Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
E...chyba nie....nie wiem....

Ramzes i Chłopaki na czas naszej nieobecności (wyjazdu) będą mieli zapewnioną opiekę ale ...
Ramzes chętnie pojedzie na wakacje - która Ciotka pierwsza na pobyt tygodniowy się zapisuje?

Posted

Rodzinkowo napisał(a):
Ramzes i Chłopaki na czas naszej nieobecności (wyjazdu) będą mieli zapewnioną opiekę ale ...
Ramzes chętnie pojedzie na wakacje - która Ciotka pierwsza na pobyt tygodniowy się zapisuje?

bardzo fajny pomysl :) a Ramzio przyzwyczajony do wedrowek to i problemu nie sprawi;)

Posted

Rodzinkowo napisał(a):
Dziękuję w imieniu Henia i chłopaków. Rozrachunki jak zawsze prowadzone wzorowo i terminowo. Wielkie Dzięki.

heheheh ale się zakręciłeś:)..... ja na Ramzesa zrobiłam przelewa... moją deklarację i z bazarku;)

Posted

danavas napisał(a):
heheheh ale się zakręciłeś:)..... ja na Ramzesa zrobiłam przelewa... moją deklarację i z bazarku;)

Zmieniam pierwszą część wypowiedzi "Dziękuję w imieniu Ramzesa" - dalsza część wypowiedzi bez zmian.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Czy Ramziakowi czegos potrzeba? Moze karma sie konczy a moze cos innego do jedzenia?

Karmy ma jeszcze ok 17 kg co mu powinno wystarczyć jeszcze na lipiec. Ramzes nie lubi jeść gotowanego. Standardowo dostaje karmę z mielonym mięsem i to widać że mu smakuje. Mieszka w boksie z Miodkiem i jak się zagapi to miseczka robi się pusta.