#Etna# Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Olbrzymy mają w sobie to coś:) Dla dzieciaków idealne i widać, że obie strony czerpią radość ze spotkania:cool3: Super fotki;) I znowu czarne:eviltong: a tak w ogóle to nawet jak będziesz miała biała miniaturę to też będę zaglądać hehe:lol: co pies to pies:p białe też mogą się podobać:razz: Quote
Guest papillonek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Saththa']Hmmm a moja to nie była konkretna? może powinnam podac zakres wieku :hmmmm:[/QUOTE] może inaczej poważna i konkretna :) Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='papillonek']może inaczej poważna i konkretna :)[/QUOTE] Noooo wiesz.... mi to akurat braku powagi nie mozna zarzucić :obrazic: Quote
ahedok Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 jak uroczo z olbrzymkami :loveu: po poznaniu Irysa część moich znajomych ochrzciła go "Bestią", więc rozumiem "Diabła" :diabloti: Quote
jambi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='bianka19']jakie to słodkie. :loveu: [url]http://img853.imageshack.us/img853/4394/dsc9672.jpg[/url][/QUOTE] dzięki [B]bianka[/B] :) [QUOTE] [quote name='WATACHA']A on taki zmęczony przed czy po zabawie :)?[/QUOTE] [quote name='wilczy zew']Co Szymek ma w tym słoiku?[/QUOTE] [quote name='Saththa']po spacerze ;) Koniki morskie :lol: tj polne;)[/QUOTE] [/QUOTE] Proszsz... tak sie trzeba ustawić, ja nawet nie musze we własnej galerii odpowiadać :evil_lol: miałam udzielić [U]dokładnie tych samych[/U] odpowiedzi, może ino z pominięciem tych "morskich" :lol:, a tu widzę odpowiedź gotowa :lol: [quote name='Tekla64']a w zbieraniu konikow to byl miszczem hihihi[/QUOTE] no ale co? ta umiejętnośc okazała się niezwykle przydatna, jak trzeba było ratowac małą wilgę ;) [quote name='Fides79']ooo widzę, że Szymkowi rozmiar olbrzym bardzo pasuje :p[/QUOTE] dziwisz się? .... olbrzym był przy nim od urodzenia :) [quote name='#Etna#']Olbrzymy mają w sobie to coś:) [B][COLOR=blue]oj mają mają... [/COLOR][/B] Dla dzieciaków idealne i widać, że obie strony czerpią radość ze spotkania:cool3: Super fotki;) I znowu czarne:eviltong: [COLOR=blue][B]czarne najpiękniejsze :) choć, szkoda że nie moje...[/B][/COLOR] a tak w ogóle to nawet jak będziesz miała biała miniaturę to też będę zaglądać hehe:lol: co pies to pies:p białe też mogą się podobać:razz: [B][COLOR=blue]ciesze się ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]póki co, jest... kolorowo... [/COLOR][/B] [/QUOTE] [quote name='Saththa']Noooo wiesz.... mi to akurat braku powagi nie mozna zarzucić :obrazic:[/QUOTE] :roflt: wykreślić słowo "braku" i będzie git :roflt: [quote name='ahedok']po poznaniu Irysa część moich znajomych ochrzciła go "Bestią", więc rozumiem "Diabła" :diabloti:[/QUOTE] Saththa jak przedstawiała Szymkowi swojego psa powiedziała że nazywa się Tazzman - jak diabeł tasmański... Szymek zapamiętał tylko, że diabeł hihihi... Quote
Saththa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='jambi'] [QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]Saththa[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=17557587#post17557587"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Noooo wiesz.... mi to akurat braku powagi nie mozna zarzucić :obrazic: [/QUOTE] :roflt: wykreślić słowo "braku" i będzie git :roflt: [/QUOTE] No wiesz :eek2: jak możesz :lol: Quote
Tekla64 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ja tam widzilam cos innego hihihi ja widzialam ze jednak najlepszym kumplem byl Niko bo dwa mlode duze byly deczko za zywe i ciezkie dla malego hihihi ale fakt z czarnymi sie komponowal cudnie a i ciagnal do nich to fakt one zreszta tyz do niego ciagnely Quote
