aganela Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Radunia śliczny tekst!:loveu:Jak dla mnie to nawet nie miks,ale donek,tylko oczywiście w typie. Quote
martaipieski Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 piekny teks az mi sie łza w oku zakreciła:(:(:( Quote
Ra_dunia Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 postaram się zaraz allegro wystawić. Reno - nie stresuj się ;) masz moje wsparcie :D Allegro dla Dinga: http://allegro.pl/show_item.php?item=1155871951 pogrubione, wyróżnione, podświetlone Kto napisał tekst Wakacje na blogu? Ty Marto? Teraz ja się popłakałam... Quote
martaipieski Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 nie to nie ja go napisałam nie wiem nawet czyjego jest autorstwa kiedys znalazłam go na stronie hodowli owczarkow:( chwyta za serce:( dziekuje za piekne allegro i mamy pierwszy odzew jest Pan z krakowa zainteresowany ale jeszcze nie zdecydowany, jednak prosił o pomoc w transporcie mogłby kawałek po donka wyjechac ale trzeba by pokonac na koszt własny prawie cała droge a pan jest z krakowa prosił zebym mu dala znac jak tylko znajde transport no i domek trzeba sprawdzic narazie mam tylko nr telefonu do pana Quote
zeberka4 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 super ze jest pierwszy kontakt! zobaczcie na watku transportowym czasami ludzie jezdzą moze akurat! Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Świetnie, że tak szybko jest odzew :) Na razie na allegro 57 wyświetleń - to całkiem sporo jak na początek aukcji. Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 161 wyświetleń ;) niestety żadnego obserwatora... ale jeszcze 4 dni do końca allegro... Quote
martaipieski Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 kochani!!! jest wspaniały domek dla Dinga w krakowie Panstwo sa na 100%zdecydowani tylko transport potrzebny!!!!! Quote
aganela Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 może Beabono pomoże? Pisała że może pomóc w transporcie...musicie do niej napisać dziewczyny http://www.dogomania.pl/threads/176736-Schronisko-w-Jędrzejewie-potrzebne-ogłoszenia!!!-zdj.z-15-lipca-od-str44/page52 Quote
BeaBono Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 No fakt, napisałam, że jestem skłonna pomóc w transporcie Rosy za zwrot kosztów paliwa (1)jestem w niej zabujana od pierwszego wejrzenia i chciałabym zobaczyć gdzie trafi(2)robiłam Rosie ogłoszenia na Wielkopolskę Kraków = koszt samej benzyny będzie spory... edit: myślałam by założyć wątek transportowy, bo wtedy można by się z kimś umówić na transport łączony ew znaleźć współpasażerów i tym samym obniżyć koszta... edit 2: no to jadę konkretami: http://mapa.edu.pl/dojazd/jedrzejewo_37508_krakow_5600.htm naszym paliwożernym potworem: 430 - 450 zł (sama benzyna) wiem od Marty, że przyszły domek skłonny jest dołożyć do paliwa, ale państwo nie podali konkretnej sumy i raczej nie należy spodziewać się, że będzie duża Marta dysponuje jedynie 100 zł, które miały być przeznaczone na sterylkę suczek wyciągniętych na DT założyłam wątek transportowy: http://www.dogomania.pl/threads/189629-J%C4%99drzejewo-Pozna%C5%84-Wroc%C5%82aw-Katowice-Krak%C3%B3w-%28organizujemy-transport%29?p=15073045#post15073045 Marta, zmień proszę tytuł (dom czeka, zbieramy na paliwo czy coś podobnego) Można by jeszcze porozsyłać PW, bądź zorganizować bazarek (czy jakaś ciocia byłaby skłonna go zrobić albo mogłaby przeznaczyć na niego jakieś fanty?)... ------------------------------------------------------------------- Witam z rana, czarno to widzę... Quote
aganela Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 no szkoda,no to Hop do góry!!!!!Trzeba podnieść wątek:) Quote
martaipieski Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 dzis znowu rozmawiał z Pania z krakowa!!!to wspaniali mili ludzie piesek bedzie miał u nich swietne warunki!!! tylko brak transportu:( Quote
Ra_dunia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Serio?? Super! To teraz wizyta przedadopcyjna i transport ;) Wiecie ile Dingo miał wejść na allegro?? 491! :crazyeye: Jeszcze żaden psiak, którego wystawiałam tyle nie miał... Quote
martaipieski Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 bo on taki sliczny jest:) telefony w sprawie adopcji maiłam 2 oba fane z czego jeen to ten z krakowa mam nadzieje ze wypali jakis transport!!!!!!!! Panstwo mieli wczesniej onka ze schroniska w krakowie adoptowali go gdy miał 8lat psiak był pokazywany w programie ,,kundel bury i kocury" była wtedy wizyta przedadopcyjna:) Pani oczywiscie chciałaby by teraz tez ktos spr domek:):)sama to zaproponowała:) mozemi te podac namiary na wolontariuszke ktora wydawała im poprzedniego pieska ktory odszedł w wieku 1lat z powodu choroby:( mam dobrze przeczucie co do tego domku, jestem pewna ze Dingus bedzie w nim bardzo szczesliwy:) widac ze Panstwu zalezy na nim czesto pisza i dzwonia nie tak jak inni czasem ktos zadzwoni mowi ze sie odezwie i pozniej milczy Quote
aganela Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 szkoda byłoby gdyby przez 'głupi' transport Dingo nie trafił do tak wspaniałego domu...... Quote
zeberka4 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 no to trzymam kciuki aby sie udało! dom faktycznie wydaje sie super! Quote
Ra_dunia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 dokładnie - o jaką sumę chodzi? Już ktoś się zaoferował? Quote
Reno2001 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Qrcze, sa wakacje i ludzie podróżują. Może znalazłoby się coś za free. Ja jadę do Krakowa, ale dopiero w połowie września a to za daleki okres. Może trzeba zmienic tytuł, że potrzebny transport z np. Piły do Krakowa? Może ktos jedzie choc kawałkiem po drodze? Na transportowym nic nie ma? Może jakiś łączony? Quote
Tia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 A skąd dokąd ten transport? Najlepiej założyć wątek na transportowym. Może ktoś bazarek by zrobił, skoro jest dom to trzeba działać. A szczególnie rozsyłać wątek. Quote
Ra_dunia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ja teraz też w rozjazdach...ale jakby co to mogę do gdzieś dowieść. Na pewno przewieść choćby do Poznania ;) ale to dopiero przyszły tydzień, od soboty. Do tego czasu nie ma mnie na miejscu. Quote
Recommended Posts