diuna_wro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Też mi ulżyło.... Dziękuję wszystkim za wsparcie i wytrwałość. Quote
elmira Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Diuna, wielki szacun, jak to młodzież mawia:) Cieszę się, że Rutka jest bezpieczna. Mam nadzieję, że Weronika trochę zbastuje. Weroniko, dodam jeszcze, że jestem starsza od Ciebie przeszło dwa razy, ale o mojej mamie nigdy bym nie wyraziła się cyt.: "matka". I nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko tak mówiło o mnie. Quote
LALUNA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Nie czesto sie odzywam, ale skoro zostałam zaproszona przez Weronikę to zabiorę jednak głos. Weroniko groźby na priv nawet w stosunku do własnego psa, nie sa chronione regulaminem. W zależnosci od wagi można je zgłosić nawet do prokuratury. MAsz 15 lat za 3 lata będziesz pełnoletnia. To zobowiazuje. Zarówno w zachowaniu do ludzi jak i do psów. Jeżeli Twój pies ma jakieś problemy to jest to wyłacznie wina własciciela którym jesteś takze Ty. Mówi się jaki kram taki pan. Ale odpowiedzialnosc polega na tym ze jak sie cos popsuje to trzeba naprawic a nie wyrzucać. W moim klubie agility, chodzi Michał który swojego psa zaczał szkolić jak miał 10 lat w tej chwili ma 13 lat, był już na Mistrzostwach Europy Juniorów ze swoim psem. Spędza bardzo duzo czasu na treningu i chociaz suczka też jest lękliwa i niekiedy sie bardzo boi, wszyscy go podziwiaja za jego cierpliwosć do psa i wysiłek w szkoleniu. Bo nic nie przychodzi samo. Czesto trzeba duzo wysiłku i checi ale satysfakcja jest olbrzymia. Tylko trzeba chcieć. Quote
diuna_wro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 LALUNO, jesteś niekwestionowanym autorytetem. Dziękujemy za zabranie głosu. Quote
danka4u1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='diuna_wro']Ciekawe jak się miewa Rutka...[/QUOTE] Też zaglądam .... Quote
elmira Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Też czekam na wieści. Diuna Wro-pozdrawiam. Quote
diuna_wro Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Elmira - pozdrowionka:) Weronika odpisała do mnie, ze Rutka ma się OK. Może będę miała okazję niebawem spotkać się z Mamą... Quote
danka4u1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Diuna dzięki za wszystkie starania i nieludzką cierpliwość do tej historii..... Weronika pisze rózne rzeczy w zależności od natchnienia....tylko rozmowa z Mamą może być wiarygodna. Mam nadzieję. Quote
furciaczek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Czy Wroclawianie moga cos powiedziec na temat nowo otwartego schroniska?? Quote
Korenia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='furciaczek']Czy Wroclawianie moga cos powiedziec na temat nowo otwartego schroniska??[/QUOTE] Pytaj diuny_wroc, ona mieszka 5 min od schroniska, pewnie już była oglądać ;) Quote
furciaczek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Korenia']Pytaj diuny_wroc, ona mieszka 5 min od schroniska, pewnie już była oglądać ;)[/QUOTE] Dziekuje!! Quote
diuna_wro Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 furciaczek, masz zapchaną skrzynkę, więc piszę tu: jutro postaram się zdążyć przed zamknięciem biura, tj. przed 16:30 i dowiem się. Po tej godzinie niestety nie ma tam wstępu... Quote
furciaczek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='diuna_wro']furciaczek, masz zapchaną skrzynkę, więc piszę tu: jutro postaram się zdążyć przed zamknięciem biura, tj. przed 16:30 i dowiem się. Po tej godzinie niestety nie ma tam wstępu...[/QUOTE] Dziekuje, zaraz skrzynke wyczyszcze. Mozesz podeslac mi swoj nr tel, zadzwonie i pogadamy jutro normalnie :) Quote
kangaroo Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 przeczytałam wszystko! ręce opadły. i witki i zęby:| czy wiadomo coś na temat psiaka? Quote
diuna_wro Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 parę dni temu rozmawiałam z mamą Weroniki. U Rutki wszystko OK, jest w domu Quote
kangaroo Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 :) dobrze słyszeć. a przed Tobą Diuna chylę czoła- tyle pracy i to de facto owocnej- gratulacje i buziaki dla Ciebie:* Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='diuna_wro']parę dni temu rozmawiałam z mamą Weroniki. U Rutki wszystko OK, jest w domu[/QUOTE] Uffffffffffffff:):):) Quote
Recommended Posts