Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
super! :) ale macie fajowo :)
znam te bekoniki... śmierdzą okropnie :p i moje psy ich nie cierpią - musiałam wyrzucić

I tak nic nie śmierdzi bardziej niż suszone łby ryb :roll: kiedyś kupiłam i od razu wyrzuciłam... normalnie tragedia...

Posted

ja je kupuję :diabloti: psiuty uwielbiają kawałki ryby suszone, zwłaszcza głowy :diabloti: śmierdzą obleśnie ale nic nie pobije żwacza. żwacz śmierdzi tak że głowa ryby to przy tym perfum!

Posted

paniMysza napisał(a):
ale co to za pomysł miałaś zeby głowy rybie kupować?:)

bo pisali, że na sierść dobrze robi :roll: i co? i nie wytrzymałam :roll: Jaga, podziwiam wytrwałość! :eviltong: w walce ja vs. suszone rybie głowy przerywam 0:1 :roll:

Posted

a my już po drugich zajęciach:) fajnie było. mamy dużo zadane do domu;) jak mam dobre smakołyki, psiaki dla franki nie istnieją. moja mama mówi, żebym sie modliła, zeby nie straciła apetytu;)

Posted

brawo Frania :) w sumie zazdroszczę, gdyby Johnny tak na żarcie reagował...
może jak będziesz wznosić modły za Frankę to i za Johnego też? ;)

Posted

Jaga. napisał(a):
brawo Frania :) w sumie zazdroszczę, gdyby Johnny tak na żarcie reagował...

A testów na dogoterapię nie zdaliście przypadkiem przy pomocy szynki? :diabloti:

Posted

szynki szynki ;p szynkę to mu zabierali z miski i dlatego zdał że żarcie jest be :diabloti:

a tak poważnie to na testach Johnny był jedynym psem w pomieszczeniu. jemu przy innych psach tak odwala, poza tym to jest bardzo grzeczny i usłuchany