Lolalola Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 no wlasnie:mad::mad: Co u Ciebie kolego?slyszalam,ze masz kolegow bardzo zabawowych;)a jak twoje sprawowanie??? Quote
yumanji Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ramzes biega od rana do wieczora z moimi psami ,a potem o 22 musze Go ganiac po podworku ,bo nie chce wracac,dran jeden,do boksu.I wlec Go musze na sile prawie, bo nawet zarciem sie nie da przekupic. Quote
Lolalola Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 :evil_lol:czyli na czele z miodzio chlopcami,Ramzesem,Lizusia itd masz bardzo zabawowa grupe;):lol: Quote
Aimez_moi Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Zagladamy.....zagladamy....ale nieraz neta nie mamy......:( Quote
Aimez_moi Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Ramzes....:) dalej pomykasz za swoja Pancia.....:):) Quote
Aimez_moi Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Ramzes......pilnuj swojej Panci.....:):) Quote
Aimez_moi Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Ramzesik...... jak tam sobie radzisz? Quote
kama210 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 yumanji - i jak z tymi ogłoszeniami o których mi mówiłaś ... zdjęcia Ramzes już ma w miarę fajne ... tylko ten tekst ... Quote
Aimez_moi Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Acha.....:) Ramzes na nowych zdjeciach wyglada super.....:) Quote
yumanji Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Anita mowila ,ze napisala i zostawila Wam tekst. Quote
kama210 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='anita_happy']tekst dla RAMZESA Czy chudosć jest w modzie..podobno tak - w takim razie jestem TRENDY szukam Ludzia, który polansuje się ze mną po tym swiecie... pokaże co to Dom...Rodzina... Zamerdam ogonem jak będzie Ci źle...położę głowę na Twoim kolanie jak przyjdą chwile samotnosci... pogonie za piłką jak bedziesz miał ochotę na zabawę... Będę Twoim przyjacielem NA ZAWSZE... Ramzes - pies w typie rhodesiana, dorosły, ale młody, o ustabilizowanej psychice. Pies do tańca i do rózańca...CZEKA na Swój wymarzony DOM. Pies bedzie wykastrowany przed oddaniem ... wygrzebałam ... tekst jest ... ale można by jeszcze dopisać więcej bardziej przydatnych danych dla ewentualnych zainteresowanych ... i trzeba go ogłaszać bo kicha - siedzi w hotelu i tyle ... ... yumanji - czy wg ciebie on nadaje sie już do adopcji ? możesz coś dopisać od siebie ... im więcej danych tym lepiej ... Quote
Aimez_moi Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Ciekawa jestem czy nasz chudzinek juz jest adopcyjny?....... Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Ramzes.......jak tam?.....domku szukamy?......:) Quote
yumanji Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 On jest pozytywnie nastawiony do samcow ,suk i szczeniat.Dzieci sprawdzimy w czwartek.Jest spokojny i zrownowazony,posluszny.Jedyny minus to to,ze ,jak go wczoraj wpuscilam do domu, to mi obsiusial kilka katow.Obawiam sie,ze to sie nie zmieni po kastracji,bo on jest juz dojrzalym psem z utrwalonymi nawykami.Z drugiej strony ,on sie nie nadaje do mieszkania w budzie caly rok. Jest dosc delikatny,tak mi sie wydaje.Moim zdaniem ,to on juz moglby isc do domku. Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Ocho....... cos mi sie wydaje, ze Ramzesik zapadl w serducho Cioteczce yumanji......:):) To cudny psiak.....:) Quote
yumanji Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 mam swoje,nie potrzeba mi przybledy z Szydlowca Quote
Lolalola Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ramzio Ty obszczymurku;)jak to tak????...oj lobuzie:) Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 yumanji napisał(a):mam swoje,nie potrzeba mi przybledy z Szydlowca No trudno....... Moze ta przybleda szybko domek znajdzie........ Quote
Recommended Posts