Lolalola Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='anita_happy']czy WASZ głos juz jest ODDANY...? jak nie to KLIK i RADOM..plisssssssss oni nam pomagają bardzo, a sami sa w potrzebie juz wszyscy oddali glos po 100 razzyyyy bo jest tu taka jedna meczykicha co mecy i mecy....heh Quote
anita_happy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Lolalola napisał(a):juz wszyscy oddali glos po 100 razzyyyy bo jest tu taka jedna meczykicha co mecy i mecy....heh no no no no właśnie Quote
Aimez_moi Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Glosowali.....glosowali.....:):) Babo....:):):) i do glosowania namawiaja.......:) Quote
Rodzinkowo Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ramzes dogadał się z Cywilem, skumplował się z Miodkiem i bawi się Scoobym. I co tu więcej powiedzieć - jest OK. Quote
anita_happy Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Aimez_moi napisał(a):Glosowali.....glosowali.....:):) Babo....:):):) i do glosowania namawiaja.......:) no to zaje///scie Quote
Aimez_moi Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Ramzes dogadał się z Cywilem, skumplował się z Miodkiem i bawi się Scoobym. I co tu więcej powiedzieć - jest OK. Super...... jest ok.....:) Quote
Aimez_moi Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Rodzinkowo......:) a Ramzia slodkiego to nie trzeba zaszczepic na wscieklizne? Quote
Rodzinkowo Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Aimez_moi napisał(a):Rodzinkowo......:) a Ramzia slodkiego to nie trzeba zaszczepic na wscieklizne? Trzeba zajrzeć do książeczki pieska. Ja Ramzesa nie szczepiłem przeciw wściekliźnie. Quote
Rodzinkowo Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 anita_happy napisał(a):a jak sie nazywa Wasz PAN DOKTOR..?? Rafał Koralewski post 2227 są pełne dane Quote
Aimez_moi Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Ramzes byl szczepiony na wscieklizne rok temu w czerwcu....... czyli trzeba szczepic Slodziaka......:) Quote
anita_happy Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Rafał Koralewski post 2227 są pełne dane no to doktor chyba telefon musiał zmienić..cooo??? za RAMZESA - czapki z głów...i szacun.. Scully - to juz historia, ale mam nadzieję, ze nauczka bedzie na całe zycie Quote
Rodzinkowo Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 anita_happy napisał(a):no to doktor chyba telefon musiał zmienić..cooo??? za RAMZESA - czapki z głów...i szacun.. Scully - to juz historia, ale mam nadzieję, ze nauczka bedzie na całe zycie Żaden weterynarz nie chce się podpisać że "pomógł" Scully, ale widzę że Górsko Kalwaryjskie wiadomości są na bieżąco. Nauczka jest wszystkie moje psy mają identyfikatory tak na wszelki... Pośrednio pani od Scully zaproponowałem Ramzesa ale brak odzewu. Może trzeba zaproponować bezpośrednio ale kiedy jest odpowiedni moment jak człowiek jest z krwawiącym sercem. Quote
anita_happy Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 no - na bieżąco - cała POLSKA huczy ... historia Scully mrozi krew w żyłach... a IDENTYFIKATORY to wazna rzecz...BARDZO... ale Scully miała apaszkę... moim zdaniem - Kolej dała najwiekszej doopy! Quote
Rodzinkowo Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 anita_happy napisał(a):no to doktor chyba telefon musiał zmienić..cooo??? za RAMZESA - czapki z głów...i szacun.. Scully - to juz historia, ale mam nadzieję, ze nauczka bedzie na całe zycie Dzwoniłem dzisiaj do niego, jest ten sam numer telefonu i odbiera normalnie. Jak bardzo potrzeba mogę podesłać telefon stacjonarny. Quote
koosiek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy, z którego dochód zostanie przeznaczony na moich podopiecznych: http://www.dogomania.pl/threads/208091 Quote
Aimez_moi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Ramzes odpoczywa...... Poleze...odpoczne....jak Pancio wroci to moze sie pobawimy...... Quote
Aimez_moi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Jest....jest...... i przylecial od razu tez moj kumpel......ochroniarz.....:) hihi..... Quote
Aimez_moi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 A teraz mam Mala Panienke.......i jest super......:):) Quote
Aimez_moi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Ja i Cywil odpoczniemy troszke........nasza ochrona niech popilnuje....... Quote
Aimez_moi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Na sloneczku jest fajnie.......lubie ciepelko.....:) Quote
Aimez_moi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Ten mlody nie daje mi spokoju......ale jest fajnie......:) Quote
Recommended Posts