Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze laski, ale co mam pokazać? nie mam zdjęcia :lol: następnym razem jak pójde na zakupy wezme ze sobą aparat :evil_lol:

no ale dobra, niechaj tam! chłopa poprosze jak sie wystroje może jakie zrobi ;)

zerduszko - jasne! tylko kurcze może być tyci tyci problemik z noclegiem ewentualnie, ale coś sie wymyśli :grins:

Posted

[quote name='jambi']

zerduszko - jasne! tylko kurcze może być tyci tyci problemik z noclegiem [B]ewentualnie[/B], ale coś sie wymyśli :grins:[/QUOTE]

czyli nie jest pewny problem :)

Posted

nooo gratuluję udanych zakupów!!!! ja idę w sobotę na ślub i nie mam w czym :D ale na szczęście tylko ślub to się jakoś schowam w tłumie w beleczym :D

za kurację Aronka nieustająco :kciuki:

Posted

[quote name='malawaszka']nooo gratuluję udanych zakupów!!!! ja idę w sobotę na ślub i nie mam w czym :D ale na szczęście tylko ślub to się jakoś schowam w tłumie w beleczym :D

za kurację Aronka nieustająco :kciuki:[/QUOTE]

póki nie jest to ślub własny, to zasadniczo można w beleczym :p

czymaj czymaj, nie zaszkodzi

[quote name='zerduszko']Tyci problem :lol: Aż z wrażenia zapomniałam, że masz myszę i koleżankę :) [/QUOTE]

patrz, zupełnie zapomniałam, że Ty pałasz do myszów odmiennym uczuciem :splat: ja raczej miałam na myśli to, że "tyci problem" polega na braku miejsca na pokój dla gościa... czy nawet łóżko :lol:

...

szpilki też??? no jaaa... jakbym wiedziała, że Wy mnie zechcecie aż tak oglądać to bym z pół roku temu sie na siłownie zapisała :mdleje:

Posted

[QUOTE]ale tam jest pieknie!!!!wow!!! gdzie to jest????[/QUOTE]

hi hi jak to gdzie, nad naszym pięknym polskim Morzem :loveu:

a chłop niech Cie dokładnie w kreacji obfoci, albo w częsciach albo w całości, bom też ciekawa :cool3:

Posted

Gratuluję zakupów. Wiem jaki to ból jak przymusowo trzeba coś kupić na okazje. Ja w ogóle nie lubię takiego łażenia po sklepach i ciuchowych zakupów. Wolę inne rzeczy kupować np. psie albo coś do domu.

Posted

Ja jadę do Wa-ki na Boże ciało na ślub - siostrzenicy :) I kupiłam chabrową kieckę, do tego mam biale niskie szpileczki i kolezanka pozyczy mi taki fajowy biały cienki szal. Ale torebki stosownej bialej nie posiadam i syna molestuję by koleżanki przepytał ale nie ma caaasu bo sesja, wredna gadzina.

Posted

[quote name='AnkaG']Ja jadę do Wa-ki na Boże ciało na ślub - siostrzenicy :) I kupiłam chabrową kieckę, do tego mam biale niskie szpileczki i kolezanka pozyczy mi taki fajowy biały cienki szal. Ale torebki stosownej bialej nie posiadam i syna molestuję by koleżanki przepytał ale nie ma caaasu bo sesja, wredna gadzina.[/QUOTE]

A ja tez chyba będę w Warszawie w Boże Ciało - i cały weekend po :) będzie najazd dogomanek na stolicę :) Anka Ty masz takie wielkie dzieci ?? Ja myślałam że Ty dopiero co z nastoletniego wieku wyrosłaś :) hehe

Posted

[quote name='jambi']patrz, zupełnie zapomniałam, że Ty pałasz do myszów odmiennym uczuciem :splat: ja raczej miałam na myśli to, że "tyci problem" polega na braku miejsca na pokój dla gościa... czy nawet łóżko :lol:
[/QUOTE]
Wiem, wiem... ale nawet jakby, to z kolei ja miałabym ogromny problem ;) Raz spałam u kuzynki szczurolubnej, ale jej myszka była natenczas częściowo sparaliżowana, a i tak musiała spać w klatce w wannie w zamkniętej łazience :D Fifu fifu:stupid:

Posted

a ja zaproszę na taki bazarek:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209218-POWER-PLUS-uzupełnienie-karmy.-Super-sprawa-na-odbudowę-)-Na-Nadię"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2092...ę-)-Na-Nadię[/COLOR][/URL]

Posted

[quote name='martaipieski'] ale tam jest pieknie!!!!wow!!! gdzie to jest????

a Gromadka czarnych rozkoszna[/QUOTE]

hej Marta - witam Cię :)

to moje ukochane miejsce - Chłapowo , jako rzekła Fides, nad polskim morzem. A pięknie bo pusto, bo "dziko", a ukochane bo związane z najlepszymi wspomnieniami z dzieciństwa

Nie wiem dziewczyny jak to będzie z tą fota kreacji, bo na tą chwilę nie jestem pewna czy wogóle będe miała okazję ją założyć

Posted

[QUOTE]Nie wiem dziewczyny jak to będzie z tą fota kreacji, bo na tą chwilę nie jestem pewna czy wogóle będe miała okazję ją założyć [/QUOTE]

okazja bedzie czy nie, to zaprezentować się i tak możesz, nie wymiguj sie ;)

a czemu miało by tej okazji nie być?

Posted

[quote name='lilo']A ja tez chyba będę w Warszawie w Boże Ciało - i cały weekend po :) będzie najazd dogomanek na stolicę :) Anka Ty masz takie wielkie dzieci ?? Ja myślałam że Ty dopiero co z nastoletniego wieku wyrosłaś :) hehe[/QUOTE]

he he - sistrzenica co ślubuje ma 30 lat :) a syn 22 :)

Posted

[quote name='AnkaG']he he - sistrzenica co ślubuje ma 30 lat :) a syn 22 :)[/QUOTE]

Nie rozumiem.... jaki syn? :hmmmm:

A in no własnie kreacja koniecznie! ;)

P.S Alez mnie zaszczyt kopnął ;) Dziękuję za zaproszenie do znajomych :cool: