fakt, że to starszy pies i na pewno nie będzie tylu chętnych co na sunię, ale warto go pokazac światu.

Posted

tak wiem ze foty za kratami nie oddaja całkowicie piekna psa a jedynie sciskaja za serce:( ale gdybym tak miała zabierac kazdego psiura na zielona trawke by zrobic mu zdjecia potrzebowałabym o wiele wiecej czasu a nie wiem czy pracownikom schroniska byłoby to na reke:(
wysłałam juz jego fotki do super expressu ale nie wiem czy sie ukazało ogłoszenie!!!:( allegro byłoby bardzo pomocne dzieki niemu juz kilka onkow z Jedrzejewa ma fajne domki DZIEKUJE

Posted

czeka nadal choc z przykrościa musze stwierdzić ze wyglada coraz gorzej,leci ciagle z wagi jest smutny do tego te upały :( tu liczy sie czas!!!!!!!

potrzebne ogłoszenia i jakies dobre allegro:( a to fotki z 15lipca

Posted

ale on ładny jest!:multi:I nie wygląda wcale tak staro....może Reno pomoże z tym dobrym
(tzn.takim wyróżnionym,podświetlonym) allegro....u mnie niestety na takie brak kasy...:-(

Posted

Dziewczyny, obiecuję, ze zaraz po powrocie z urlopu zabiorę się do roboty. Przepraszama za taką zwłokę, ale mam ostatnio straszny okres. Brakuje mi na wszystko czasu i stąd moje zaniedbania na dogo.

Posted

Tekst do ogłoszeń:

Jest takie miejsce na świecie, gdzie nawet nadzieja umiera.
Jest takie miejsce, gdzie smutek, samotność i tęsknota przejmują władanie nad wszystkim.
To miejsce to schronisko. Setki psich istnień uwięzionych za kratami boksów.
Pośród nich czeka Dingo - wspaniały, piękny, 6letni miks owczarka niemieckiego.
Niestety powoli w oczach Dinga gasną iskierki nadziei, że kiedyś jednak nadjedzie wyczekiwany dzień, i ktoś wyciągnie do niego rękę.
Jakiś głoś powie, chodź Dingo, zabieram cię do domu...
Dingo z coraz większym zrezygnowaniem przeżywa każdy następny dzień.
Powoli niknie w oczach...
Prosimy - nie pozwól aby zniknął zupełnie.
Nie pozwól, aby nie dostał szansy lepsze życie.
Pomóż nam przemienić tę tlącą się w nim iskierkę nadziei w prawdziwy ogień miłości.
Prosimy w imieniu tego wspaniałego psa - podaruj mu dom.
On w zamian podaruje Ci coś najcenniejszego na świecie - swoje psie serce.

Uwagi, sugestie i opinie jak zwykle mile widziane i pożądane ;)