Aimez_moi Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Bardzo ciezko idzie z tym domkiem.......:( Quote
Aimez_moi Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 anita_happy napisał(a):ma obserwatora na allegro Boje sie myslec optymistycznie..... Quote
danavas Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 kurde dziewczyny przecież on jest taki cudny.... ech..ludzie nie wiedzą co tracą.... Quote
agrazka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 zobaczcie świat karm ma promocję, może się to przyda :) http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 IVV napisał(a):i co z ta kastracja ? Nie wiem.....mysle, ze wrocimy do tematu po wakacjach...... Rodzinkowo wyjezdza na wakacje... jak my wszyscy... Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 IVV napisał(a):i Ramzio tez ? E...chyba nie....nie wiem.... Quote
Rodzinkowo Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 danavas napisał(a):skrobnęłam przelewa;) Dziękuję w imieniu Henia i chłopaków. Rozrachunki jak zawsze prowadzone wzorowo i terminowo. Wielkie Dzięki. Quote
Rodzinkowo Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 anita_happy napisał(a):ma obserwatora na allegro allegro się kończy i co z naszym kibicem/obserwatorem? Quote
Rodzinkowo Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Aimez_moi napisał(a):E...chyba nie....nie wiem.... Ramzes i Chłopaki na czas naszej nieobecności (wyjazdu) będą mieli zapewnioną opiekę ale ... Ramzes chętnie pojedzie na wakacje - która Ciotka pierwsza na pobyt tygodniowy się zapisuje? Quote
Aimez_moi Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Ja bym sie chetnie wpisala ale.......Ramzio z Dago nie za bardzo przypadli sobie do gustu.......:( co innego maly-duzy szczeniaczek......:) Quote
IVV Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Ramzes i Chłopaki na czas naszej nieobecności (wyjazdu) będą mieli zapewnioną opiekę ale ... Ramzes chętnie pojedzie na wakacje - która Ciotka pierwsza na pobyt tygodniowy się zapisuje? bardzo fajny pomysl :) a Ramzio przyzwyczajony do wedrowek to i problemu nie sprawi;) Quote
danavas Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Dziękuję w imieniu Henia i chłopaków. Rozrachunki jak zawsze prowadzone wzorowo i terminowo. Wielkie Dzięki. heheheh ale się zakręciłeś:)..... ja na Ramzesa zrobiłam przelewa... moją deklarację i z bazarku;) Quote
Aimez_moi Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Jak tylko pojawia sie na koncie....zaraz napisze....:):) Quote
Rodzinkowo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 danavas napisał(a):heheheh ale się zakręciłeś:)..... ja na Ramzesa zrobiłam przelewa... moją deklarację i z bazarku;) Zmieniam pierwszą część wypowiedzi "Dziękuję w imieniu Ramzesa" - dalsza część wypowiedzi bez zmian. Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Czy Ramziakowi czegos potrzeba? Moze karma sie konczy a moze cos innego do jedzenia? Quote
Rodzinkowo Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Aimez_moi napisał(a):Czy Ramziakowi czegos potrzeba? Moze karma sie konczy a moze cos innego do jedzenia? Karmy ma jeszcze ok 17 kg co mu powinno wystarczyć jeszcze na lipiec. Ramzes nie lubi jeść gotowanego. Standardowo dostaje karmę z mielonym mięsem i to widać że mu smakuje. Mieszka w boksie z Miodkiem i jak się zagapi to miseczka robi się pusta. Quote
Rodzinkowo Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Aimez na pocztę wysłałem Ci parę zdjęć Ramzesa co prawda jeszcze w starej obroży ale oko można nacieszyć. Quote
Aimez_moi Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Otworze poczte i pokazemy Ramzesa Cioteczkom........:) Quote
Recommended Posts