martaipieski Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dingo wiek: ok6-7 lat rasa: mix donek wielkość: duży kastracja: tak szczepienia: tak odrobaczenie/odpchlenie: tak zgadza sie z psami: tak suczkami: tak charakter : przyjaźnie nastawiony, nie narzuca się człowiekowi,spokojny,lubi pieszczoty,teskni za człowiekiem przez co ma kiepski apetyt i chudnie PILNIE POTRZEBUJE DOMU I CZŁOWIEKA!!!!!!!!! w schronisku jest od lutego 2010 [email protected] tel 668432511 to dane kontaktowe do ogłoszeń na mnie PROSZE TEŻ O POMOC W OGŁSZANIU:( DOBRE ALLEGRO I ŁADNY BANNEREK:( piesek przebywa w schronisku w wielkopolsce www.wetserwis.com.pl Jędrzejewo koło czarnkowa MAM NADZIEJE ŻE ZDĄŻYMY MU POMOC:( Quote
aganela Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 zapisuje sobie Doneczka ,jak najszybciej postaram się zrobic kilka ogłosz.mu ! Czy ona ma napewno 6-7lat ? Może rok/dwa jest młodszy/straszy ? Quote
martaipieski Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 dziekuje po raz kolejny!!!! nie zagladałam mu w ząbki wiek oceniłam tak na oko, oczy ma takie zywe przejrzyste tylko ta siwa mordka:( mam suczke w wieku ok 7lat z tego schroniska on bardzo mi ja przypomina:( ale Luna w porównaniu do niego wygląda młodziej (luna jest z nami juz 5lat gdy ja bralismy oceniono ja na 3-4lata wiec miałaby ok9 ale rok temu podczas czyszczenia zębów wet powiedział ze ma maksymalnie 6lat czyli teraz ma ok 7, ) a to taki mały off wstawiam fotki mojej Luny jak wygladała po wzięciu ze schroniska a jak teraz, on też gdy znajdzie domek wypieknieje, i z usmiechem na pyszczku bedzie wygladał młodziej!!!!!!!!!!!! a Quote
muu Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kochany pies. Ma piękną sierść. Może ktoś chciałby chociaż na DT. Była badana jego reakcja na koty? Quote
martaipieski Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 tymczas tez byłby dobry!!!!! nie nie była sprawdzana reakcja na koty Quote
aganela Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 poszło parę ogłoszen,ojej,alegratka,ezwierzak,olx,morusek,pineska,pajeczyna,anonseogloszenia. Przy okazji podrzucam Dingulca ! Quote
Reno2001 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Mogę mu zrobic allegro, choc od razu uprzedzam, że foty za kratami nie sa najlepsze do ogłoszeń. Olbrzymi odzew o Amelkę był z Super Expresu. Może udałoby się tam umieścic DONka? Fakt, że to starszy pies i na pewno nie będzie tylu chętnych co na sunię, ale warto go pokazac światu. Quote
martaipieski Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 tak wiem ze foty za kratami nie oddaja całkowicie piekna psa a jedynie sciskaja za serce:( ale gdybym tak miała zabierac kazdego psiura na zielona trawke by zrobic mu zdjecia potrzebowałabym o wiele wiecej czasu a nie wiem czy pracownikom schroniska byłoby to na reke:( wysłałam juz jego fotki do super expressu ale nie wiem czy sie ukazało ogłoszenie!!!:( allegro byłoby bardzo pomocne dzieki niemu juz kilka onkow z Jedrzejewa ma fajne domki DZIEKUJE Quote
martaipieski Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 czeka nadal choc z przykrościa musze stwierdzić ze wyglada coraz gorzej,leci ciagle z wagi jest smutny do tego te upały :( tu liczy sie czas!!!!!!! potrzebne ogłoszenia i jakies dobre allegro:( a to fotki z 15lipca Quote
blacky. Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Hej przystojniczku :) Ja mogę wspomóc jedynie podlinkowanymi banerkami... ;) ****** Quote
Dorothy Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 zapisuje sobie smutasa w specjalnym kapowniczku Quote
martaipieski Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 witaj Dorothy :) dziekuje ze tu jestes!!! Quote
zeberka4 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ma już ode mnie: alegratka.pl, kupsprzedaj.pl cafeanimal darmoweogloszenia.pl szerlok.pl ojej.pl olx.pl (bede edytowała jak zrobie jeszcze jakies ) Quote
martaipieski Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 bardzo ci dziekuje mam nadzieje ze dzieki ogłoszeniom znajdzie domek!!!! Quote
aganela Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ale on ładny jest!:multi:I nie wygląda wcale tak staro....może Reno pomoże z tym dobrym (tzn.takim wyróżnionym,podświetlonym) allegro....u mnie niestety na takie brak kasy...:-( Quote
zeberka4 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 a ja mam nadzieję ze bedzie jakiś odzew z ogłoszeń! Quote
Reno2001 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Dziewczyny, obiecuję, ze zaraz po powrocie z urlopu zabiorę się do roboty. Przepraszama za taką zwłokę, ale mam ostatnio straszny okres. Brakuje mi na wszystko czasu i stąd moje zaniedbania na dogo. Quote
Ra_dunia Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Tekst do ogłoszeń: Jest takie miejsce na świecie, gdzie nawet nadzieja umiera. Jest takie miejsce, gdzie smutek, samotność i tęsknota przejmują władanie nad wszystkim. To miejsce to schronisko. Setki psich istnień uwięzionych za kratami boksów. Pośród nich czeka Dingo - wspaniały, piękny, 6letni miks owczarka niemieckiego. Niestety powoli w oczach Dinga gasną iskierki nadziei, że kiedyś jednak nadjedzie wyczekiwany dzień, i ktoś wyciągnie do niego rękę. Jakiś głoś powie, chodź Dingo, zabieram cię do domu... Dingo z coraz większym zrezygnowaniem przeżywa każdy następny dzień. Powoli niknie w oczach... Prosimy - nie pozwól aby zniknął zupełnie. Nie pozwól, aby nie dostał szansy lepsze życie. Pomóż nam przemienić tę tlącą się w nim iskierkę nadziei w prawdziwy ogień miłości. Prosimy w imieniu tego wspaniałego psa - podaruj mu dom. On w zamian podaruje Ci coś najcenniejszego na świecie - swoje psie serce. Uwagi, sugestie i opinie jak zwykle mile widziane i pożądane ;) Quote
Recommended Posts