Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojeja nie wiedziałam nic :( Poryczałam się... u mnie cud narodzin, a tutaj... Aron
[*] - piękny, dumny i kochany pies, takim cię pamiętamy! Pewnie śmigasz już tam po tęczowych łąkach z moim sznaucerami...
Ogromnie mi przykro, współczuję i trzymaj się jakoś... wiem jakie to trudne, ciężkie. Jestem z Tobą, z Wami!

Posted

[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]Deszczowy poranek, na dworzu szaro, ponuro... jest 9 rano, pytanie „Jedziemy?” czy ja wiem? ... niby tak ponuro, że z domu sie nie chce wyjść, ale... skoro się umówiłyśmy...[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]Więc jedziemy, wsiadamy w samochód, szukamy adresu, to tu? Tak, to ten adres. Pukamy do drzwi, „Dzień dobry, my obejrzeć szczeniaki” [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]Idziemy na góre, gdzie one? Aha, zaraz przyjdą, więc czekamy...[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]Nagle słychać kroki, ba! To nie kroki, to rozpędzony galop! Wpadają do pokoju trzy... Boże, jakie one wielkie! Nie zwróciły na mnie uwagi, pobiegły do miski, śmieszne są, ale z psem to my stąd nie wyjdziemy... [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]Nagle łup na schodach... biegnie jeszcze jeden... najmniejszy, taki kosmaty... przewrócił sie, poplątały mu sie łapy... Boże co za pierdoła... patrzy na mnie, biegnie, biegnie do mnie......[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]Łzy lecą mi po twarzy, już nie jestem taka pewna, że z psem to my stąd nie wyjdziemy....[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]... „ile one mają?” „12 tygodni” „czy to chłopak?” „tak, to samiec”...[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]siedze na podłodze, na kolanach skacze mi czarny szczeniak, łzy same płyną, liże mnie po twarzy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]„Kasiu, to chyba ten?”[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]Jeszcze sie waham ... jest za wcześnie... ale... „Tak, to TEN”....[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]16 czerwca 1998 roku, podejmuję decyzję, która na zawsze nas połączy. To on mnie wybrał, to on podjął tą decyzję, ja tylko powiedziałam „tak”[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]10 czerwca 2011 roku. Pogoda jest jak mój nastrój, jeszcze nie pada, ale już nie świeci słońce...[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]Jeszcze sie waham , waham sie cały czas, nawet gdy zastrzyk uspokajający zaczyna działać, wiem, że jest jeszcze czas chce powiedzieć wybudźcie go! Ale milcze, łzy płyną mi po twarzy i wtedy słysze „Kasiu, On już śpi” wiem, że śpi, no przeciez dostał głupiego Jasia więc śpi... ale On już śpi[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]

Posted

Właśnie przebrnąłem przez nieprzeczytane posty...
Przecież to nie miało się tak skończyć...:shake:
Współczuję, trzymajcie się...:glaszcze:

Posted

a życie pędzi dalej, chociaż powinno zatrzymać się choć na chwilę. Czas jest nieubłagany ale piękne, dobre chwile żyją w nas. One zostają na zawsze. Nic nie będzie takie jak było ale za to jak wiele w życiu było dobra i radości dzięki takiemu Przyjacielowi. To pozostanie głęboko. Pozostaje pielęgnować wspomnienia

Posted

ja tu wrócę lilo, ale dajcie mi chwile

to dobrze że jesteście, dziękuje

macie tyle wątków, na których możecie się cieszyć, żartować, ja w tej chwili nie potrafie
nie moge
staram sie odpłynąc, nie mysleć, pracuje, wyrabiam chyba 300 procent normy

są chwile gdy bardzo chciałabym z kimś porozmawiać, biore do ręki telefon, lecz za chwile już nie chce z nikim rozmawiać
najgorsze jest myślenie

weszka powiedziała :dwie decyzje decydujące o życiu, kto mi dał prawo być panem życia i śmierci?

łatwiej było mi rozmawiać o tym przed, niż teraz gdy to się stało

Magda, Monika, Kinga, Maja, dziękuję że byłyście

ale teraz ciężko mi rozmawiać o tym
tak jak cięzko mi napisać tego posta, tysiąc myśli i zero słów do ich opisania

Posted

Dostaniesz tyle czasu ile Ci potrzeba. Ciezko się rozmawia... ale w koncu przyjedzie moment w którym bedzie juz łatwiej. Tego Wam życzę... zawsze w sercu zostanie pustka. Ale kiedyś będzie bolała mniej i zycze Ci tego z całego serca. Aby bolało mniej... z czasem ehhh