jambi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 to fakt - najlepszym kumplem jednak był Niko ;) ... zaraz poszukam troszeczke fotek, bo cośtam mam :lol: a tymczasem bazarek skleciłam, taki cięzki mam dzień pracy dzisiaj :evil_lol: na naszego cudnego olbrzymka - zapraszam : [B][SIZE=4]BAZAREK DLA GORANA[/SIZE][/B] - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00[/URL] i zdaje sie, że to jest najdłużej robiony bazarek... :hmmmm: ksiązki, które są wystawione na bazarku przywiozła mi WATACHA jakieś 4... 5 ? miesięcy temu.... tak dawno, że nawet nie pamiętam ... pamiętam że deszcz wtedy padał, i zimno było przeokrutnie hihihi... Quote
Fides79 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 aaa widziałam widziałam, myśmy tez miały robić bazarek, ale w robocie mam urwanie głowy, co chwile ktos przychodzi albo dzwoni i jedynie w weekend mogłabym sie jakos zebrac :) Quote
wilczy zew Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Mnie to nie zaprosiłaś na bazarki :mad: Quote
jambi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='wilczy zew']Mnie to nie zaprosiłaś na bazarki :mad:[/QUOTE] jak to nie? wszystkich zapraszam!!! :) Quote
Tekla64 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 imiennie !!!! a co jak wsie to wsie , babcia tyz!!! Quote
jambi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Tekla64']imiennie !!!! a co jak wsie to wsie , babcia tyz!!![/QUOTE] no kurde jak imiennie?! pół dogomanii mam z imienia wymieniać??? :shock: wszystkie by chciały, żeby je zapraszać, a jak na razie chęć na adopcje yorko-sznaucera (z przewagą sznaucera) zgłosiła tylko jedna! ha! Quote
Guest papillonek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Saththa']Noooo wiesz.... mi to akurat braku powagi nie mozna zarzucić :obrazic:[/QUOTE] Miałam odpowiedzieć,ale [B]jambi[/B] mnie uprzedziła :D Quote
zerduszko Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='jambi']no kurde jak imiennie?! pół dogomanii mam z imienia wymieniać??? :shock: wszystkie by chciały, żeby je zapraszać, a jak na razie chęć na adopcje yorko-sznaucera (z przewagą sznaucera) zgłosiła tylko jedna! ha![/QUOTE] Baby zawsze muszą po marudzić, a jak przyjdzie co do czego, to je głowa boli :P Quote
jambi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='wilczy zew']ja podnoszę[/QUOTE] to świetnie, podnoście, pilnujcie, ja niestety w weekendy mam problemy a dostępem do internetu, a jeszcze... koty moje kochane :mad: były uprzejme rozpierniczyć mi modem... pewnie z zemsty za tą kąpiel... :roll: Quote
Saththa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='papillonek']Miałam odpowiedzieć,ale [B]jambi[/B] mnie uprzedziła :D[/QUOTE] Iiii ale widzisz Ty mnie nie znasz... więc nie mozna mi zarzucać braku powagi :lol: Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='jambi'] wszystkie by chciały, żeby je zapraszać, a jak na razie chęć na adopcje yorko-sznaucera (z przewagą sznaucera) zgłosiła tylko jedna! ha![/QUOTE] :B-fly:....................... Quote
Saththa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='malawaszka']:B-fly:.......................[/QUOTE] Tak tak brawa dla tej PANI!!! Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='malawaszka']:B-fly:.......................[/QUOTE] Ta emotka przypomina mi z fryzury pewne dziecię ;) Quote
wilczy zew Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='jambi'] koty moje kochane :mad: były uprzejme rozpierniczyć mi modem... pewnie z zemsty za tą kąpiel... :roll:[/QUOTE] współczuwam :shake: Quote
Tekla64 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Kasiu twoje modem a moje [ nie wiem z jakiej zemsty] demoluja mi tamaryszka Quote
malawaszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 no to dołączam się do klubu pokrzywdzonych przez koty :cry: podrapały mi 2 tyg temu położoną tapetę:chainsaw: nie wiem na co ja liczyłam... chyba na to, że moje będą mądrzejsze niż inne :stupid::wallbash: Quote
Guest papillonek Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='Saththa']Iiii ale widzisz Ty mnie nie znasz... więc nie mozna mi zarzucać braku powagi :lol:[/QUOTE] No dobrze to nie zarzucam Tobie lecz Twojej wypowiedzi :lol::lol::lol:;) Quote
Recommended Posts