irma Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 oj Spajderku, długo czekasz na ten domek więc musi to być super-domek, prawda ? Quote
jnk Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Nie wiem, Mysiu. Nie rozumiem ludzi :shake: Quote
Mysia_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Spajdi zmykaj na pierwszą stronkę!!! ;) Quote
supergoga Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Mam pytanko w sprawie Spajderka z allegro: Proszę o następujące info odnośnie Spiderka: -bloki- szczekliwość (wzgląd na upierdliwych sąsiadów) -tolerancja suni ze schroniska -niszczenie mieszkania -tolerancja kotów tym razem zgarniętych, zdychajacych z głodu z ulicy (te żyją w komitywie z sunią). -sygnał potrzeby wyjścia na siku Pozdrawiam, Iza I adres emailowy: [email protected] Bardzo prosze odpiszcie jeśli możecie, bo ja nie znam odpowiedzi - napiszcie o psiaku, może wykroi sie domek dla niego. Quote
Mysia_ Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Jak znajdę tylko chwilkę to napiszę do tej Pani, pozdrawiam! :cool3: Quote
Mysia_ Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 niestety ta pani, która była zainteresowana Spajderkiem ma już od kilku dni innego pieska :( Quote
Mysia_ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Spajdisiu nie poddawaj się... domku trzeba szukać dalej! Quote
agula Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):ciotki gdzie jesteście? :roll: jesteśmy, jesteśmy Quote
KasiaM Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 masz takie smutne oczka:( cierpie razem z toba :( do domku , hop:):) Quote
Recommended Posts