Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
ale za to jakie słodkie skrajności :)

Co jak co, ale największe skrajności mam ja ;)

Laila - mała
Honey - duży

Laila - łysa
Honey - mega owłosiony

Laila - pies "letni"
Honey - pies zimowy

Laila - ADHD
Honey - spokojny

Przebijcie nas 8)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ale świetna! Pani Myszo, tak z ręką na sercu - kto ma więcej ubrań - Ty czy Frania? :cool3:

no ja! frania nie ma przeciez majtek i staników;)

a to ubranko zamówiłam u pani, która mi poleciłaś. kolor wybrał (niestety) michał:)

Posted

Jaga. napisał(a):
aaaaaaaaaaaaa padłam!!!! ja chcę zdjęcie z Franią!!! :diabloti: :) ale super!!

mychaaaa nie mamy szans ;)

:D :D :D
ale żeby nie było tak słodko - wysiurała sie swinia dzisiaj, jak nas nie było! :|

Posted

paniMysza napisał(a):
no ja! frania nie ma przeciez majtek i staników;)
a to ubranko zamówiłam u pani, która mi poleciłaś. kolor wybrał (niestety) michał:)

Oooo mamo! Ja też mam Michałka w domu :roll: co tu dużo mówić... jedynie do kobiet gust mają, ale z resztą są problemy u tych Michałków :evil_lol:

Posted

Jaga. napisał(a):
to mój mąż to ideał w takim razie, mogłabym ubrać Tessi w róźową sukienkę a on i tak by z nią poszedł na dwór

Mój też prowadza Lailę we wszystkich ciuszkach, na różowej smyczy i nie marudzi...
ale gust to ma taki sobie... :diabloti:

Posted

e no to nie tak źle z tymi Waszymi facetami ;) a co do gustu, to ja zawsze wmawiam Konradowi że to co mi się najbardziej podoba to jemu też ;)
Johnny może pożyczyć Frani swoją nową smyczkę moro. będzie jej pasować do ubranka i kałacha ;)

Posted

co za mapki! moje na szczęście nic nie gryzą ale Johnny wyje jak wychodzę. nijak go nie mogę oduczyć, musi zawyć 2-3 razy i koniec, pogodzony z losem ;)

Posted

to frania pogryzła:) lola nie niszczy. jak była szczeniaczkiem to raz tylko wygryzła dziure w ścianie. ale była to olbrzymia dziura, prawie sie przegryzła do sasiadów:) głeboka na jakies 5 cm, srednica około 30 cm:)

Posted

kornik kornik:) zjada też gałązki i pogryzła koturn w moim bucie:)

wróciliśmu od weterynarza. noga franuli zrośnieta, źle bo źle, ale to wiedziałam. dowiedziałam sie natomiast, ze kostki w jej nadgarstku są dziwnie ułożone. pewnie to efekt tych źle zrośnietych kości. w każdym razie mamy pozwolenie na trenowanie agility:) jeśli mała nie bedzie dawał sobie rady, coś ją będzie bolało, to zrezygnujemy:)