Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Nie rozumiem.... jaki syn? :hmmmm:

A in no własnie kreacja koniecznie! ;)

P.S Alez mnie zaszczyt kopnął ;) Dziękuję za zaproszenie do znajomych :cool:[/QUOTE]

to ja sie dziewiłam że Anka ma takie dorosłe dzieci :) dlatego napisała ile syn ma lat :P

Posted

[quote name='Saththa']Nie rozumiem.... jaki syn? :hmmmm:[/QUOTE]

a o ten, ta "wredna gadzina" zdaje sie

[quote name='AnkaG']Ja jadę do Wa-ki na Boże ciało na ślub - siostrzenicy :) I kupiłam chabrową kieckę, do tego mam biale niskie szpileczki i kolezanka pozyczy mi taki fajowy biały cienki szal. Ale torebki stosownej bialej nie posiadam i [B]syna molestuję[/B] [B]by koleżanki przepytał ale nie ma caaasu bo sesja, wredna gadzina. [/B][/QUOTE]

Posted

[quote name='Saththa']
P.S Alez mnie zaszczyt kopnął ;) Dziękuję za zaproszenie do znajomych :cool:[/QUOTE]

nie tylko Ciebie, jesteśmy co najmniej dwie :)
ja tez dziekuję :Cool!::calus:

Posted

[quote name='lilo']to ja sie dziewiłam że Anka ma takie dorosłe dzieci :) dlatego napisała ile syn ma lat :P[/QUOTE]

Aaaa nie wyłapałam ;) Myślałam, ze to odpowiedź dlaczego jambi się kreacjowac nie bedzie;)
[quote name='jambi']a o ten, ta "wredna gadzina" zdaje sie[/QUOTE]

No tak;)
[quote name='AnkaG']Tak jest - mowa o gadzinie Michałku :)
[B]
A ponawiam pytanie o futerko Aronka bo jakoś ucieklo :)[/B][/QUOTE]

i ja tez ponawiam ;)

[quote name='Fides79']nie tylko Ciebie, jesteśmy co najmniej dwie :)
ja tez dziekuję :Cool!::calus:[/QUOTE]

Haaa mam niecnego plana :lol:

Posted

[quote name='jambi']hej Marta - witam Cię :)

to moje ukochane miejsce - Chłapowo , jako rzekła Fides, nad polskim morzem. A pięknie bo pusto, bo "dziko", a ukochane bo związane z najlepszymi wspomnieniami z dzieciństwa

Nie wiem dziewczyny jak to będzie z tą fota kreacji, bo na tą chwilę nie jestem pewna czy wogóle będe miała okazję ją założyć[/QUOTE]

domyslam sie że nad naszym Polskim morzem:D;) tylko własnie o miejsowość mi chodziło, wiem ze chyba w 2 miejscach nad morzem są klify, nie widziałam na zywo ale na zdjeciach wygladaja cudnie :) my z dziewczynkami to zawsze do sarbinowa śmigamy:)

Posted

czyli stało się :-(:-(

Aron
[*]
[*] biegaj szczęsliwy i pełen sił za TM

Kasiu strasznie mi przykro, wiem jak cięzko było Ci podjąc tą niezwykle trudną i bolesną decyzję :-(:glaszcze::calus:

Posted

:(Boże .. bardzo mi przykro. Naprawdę nawet nie wiem co napisac. Jambi będę o Was myślec , jestem pewna że Aron będzie cały czas nad Tobą czuwał...

Posted

Właśnie się dowiedziałam od Magdy, bardzo bardzo mi przykro :(:(
Wszelkie wspomnienia wróciły...........

Trzymaj się Kasiu , choć wiem z doświadczenia,że boleć będzie bardzo bardzo długo...
(*)