lilo Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Saththa']Nie rozumiem.... jaki syn? :hmmmm: A in no własnie kreacja koniecznie! ;) P.S Alez mnie zaszczyt kopnął ;) Dziękuję za zaproszenie do znajomych :cool:[/QUOTE] to ja sie dziewiłam że Anka ma takie dorosłe dzieci :) dlatego napisała ile syn ma lat :P Quote
jambi Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Saththa']Nie rozumiem.... jaki syn? :hmmmm:[/QUOTE] a o ten, ta "wredna gadzina" zdaje sie [quote name='AnkaG']Ja jadę do Wa-ki na Boże ciało na ślub - siostrzenicy :) I kupiłam chabrową kieckę, do tego mam biale niskie szpileczki i kolezanka pozyczy mi taki fajowy biały cienki szal. Ale torebki stosownej bialej nie posiadam i [B]syna molestuję[/B] [B]by koleżanki przepytał ale nie ma caaasu bo sesja, wredna gadzina. [/B][/QUOTE] Quote
AnkaG Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Tak jest - mowa o gadzinie Michałku :) A ponawiam pytanie o futerko Aronka bo jakoś ucieklo :) Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Saththa'] P.S Alez mnie zaszczyt kopnął ;) Dziękuję za zaproszenie do znajomych :cool:[/QUOTE] nie tylko Ciebie, jesteśmy co najmniej dwie :) ja tez dziekuję :Cool!::calus: Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='lilo']to ja sie dziewiłam że Anka ma takie dorosłe dzieci :) dlatego napisała ile syn ma lat :P[/QUOTE] Aaaa nie wyłapałam ;) Myślałam, ze to odpowiedź dlaczego jambi się kreacjowac nie bedzie;) [quote name='jambi']a o ten, ta "wredna gadzina" zdaje sie[/QUOTE] No tak;) [quote name='AnkaG']Tak jest - mowa o gadzinie Michałku :) [B] A ponawiam pytanie o futerko Aronka bo jakoś ucieklo :)[/B][/QUOTE] i ja tez ponawiam ;) [quote name='Fides79']nie tylko Ciebie, jesteśmy co najmniej dwie :) ja tez dziekuję :Cool!::calus:[/QUOTE] Haaa mam niecnego plana :lol: Quote
wilczy zew Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='AnkaG'] A ponawiam pytanie o futerko Aronka bo jakoś ucieklo :)[/QUOTE] jambi pisała wcześniej,że są w połowie kuracji i czekają na efekty Quote
martaipieski Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='jambi']hej Marta - witam Cię :) to moje ukochane miejsce - Chłapowo , jako rzekła Fides, nad polskim morzem. A pięknie bo pusto, bo "dziko", a ukochane bo związane z najlepszymi wspomnieniami z dzieciństwa Nie wiem dziewczyny jak to będzie z tą fota kreacji, bo na tą chwilę nie jestem pewna czy wogóle będe miała okazję ją założyć[/QUOTE] domyslam sie że nad naszym Polskim morzem:D;) tylko własnie o miejsowość mi chodziło, wiem ze chyba w 2 miejscach nad morzem są klify, nie widziałam na zywo ale na zdjeciach wygladaja cudnie :) my z dziewczynkami to zawsze do sarbinowa śmigamy:) Quote
Tekla64 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 ja tyz sie dopisalam i serdecznie dziekuje , calkiem o tym zapomnialam ze i tu mozna miec znajomych hihihi Quote
malawaszka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Aronku ['] :( Jambi :calus: nie ma słów... ale ściskam Cię mocno Quote
Fides79 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 czyli stało się :-(:-( Aron [*] [*] biegaj szczęsliwy i pełen sił za TM Kasiu strasznie mi przykro, wiem jak cięzko było Ci podjąc tą niezwykle trudną i bolesną decyzję :-(:glaszcze::calus: Quote
lilo Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 :(Boże .. bardzo mi przykro. Naprawdę nawet nie wiem co napisac. Jambi będę o Was myślec , jestem pewna że Aron będzie cały czas nad Tobą czuwał... Quote
wilczy zew Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Kasiu całym sercem jestem z Tobą :calus: :calus: :bigcry: Quote
zerduszko Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Nie ma słów, które ukoiły by taki ból, przykro mi i trzymaj się jakoś :( Quote
Saththa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [*] Bardzo mi przykro i szczerze współczuję :glaszcze: Quote
martaipieski Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Strasznie nam przykro:(:(:( współczuję!!!! Aronku biegaj szczęsliwy za TM [*] Quote
Aleksa. Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Przykro mi ! :placz::placz::placz: nie wiem co napisać.. :placz::-( ile miał lat ? [*] :placz: Quote
Tekla64 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Kasia wszystko wiesz a Aron juz wolny biega i strzeze cie zza TM Quote
wilczy zew Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Aleksandra95'] ile miał lat ? [/QUOTE] [B]13[/B] ........ Quote
Rumi. Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 u jednych sznupy się rodzą a u innych odchodzą.... Aronku biegaj szczęśliwy za TM [*] Jambi wyrazy współczucia trzymaj się :glaszcze: Quote
eria Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Właśnie się dowiedziałam od Magdy, bardzo bardzo mi przykro :(:( Wszelkie wspomnienia wróciły........... Trzymaj się Kasiu , choć wiem z doświadczenia,że boleć będzie bardzo bardzo długo... (*) Quote
WATACHA Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Mi również bardzo przykro, nie tak miało być :( Quote
Recommended Posts