Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Już trzeci rok mogę zaproponować super wakacje dla Waszych zwierzaków! W poprzednie wszyscy byli zadowoleni więc mam nadzieję, że i te beda udane.
Dysponuję prywatną działką 500m,dobrze ogrodzona,przystosowana do pobytu czworongów(ja jeździłam tam na całe wakacje ze sfora moich psów).Miejscowość Dźwirzyno-10km od Kołobrzegu-Ogród Resko-blisko morza i jeziora. Kuchnia całkowicie wyposażona,łazienka z prysznicem,ciepła woda oczywiśce. Liczba osób 4-5,zwierzęta oczywiście gratis:)) terminy od czerwca do połowy sierpnia.
Jesli jakieś będa zarezerwowane napiszę w tym poście.

Jeszcze jest Chatka Puchatka czyli domek nr2

I pare danych technicznych np:
Jedno z lozeczek... drugie jest troche wezsze.

Kuchnia- a wlasciwie jej czesc... a poza tym jest jeszcze lazienka z prysznicem
p.s. pralka chyba raczej nie działa

Edited by mrs.ka
  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no bosko!:) Erka cos przebąkiwała, ze by sie wybrała;) no i mówiłam już jej o domku:) Jeszcze do Aguchy napiszę, bo mnie sie pytała, ale u mnie już niet terminu jaki jej by pasował:)

Posted

Hej, ja tam byłam w tamtym roku z chłopakiem i dwoma sukami i wszyscy byliśmy szczęśliwi. Działka spora, fajnie posiedzieć wieczorem po całym dniu na plaży;). Psy mają gdzie biegać i co robić. Do morza blisko. Polecam
W tym roku też chętnie pojedziemy no ale to już zalezy od przełożonych czy racza wysłać na urlopy

• 2 weeks later...
Posted

Namiot można sobie rozbić jeśli ktoś chce,ale tam jest gdzie spać:) wynajmuję całe letnisko jednej rodzinie do własnej dysozycji ,jeśli termin będzie zajęty nie ma możlwości dostawienia namiotu gdyż nie ma tam takich warunków tzn. chodzi o korzystanie z kuchni,łazienki. No i najważniejsze jeśli chodzi o psiaki. Nie wszystkie lubią obce towarzystwo.

Posted (edited)

o zdjęcia poproszę Anie102,bo ona ma najbardziej aktualne,a co do terminów ,to wolny jest jeszcze czas od 1 do 22 sierpnia. Psy bez wzgledu na ilość -gratis ,oczywiście jeśli sie tolerują.

Edited by mrs.ka
Posted

borysus napisał(a):
A można się rozbić z namiotem? Jeśli tak to ile za dobę?

no właśnie - po kiego grzyba chcesz namiot jak masz domek do dyspozycji - a i moje kundle też mozesz odwiedzić - ja w Grzybowie rezyduję;)

Posted

A po takiego :eviltong:, że za namiot na polach się płaci 10-18 zł , a tu wychodzi 50 zł za osobę na co w tym roku mnie stać. Zresztą nie potrzebuję kuchni,a bez łazienki tez się da żyć :evil_lol:.

Posted

no tak,ja rozumiem ale standard jest tam jaki jest i nie mogę wynająć tylko pod namiot. A niestety wykluczam możliwość wynajęcia dla dwóch obcych rodzin,głównie ze względu na psy. Wakacje powinny być bezstresowe dla wszystkich.

• 2 weeks later...