Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie to nie ja go napisałam nie wiem nawet czyjego jest autorstwa kiedys znalazłam go na stronie hodowli owczarkow:( chwyta za serce:(
dziekuje za piekne allegro i mamy pierwszy odzew jest Pan z krakowa zainteresowany ale jeszcze nie zdecydowany, jednak prosił o pomoc w transporcie mogłby kawałek po donka wyjechac ale trzeba by pokonac na koszt własny prawie cała droge a pan jest z krakowa prosił zebym mu dala znac jak tylko znajde transport no i domek trzeba sprawdzic narazie mam tylko nr telefonu do pana

Posted

No fakt, napisałam, że jestem skłonna pomóc w transporcie Rosy za zwrot kosztów paliwa (1)jestem w niej zabujana od pierwszego wejrzenia i chciałabym zobaczyć gdzie trafi(2)robiłam Rosie ogłoszenia na Wielkopolskę
Kraków = koszt samej benzyny będzie spory...

edit: myślałam by założyć wątek transportowy, bo wtedy można by się z kimś umówić na transport łączony ew znaleźć współpasażerów i tym samym obniżyć koszta...

edit 2: no to jadę konkretami:

http://mapa.edu.pl/dojazd/jedrzejewo_37508_krakow_5600.htm

naszym paliwożernym potworem: 430 - 450 zł (sama benzyna)

wiem od Marty, że przyszły domek skłonny jest dołożyć do paliwa, ale państwo nie podali konkretnej sumy i raczej nie należy spodziewać się, że będzie duża
Marta dysponuje jedynie 100 zł, które miały być przeznaczone na sterylkę suczek wyciągniętych na DT

założyłam wątek transportowy:

http://www.dogomania.pl/threads/189629-J%C4%99drzejewo-Pozna%C5%84-Wroc%C5%82aw-Katowice-Krak%C3%B3w-%28organizujemy-transport%29?p=15073045#post15073045

Marta, zmień proszę tytuł (dom czeka, zbieramy na paliwo czy coś podobnego)

Można by jeszcze porozsyłać PW, bądź zorganizować bazarek (czy jakaś ciocia byłaby skłonna go zrobić albo mogłaby przeznaczyć na niego jakieś fanty?)...
-------------------------------------------------------------------

Witam z rana, czarno to widzę...

Posted

Serio?? Super!
To teraz wizyta przedadopcyjna i transport ;)

Wiecie ile Dingo miał wejść na allegro?? 491! :crazyeye: Jeszcze żaden psiak, którego wystawiałam tyle nie miał...

Posted

bo on taki sliczny jest:) telefony w sprawie adopcji maiłam 2 oba fane z czego jeen to ten z krakowa mam nadzieje ze wypali jakis transport!!!!!!!!
Panstwo mieli wczesniej onka ze schroniska w krakowie adoptowali go gdy miał 8lat psiak był pokazywany w programie ,,kundel bury i kocury" była wtedy wizyta przedadopcyjna:) Pani oczywiscie chciałaby by teraz tez ktos spr domek:):)sama to zaproponowała:) mozemi te podac namiary na wolontariuszke ktora wydawała im poprzedniego pieska ktory odszedł w wieku 1lat z powodu choroby:(
mam dobrze przeczucie co do tego domku, jestem pewna ze Dingus bedzie w nim bardzo szczesliwy:) widac ze Panstwu zalezy na nim czesto pisza i dzwonia nie tak jak inni czasem ktos zadzwoni mowi ze sie odezwie i pozniej milczy

Posted

Qrcze, sa wakacje i ludzie podróżują. Może znalazłoby się coś za free. Ja jadę do Krakowa, ale dopiero w połowie września a to za daleki okres.
Może trzeba zmienic tytuł, że potrzebny transport z np. Piły do Krakowa? Może ktos jedzie choc kawałkiem po drodze? Na transportowym nic nie ma? Może jakiś łączony?

Posted

A skąd dokąd ten transport?
Najlepiej założyć wątek na transportowym.
Może ktoś bazarek by zrobił, skoro jest dom to trzeba działać.
A szczególnie rozsyłać wątek.

Posted

ja teraz też w rozjazdach...ale jakby co to mogę do gdzieś dowieść. Na pewno przewieść choćby do Poznania ;)
ale to dopiero przyszły tydzień, od soboty. Do tego czasu nie ma mnie na miejscu.