AGA35 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Naszym zdaniem jest szansa tylko potrzeba na to czasu i odpowiedniego podejścia, nie obędzie się bez szkolenia psa(można samemu) aczkolwiek jest to wykonalne. Pies nakręca się na inne psy ponieważ nikt tam z nim nie ćwiczy, nie ma dużo ruchu więc stara się wyładować w inny sposób tak też było ze Skinnim. Myślę, że podstawą jest by pies wybiegał się, zmęczył fizycznie i psychicznie(czyli szkolenie) a reszta to opanowanie, czas,spokój i samozaparcie. Quote
zoja. Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Czyli nie jest zle :) A w tym hoteliku gdzie przebywa ma codziennie wybieg i/lub spacery? Macie jakies nowe foto? Quote
AGA35 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 nie mam nowych fot, na spacery wychodzi raz dziennie , potem tylko kojec . Quote
zoja. Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 w kojcu troche mu sie zejdzie, zeby "wrocic do rzeczywistosci".. DT z ogrodkiem bylby dla niego idealny.. Ma sklonnosci do uciekania? Quote
AGA35 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Kochane cioteczki , mam już spory dług w hoteliku :-( nie mam pojęcia co dalej robić ..... Quote
NataZG Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 AGA35, podeslij mi numer konta/adres paypal prosze, pomoge z dlugiem dla futrzaka troche:loveu: Quote
obraczus87 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='NataZG']AGA35, podeslij mi numer konta/adres paypal prosze, pomoge z dlugiem dla futrzaka troche:loveu:[/QUOTE] Nata ;) witaj u Nexta :) Jak Ci wygodniej na PAyPala to mzoesz do mnie wyslac a ja przekieruję na konto Agnieszki :) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
AGA35 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 witam na wątku naszego Nexcika i bardzo dziękuję ;-) i Quote
NataZG Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Obie cioteczki, wyslijcie mi prosze namiary na Wasze konta, musialam dodac nowa karte do paypala i jakies tam mi sie hocki klocki teraz wyczyniaja.:angryy: AGA35, mam nadzieje, ze chociaz troche dlug sie nadgoni:loveu:...obraczus87 przeczytalam caly watek Negry wczoraj...niezlego diabelka dostalas na pierwszego tymczasa:diabloti: Podesle cos na smaczki dla malej:cool3: Quote
AGA35 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 moje poleciało ;-) super że się pojwiłaś na wątku , jeszcze raz bardzo dziękuję ;-) chciała bym pojechac do nexta ale obwawiam się że z powodu długu dostnę psa za furtką i nie będę miała odwrotu :-( Quote
NataZG Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nie wiem ile hotelik Nexta kosztuje, ale moj Leos jest szkolony i socjalizowany w cenie hotelu, jeden spacer dziennie to taki troche maly wysilek ze strony hotelu. Ech... Quote
AGA35 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 miesiąc kosztuje 500 zł. teraz to nie wiem czy wogóle wychodzi na spacery , właścicielka ma jakieś problemy, miała skasować hotel - boksy w których siedział między innymi Next , na tą chwilę nie mamy gdzie zabrać , pies jest po przejściach i można zaliczać go szczególnych przypadków , czekamy na miejsce u jamora tam też kosztuje miesiąc 500 ale być może tam "wycisną "z nexta jakieś pozytywne cechy ;-) Quote
NataZG Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 no wlasnie Ci odpisalam odnosnie hotelu, kochana, kasa poszla. Quote
iwna5702 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Dorzuce sie po 20.11. - my mamy wilczura u Megii za 370 fakt ze spokojny, mieszka w boksie ale ma pekna swobode w chodzeniu po wybiegu - no ale dogaduje sie z innymi psami Quote
obraczus87 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='NataZG']Obie cioteczki, wyslijcie mi prosze namiary na Wasze konta, musialam dodac nowa karte do paypala i jakies tam mi sie hocki klocki teraz wyczyniaja.:angryy: AGA35, mam nadzieje, ze chociaz troche dlug sie nadgoni:loveu:...obraczus87 przeczytalam caly watek Negry wczoraj...niezlego diabelka dostalas na pierwszego tymczasa:diabloti: Podesle cos na smaczki dla malej:cool3:[/QUOTE] Oj faktycznie diabełek :) zapraszam na watek Negrity ;) Quote
AGA35 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='iwna5702']Dorzuce sie po 20.11. - my mamy wilczura u Megii za 370 fakt ze spokojny, mieszka w boksie ale ma pekna swobode w chodzeniu po wybiegu - no ale dogaduje sie z innymi psami[/QUOTE] next jest szczególnym przypadkiem , na tą chwilę nie dogaduje się z innymi psami, ale mam nadziję że jak zajmię się nim odpowiedni człowiek - szkoleniowiec to wyciśnie jeszcze coś tego psiaka ( wieżę w to całym sercem ) Quote
AGA35 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 włyneło 300zł. do nataZG. BARDZO BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :-) OCZYWIŚCIE PIENIĄŻKI OD RAZU PRZEKAZAŁAM NA KONTO HOTELIKU ;-) Quote
obraczus87 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Bardzo dziekujemy z atak ogromne wsparcie :)! Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='AGA35']włyneło 300zł. do nataZG. BARDZO BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :-) OCZYWIŚCIE PIENIĄŻKI OD RAZU PRZEKAZAŁAM NA KONTO HOTELIKU ;-)[/QUOTE] Trzeba malutkiemu pomoc...bede w kontakcie z pomoca w przyszlym tygodniu i dam znac jak pogadam z tym hotelem, w ktory jest Leos, cioteczko.:-) Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='obraczus87']Bardzo dziekujemy z atak ogromne wsparcie :)![/QUOTE] bardzo prosze i polecam sie na przyszlosc;-) :calus: Quote
zoja. Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 No, NEXT, w ciszy to sobie mozesz w kosciele posiedziec, ale tu WRZESZCZ na cale gardlo! Quote
AGA35 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 ciotka mała_czarna po chorobie nadrabia zaległości w deklaracjach . Wpłyneło od niej 120 zł. i od razu poleciało na konto hoteliku :-) Quote
Recommended Posts