mychaaaaa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jaga. napisał(a):ale za to jakie słodkie skrajności :) Co jak co, ale największe skrajności mam ja ;) Laila - mała Honey - duży Laila - łysa Honey - mega owłosiony Laila - pies "letni" Honey - pies zimowy Laila - ADHD Honey - spokojny Przebijcie nas 8) Quote
Jaga. Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 aaaaaaaaaaaaa padłam!!!! ja chcę zdjęcie z Franią!!! :diabloti: :) ale super!! mychaaaa nie mamy szans ;) Quote
mychaaaaa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ale świetna! Pani Myszo, tak z ręką na sercu - kto ma więcej ubrań - Ty czy Frania? :cool3: Quote
paniMysza Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ale świetna! Pani Myszo, tak z ręką na sercu - kto ma więcej ubrań - Ty czy Frania? :cool3: no ja! frania nie ma przeciez majtek i staników;) a to ubranko zamówiłam u pani, która mi poleciłaś. kolor wybrał (niestety) michał:) Quote
paniMysza Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jaga. napisał(a):aaaaaaaaaaaaa padłam!!!! ja chcę zdjęcie z Franią!!! :diabloti: :) ale super!! mychaaaa nie mamy szans ;) :D :D :D ale żeby nie było tak słodko - wysiurała sie swinia dzisiaj, jak nas nie było! :| Quote
Jaga. Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 moja dziś dwa razy ;/ ukrecę kiedyś ten pusty łebek ;) Quote
mychaaaaa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 paniMysza napisał(a):no ja! frania nie ma przeciez majtek i staników;) a to ubranko zamówiłam u pani, która mi poleciłaś. kolor wybrał (niestety) michał:) Oooo mamo! Ja też mam Michałka w domu :roll: co tu dużo mówić... jedynie do kobiet gust mają, ale z resztą są problemy u tych Michałków :evil_lol: Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 to mój mąż to ideał w takim razie, mogłabym ubrać Tessi w róźową sukienkę a on i tak by z nią poszedł na dwór Quote
mychaaaaa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Jaga. napisał(a):to mój mąż to ideał w takim razie, mogłabym ubrać Tessi w róźową sukienkę a on i tak by z nią poszedł na dwór Mój też prowadza Lailę we wszystkich ciuszkach, na różowej smyczy i nie marudzi... ale gust to ma taki sobie... :diabloti: Quote
paniMysza Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 u mnie michał częściej wychodzi z psami, więc staram sie rózu unikać:) ale piżamka frani bardzo mu sie podoba, znaczy frania w niej:) Quote
paniMysza Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ania90 napisał(a):ladniutka Frania:) witam we franiowej galerii:) Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 e no to nie tak źle z tymi Waszymi facetami ;) a co do gustu, to ja zawsze wmawiam Konradowi że to co mi się najbardziej podoba to jemu też ;) Johnny może pożyczyć Frani swoją nową smyczkę moro. będzie jej pasować do ubranka i kałacha ;) Quote
paniMysza Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 o!:) własnie sobie patrzyłam na moje piekne, nowe biurko i co widzę? pogryziony kant:| Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 co za mapki! moje na szczęście nic nie gryzą ale Johnny wyje jak wychodzę. nijak go nie mogę oduczyć, musi zawyć 2-3 razy i koniec, pogodzony z losem ;) Quote
paniMysza Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 to frania pogryzła:) lola nie niszczy. jak była szczeniaczkiem to raz tylko wygryzła dziure w ścianie. ale była to olbrzymia dziura, prawie sie przegryzła do sasiadów:) głeboka na jakies 5 cm, srednica około 30 cm:) Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 wow no to Lola się nieźle nudziła :D Frania kornik ;) Quote
paniMysza Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 kornik kornik:) zjada też gałązki i pogryzła koturn w moim bucie:) wróciliśmu od weterynarza. noga franuli zrośnieta, źle bo źle, ale to wiedziałam. dowiedziałam sie natomiast, ze kostki w jej nadgarstku są dziwnie ułożone. pewnie to efekt tych źle zrośnietych kości. w każdym razie mamy pozwolenie na trenowanie agility:) jeśli mała nie bedzie dawał sobie rady, coś ją będzie bolało, to zrezygnujemy:) Quote
paniMysza Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 szkołe juz poogladałam, teraz trzymam kciuki, żeby w niedzielę nie padało:) Quote
Jaga. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ja też trzymam! mówili w radio że niedziela ma być piękna i słoneczna :) może jakieś fotki się uda Frani zrobić na 1 lekcji :) Quote
paniMysza Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 myślałam o tym, ale zdaje sie, ze frania nie jest najgrzeczniejszym pieskiem świata i raczej nie będe miała wolnej głowy i rąk do cykania fot:) Quote
Recommended Posts