jambi Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 kurcze laski, ale co mam pokazać? nie mam zdjęcia :lol: następnym razem jak pójde na zakupy wezme ze sobą aparat :evil_lol: no ale dobra, niechaj tam! chłopa poprosze jak sie wystroje może jakie zrobi ;) zerduszko - jasne! tylko kurcze może być tyci tyci problemik z noclegiem ewentualnie, ale coś sie wymyśli :grins: Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='jambi'] zerduszko - jasne! tylko kurcze może być tyci tyci problemik z noclegiem [B]ewentualnie[/B], ale coś sie wymyśli :grins:[/QUOTE] czyli nie jest pewny problem :) Quote
malawaszka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 nooo gratuluję udanych zakupów!!!! ja idę w sobotę na ślub i nie mam w czym :D ale na szczęście tylko ślub to się jakoś schowam w tłumie w beleczym :D za kurację Aronka nieustająco :kciuki: Quote
zerduszko Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Tyci problem :lol: Aż z wrażenia zapomniałam, że masz myszę i koleżankę :) Poproś chłopa, poproś - może mnie zainspirujesz, a i nacieszyć oko chętna jestem :D Quote
jambi Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 [quote name='malawaszka']nooo gratuluję udanych zakupów!!!! ja idę w sobotę na ślub i nie mam w czym :D ale na szczęście tylko ślub to się jakoś schowam w tłumie w beleczym :D za kurację Aronka nieustająco :kciuki:[/QUOTE] póki nie jest to ślub własny, to zasadniczo można w beleczym :p czymaj czymaj, nie zaszkodzi [quote name='zerduszko']Tyci problem :lol: Aż z wrażenia zapomniałam, że masz myszę i koleżankę :) [/QUOTE] patrz, zupełnie zapomniałam, że Ty pałasz do myszów odmiennym uczuciem :splat: ja raczej miałam na myśli to, że "tyci problem" polega na braku miejsca na pokój dla gościa... czy nawet łóżko :lol: ... szpilki też??? no jaaa... jakbym wiedziała, że Wy mnie zechcecie aż tak oglądać to bym z pół roku temu sie na siłownie zapisała :mdleje: Quote
Tekla64 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 no w koncu wiesci i to wyczerpujace ino fotkow brak Quote
martaipieski Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [URL="http://img541.imageshack.us/i/1003097.jpg/"][IMG]http://img541.imageshack.us/img541/7203/1003097.jpg[/IMG][/URL] ale tam jest pieknie!!!!wow!!! gdzie to jest???? a Gromadka czarnych rozkoszna Quote
Fides79 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [QUOTE]ale tam jest pieknie!!!!wow!!! gdzie to jest????[/QUOTE] hi hi jak to gdzie, nad naszym pięknym polskim Morzem :loveu: a chłop niech Cie dokładnie w kreacji obfoci, albo w częsciach albo w całości, bom też ciekawa :cool3: Quote
weszka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Gratuluję zakupów. Wiem jaki to ból jak przymusowo trzeba coś kupić na okazje. Ja w ogóle nie lubię takiego łażenia po sklepach i ciuchowych zakupów. Wolę inne rzeczy kupować np. psie albo coś do domu. Quote
AnkaG Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ja jadę do Wa-ki na Boże ciało na ślub - siostrzenicy :) I kupiłam chabrową kieckę, do tego mam biale niskie szpileczki i kolezanka pozyczy mi taki fajowy biały cienki szal. Ale torebki stosownej bialej nie posiadam i syna molestuję by koleżanki przepytał ale nie ma caaasu bo sesja, wredna gadzina. Quote
wilczy zew Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='Fides79'] a chłop niech Cie dokładnie w kreacji obfoci, albo w częsciach albo w całości, bom też ciekawa :cool3:[/QUOTE] i w częściach i w całości Quote
