Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki ,jutro postaram się wszystko co zaklepane uporządkować i wsatwię na wątek ,a mój nr. 696088426 (często jestem poza zasięgiem to proszę o sms i oddzwonię)

• 2 weeks later...
Posted

mam problem ,bo zgubilam notes z kalendarzem ! prosze bardzo wszystkich ,którzy rezerwowali terminy o przypomnienie ,najlepiej na wątku (to nie zginie:)

Posted

[quote name='mrs.ka']mam problem ,bo zgubilam notes z kalendarzem ! prosze bardzo wszystkich ,którzy rezerwowali terminy o przypomnienie ,najlepiej na wątku (to nie zginie:)[/QUOTE]

No to ja się przypominam ...14.07 -23.07 :)
Pozdrawiam!

Posted

narazie zajęte : druga połowa czerwca i 14.07 -23.07 , czekam jeszcze na wiadomośc od Kirke69,magdabroy i beataczl bo nie pamiętam czy coś rezerwowały :)

Posted

Ja oficjalnie nie rezerwowałam terminu ;) Pytałam tylko o cenę i o wolny termin w sierpniu ;) Ale na tę chwilę to nie aktualne :shake: Jak coś się zmieni, to się odezwę ;)
Póki co, dziękuję :)

Posted

Ja rezerwowała bym od 16- 23.czerwca, ale proszę daj mi jeszcze tydzień na potwierdzenie
Jeszcze przeciąga się ustalenie terminu urlopu całej rodzinki, a na to niestety nie mam wpływu :roll:

Posted

Poproszę na pw info o cenie dla 4-5 osób (3 + dziecko lub 4 + dziecko lub 4 bez dziecka) oraz 3 psy. Interesowałby mnie termin po 24 lipca, a przed 10 sierpnia, około tygodnia (nie wiem jak zgrają się urlopy).
Czy tam gdzieś jest plaża, gdzie mogą brykać psy? Nawet na długie dojście do niej.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Madziare_rk']super oferta, czy znajdzie się wolny tydzień między 22 lipca a 4 sierpnia dla 2 osób i 2 psiaków[/QUOTE]

teoretycznie od 23 lipca ,TAK :lol: jak wogóle ta zima kiedykolwiek się skończy :placz: kiedyś na majowy weekend już sie jechało , a to już za miesiąc -ziemia nie odmarznie nawet!

Posted

Cześć. Strona www nie działa...poszukuję fajnego, klimatycznego miejsca z dziką plażą w pobliżu i miejscem na grilla :) - ostatni tydzien maja lub pierwszy tydzien czerwca. Kilka dni, 2 osoby i 2 psy (yorki). Czy u Was to możliwe? Jaka cena? Czy jakieś aktualne fotki można prosić? Bardzo proszę na PW, bo zgubię wątek pewnie :(

Posted

[quote name='Joven']Cześć. Strona www nie działa...poszukuję fajnego, klimatycznego miejsca z dziką plażą w pobliżu i miejscem na grilla :) - ostatni tydzien maja lub pierwszy tydzien czerwca. Kilka dni, 2 osoby i 2 psy (yorki). Czy u Was to możliwe? Jaka cena? Czy jakieś aktualne fotki można prosić? Bardzo proszę na PW, bo zgubię wątek pewnie :([/QUOTE]

ale ja nigdzie nie pisałam ,ze mam stronę internetową :-o w tym terminie będzie jeszcze za zimno biorąc pod uwagę tegoroczną aurę

• 1 month later...
Posted

[quote name='Sonya-Nero']Niestety, z żalem :(, ale musimy z powodów osobistych zrezygnować z wyjazdu :(
tak więc zwalniamy termin w drugiej połowie czerwca.[/QUOTE]

tak ,tak wiem ,że nie możecie ale to może lepiej bo ta deszczowa pogoda to tragedia :shake:

ale kosmiczne gratulacje za wystawę :multi::multi::multi:

[IMG]http://i39.tinypic.com/4rchud.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Madziare_rk']Poproszę o numer konta na PW, chciałabym wpłacić zaliczkę :-)[/QUOTE]

przepraszam,że się nie odzywałam ale już wysyłam pw ;)