Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naszym zdaniem jest szansa tylko potrzeba na to czasu i odpowiedniego podejścia, nie obędzie się bez szkolenia psa(można samemu) aczkolwiek jest to wykonalne. Pies nakręca się na inne psy ponieważ nikt tam z nim nie ćwiczy, nie ma dużo ruchu więc stara się wyładować w inny sposób tak też było ze Skinnim. Myślę, że podstawą jest by pies wybiegał się, zmęczył fizycznie i psychicznie(czyli szkolenie) a reszta to opanowanie, czas,spokój i samozaparcie.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Obie cioteczki, wyslijcie mi prosze namiary na Wasze konta, musialam dodac nowa karte do paypala i jakies tam mi sie hocki klocki teraz wyczyniaja.:angryy:

AGA35, mam nadzieje, ze chociaz troche dlug sie nadgoni:loveu:...obraczus87 przeczytalam caly watek Negry wczoraj...niezlego diabelka dostalas na pierwszego tymczasa:diabloti: Podesle cos na smaczki dla malej:cool3:

Posted

moje poleciało ;-) super że się pojwiłaś na wątku , jeszcze raz bardzo dziękuję ;-)

chciała bym pojechac do nexta ale obwawiam się że z powodu długu dostnę psa za furtką i nie będę miała odwrotu :-(

Posted

Nie wiem ile hotelik Nexta kosztuje, ale moj Leos jest szkolony i socjalizowany w cenie hotelu, jeden spacer dziennie to taki troche maly wysilek ze strony hotelu. Ech...

Posted

miesiąc kosztuje 500 zł. teraz to nie wiem czy wogóle wychodzi na spacery , właścicielka ma jakieś problemy, miała skasować hotel - boksy w których siedział między innymi Next , na tą chwilę nie mamy gdzie zabrać , pies jest po przejściach i można zaliczać go szczególnych przypadków , czekamy na miejsce u jamora tam też kosztuje miesiąc 500 ale być może tam "wycisną "z nexta jakieś pozytywne cechy ;-)

Posted

[quote name='NataZG']Obie cioteczki, wyslijcie mi prosze namiary na Wasze konta, musialam dodac nowa karte do paypala i jakies tam mi sie hocki klocki teraz wyczyniaja.:angryy:

AGA35, mam nadzieje, ze chociaz troche dlug sie nadgoni:loveu:...obraczus87 przeczytalam caly watek Negry wczoraj...niezlego diabelka dostalas na pierwszego tymczasa:diabloti: Podesle cos na smaczki dla malej:cool3:[/QUOTE]

Oj faktycznie diabełek :) zapraszam na watek Negrity ;)

Posted

[quote name='iwna5702']Dorzuce sie po 20.11.
- my mamy wilczura u Megii za 370 fakt ze spokojny, mieszka w boksie ale ma pekna swobode w chodzeniu po wybiegu - no ale dogaduje sie z innymi psami[/QUOTE]

next jest szczególnym przypadkiem , na tą chwilę nie dogaduje się z innymi psami, ale mam nadziję że jak zajmię się nim odpowiedni człowiek - szkoleniowiec to wyciśnie jeszcze coś tego psiaka ( wieżę w to całym sercem )

Posted

[quote name='AGA35']włyneło 300zł. do nataZG. BARDZO BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :-) OCZYWIŚCIE PIENIĄŻKI OD RAZU PRZEKAZAŁAM NA KONTO HOTELIKU ;-)[/QUOTE]

Trzeba malutkiemu pomoc...bede w kontakcie z pomoca w przyszlym tygodniu i dam znac jak pogadam z tym hotelem, w ktory jest Leos, cioteczko.:-)