lilo Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='AnkaG']Ja jadę do Wa-ki na Boże ciało na ślub - siostrzenicy :) I kupiłam chabrową kieckę, do tego mam biale niskie szpileczki i kolezanka pozyczy mi taki fajowy biały cienki szal. Ale torebki stosownej bialej nie posiadam i syna molestuję by koleżanki przepytał ale nie ma caaasu bo sesja, wredna gadzina.[/QUOTE] A ja tez chyba będę w Warszawie w Boże Ciało - i cały weekend po :) będzie najazd dogomanek na stolicę :) Anka Ty masz takie wielkie dzieci ?? Ja myślałam że Ty dopiero co z nastoletniego wieku wyrosłaś :) hehe Quote
zerduszko Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='jambi']patrz, zupełnie zapomniałam, że Ty pałasz do myszów odmiennym uczuciem :splat: ja raczej miałam na myśli to, że "tyci problem" polega na braku miejsca na pokój dla gościa... czy nawet łóżko :lol: [/QUOTE] Wiem, wiem... ale nawet jakby, to z kolei ja miałabym ogromny problem ;) Raz spałam u kuzynki szczurolubnej, ale jej myszka była natenczas częściowo sparaliżowana, a i tak musiała spać w klatce w wannie w zamkniętej łazience :D Fifu fifu:stupid: Quote
Tekla64 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 tez chce obejrzec to cudo zakupowe co to tyla czasu zajelo hihihi ale sie nie dziwie ani troche nienawidze zakupow zwlaszcza dla siebie zaplanowanych Quote
ludwa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a ja zaproszę na taki bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209218-POWER-PLUS-uzupełnienie-karmy.-Super-sprawa-na-odbudowę-)-Na-Nadię"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2092...ę-)-Na-Nadię[/COLOR][/URL] Quote
jambi Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='martaipieski'] ale tam jest pieknie!!!!wow!!! gdzie to jest???? a Gromadka czarnych rozkoszna[/QUOTE] hej Marta - witam Cię :) to moje ukochane miejsce - Chłapowo , jako rzekła Fides, nad polskim morzem. A pięknie bo pusto, bo "dziko", a ukochane bo związane z najlepszymi wspomnieniami z dzieciństwa Nie wiem dziewczyny jak to będzie z tą fota kreacji, bo na tą chwilę nie jestem pewna czy wogóle będe miała okazję ją założyć Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [QUOTE]Nie wiem dziewczyny jak to będzie z tą fota kreacji, bo na tą chwilę nie jestem pewna czy wogóle będe miała okazję ją założyć [/QUOTE] okazja bedzie czy nie, to zaprezentować się i tak możesz, nie wymiguj sie ;) a czemu miało by tej okazji nie być? Quote
Tekla64 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 nie wyglupiaj sie !!!! zyc trzeba dalej a my chcemy zobaczyc cie i nawet te okazje jak sie da hihihi glowa w gore slonce Quote
AnkaG Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='lilo']A ja tez chyba będę w Warszawie w Boże Ciało - i cały weekend po :) będzie najazd dogomanek na stolicę :) Anka Ty masz takie wielkie dzieci ?? Ja myślałam że Ty dopiero co z nastoletniego wieku wyrosłaś :) hehe[/QUOTE] he he - sistrzenica co ślubuje ma 30 lat :) a syn 22 :) Quote
AnkaG Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A co to imprezki nie będzie? A jak futerko Aronka? Quote
jambi Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 imprezka będzie, póki co nic nie wiem, żeby się rozmyślili ;) ino nam sie nie chce jechać Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='AnkaG']he he - sistrzenica co ślubuje ma 30 lat :) a syn 22 :)[/QUOTE] Nie rozumiem.... jaki syn? :hmmmm: A in no własnie kreacja koniecznie! ;) P.S Alez mnie zaszczyt kopnął ;) Dziękuję za zaproszenie do znajomych :cool: Quote
Recommended Posts