Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olbrzymy mają w sobie to coś:)
Dla dzieciaków idealne i widać, że obie strony czerpią radość ze spotkania:cool3:
Super fotki;)
I znowu czarne:eviltong:
a tak w ogóle to nawet jak będziesz miała biała miniaturę to też będę zaglądać hehe:lol:
co pies to pies:p białe też mogą się podobać:razz:

Guest papillonek
Posted

[quote name='Saththa']Hmmm a moja to nie była konkretna? może powinnam podac zakres wieku :hmmmm:[/QUOTE]
może inaczej poważna i konkretna :)

Posted

[quote name='bianka19']jakie to słodkie. :loveu:
[url]http://img853.imageshack.us/img853/4394/dsc9672.jpg[/url][/QUOTE]

dzięki [B]bianka[/B] :)

[QUOTE]
[quote name='WATACHA']A on taki zmęczony przed czy po zabawie :)?[/QUOTE]
[quote name='wilczy zew']Co Szymek ma w tym słoiku?[/QUOTE]

[quote name='Saththa']po spacerze ;)

Koniki morskie :lol: tj polne;)[/QUOTE]
[/QUOTE]

Proszsz... tak sie trzeba ustawić, ja nawet nie musze we własnej galerii odpowiadać :evil_lol:
miałam udzielić [U]dokładnie tych samych[/U] odpowiedzi, może ino z pominięciem tych "morskich" :lol:, a tu widzę odpowiedź gotowa :lol:

[quote name='Tekla64']a w zbieraniu konikow to byl miszczem hihihi[/QUOTE]

no ale co? ta umiejętnośc okazała się niezwykle przydatna, jak trzeba było ratowac małą wilgę ;)

[quote name='Fides79']ooo widzę, że Szymkowi rozmiar olbrzym bardzo pasuje :p[/QUOTE]

dziwisz się? .... olbrzym był przy nim od urodzenia :)

[quote name='#Etna#']Olbrzymy mają w sobie to coś:)

[B][COLOR=blue]oj mają mają... [/COLOR][/B]

Dla dzieciaków idealne i widać, że obie strony czerpią radość ze spotkania:cool3:
Super fotki;)
I znowu czarne:eviltong:

[COLOR=blue][B]czarne najpiękniejsze :) choć, szkoda że nie moje...[/B][/COLOR]

a tak w ogóle to nawet jak będziesz miała biała miniaturę to też będę zaglądać hehe:lol:
co pies to pies:p białe też mogą się podobać:razz:

[B][COLOR=blue]ciesze się ;)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]póki co, jest... kolorowo... [/COLOR][/B]
[/QUOTE]

[quote name='Saththa']Noooo wiesz.... mi to akurat braku powagi nie mozna zarzucić :obrazic:[/QUOTE]

:roflt:

wykreślić słowo "braku" i będzie git :roflt:

[quote name='ahedok']po poznaniu Irysa część moich znajomych ochrzciła go "Bestią", więc rozumiem "Diabła" :diabloti:[/QUOTE]

Saththa jak przedstawiała Szymkowi swojego psa powiedziała że nazywa się Tazzman - jak diabeł tasmański... Szymek zapamiętał tylko, że diabeł hihihi...

Posted

[quote name='jambi']
[QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]Saththa[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=17557587#post17557587"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
Noooo wiesz.... mi to akurat braku powagi nie mozna zarzucić :obrazic:

[/QUOTE]
:roflt:

wykreślić słowo "braku" i będzie git :roflt:
[/QUOTE]

No wiesz :eek2: jak możesz :lol:

Posted

ja tam widzilam cos innego hihihi ja widzialam ze jednak najlepszym kumplem byl Niko bo dwa mlode duze byly deczko za zywe i ciezkie dla malego

hihihi ale fakt z czarnymi sie komponowal cudnie a i ciagnal do nich to fakt
one zreszta tyz do niego ciagnely

Posted

to fakt - najlepszym kumplem jednak był Niko ;) ... zaraz poszukam troszeczke fotek, bo cośtam mam :lol:

a tymczasem bazarek skleciłam, taki cięzki mam dzień pracy dzisiaj :evil_lol: na naszego cudnego olbrzymka - zapraszam :
[B][SIZE=4]BAZAREK DLA GORANA[/SIZE][/B] - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00[/URL]

i zdaje sie, że to jest najdłużej robiony bazarek... :hmmmm: ksiązki, które są wystawione na bazarku przywiozła mi WATACHA jakieś 4... 5 ? miesięcy temu.... tak dawno, że nawet nie pamiętam ... pamiętam że deszcz wtedy padał, i zimno było przeokrutnie hihihi...

Posted

aaa widziałam widziałam,
myśmy tez miały robić bazarek, ale w robocie mam urwanie głowy, co chwile ktos przychodzi albo dzwoni i jedynie w weekend mogłabym sie jakos zebrac :)

Posted

[quote name='Tekla64']imiennie !!!!

a co jak wsie to wsie , babcia tyz!!![/QUOTE]

no kurde jak imiennie?! pół dogomanii mam z imienia wymieniać??? :shock:

wszystkie by chciały, żeby je zapraszać, a jak na razie chęć na adopcje yorko-sznaucera (z przewagą sznaucera) zgłosiła tylko jedna! ha!

Guest papillonek
Posted

[quote name='Saththa']Noooo wiesz.... mi to akurat braku powagi nie mozna zarzucić :obrazic:[/QUOTE]

Miałam odpowiedzieć,ale [B]jambi[/B] mnie uprzedziła :D

Posted

[quote name='jambi']no kurde jak imiennie?! pół dogomanii mam z imienia wymieniać??? :shock:

wszystkie by chciały, żeby je zapraszać, a jak na razie chęć na adopcje yorko-sznaucera (z przewagą sznaucera) zgłosiła tylko jedna! ha![/QUOTE]
Baby zawsze muszą po marudzić, a jak przyjdzie co do czego, to je głowa boli :P

Posted

[quote name='wilczy zew']ja podnoszę[/QUOTE]

to świetnie, podnoście, pilnujcie, ja niestety w weekendy mam problemy a dostępem do internetu, a jeszcze... koty moje kochane :mad: były uprzejme rozpierniczyć mi modem... pewnie z zemsty za tą kąpiel... :roll:

Posted

[quote name='papillonek']Miałam odpowiedzieć,ale [B]jambi[/B] mnie uprzedziła :D[/QUOTE]

Iiii ale widzisz Ty mnie nie znasz... więc nie mozna mi zarzucać braku powagi :lol:

Posted

[quote name='jambi']
wszystkie by chciały, żeby je zapraszać, a jak na razie chęć na adopcje yorko-sznaucera (z przewagą sznaucera) zgłosiła tylko jedna! ha![/QUOTE]

:B-fly:.......................

Posted

no to dołączam się do klubu pokrzywdzonych przez koty :cry: podrapały mi 2 tyg temu położoną tapetę:chainsaw: nie wiem na co ja liczyłam... chyba na to, że moje będą mądrzejsze niż inne :stupid::wallbash:

Guest papillonek
Posted

[quote name='Saththa']Iiii ale widzisz Ty mnie nie znasz... więc nie mozna mi zarzucać braku powagi :lol:[/QUOTE]

No dobrze to nie zarzucam Tobie lecz Twojej wypowiedzi :lol::lol::lol:;)