Kar0la Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 O rany, ależ jęęęęęęęęęęęęęęęęęęęzyk. :megagrin: Konik to jest jednak model. :loveu: Quote
szajbus Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 NO, długość niesamowita. Gdzie on go mieści??? Quote
Celina12 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Cioteczki o tym samym myślę-chyba go zwija w rulonik :roflt::roflt: Quote
szajbus Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ale tak czy inaczej to ma dobrze, Zobaczcie, żeby kogoś lub coś wylizać nie musi sie namachać jęzorkiem. Chlaśnie raz i połowa roboty! Quote
Monia70 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Moj królewicz taki zadowolony, rozbrykany :multi::multi::multi: radosny, szczęślwy.....ale się ucieszyłam jak GO zobaczyłam!!!!!!!!!!!!!!! Celinko , jak Atosek za gałęzią idzie.Jak chlopiec, jak mlodzieniaszek!!!! Ale ja GO kofffffffffammmmm :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Atosiątko - gwiazdor filmowy - CUDNY!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Ślicznie Dumci w szeleczkach, chętnie nosi? Quote
Celina12 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Moniu-On jest taki do kochania tylko-grzeczny, subtelny, milutki i taki mięciutki :loveu::loveu: Ania ma racje jak Mu się uda twarzy dosięgnąć to od czoła po krtań mokra jestem-z okularami włącznie:evil_lol:. Zosiu-cmoczki i dla Ciebie...dla Łaci specjalne.:loveu::loveu: Akuszko-Dumcia chętnie szeleczki nosi...muszę kiedyś zrobić fotki na spacerku. Atosik dziękuje Ciociom bardzo...:multi: Quote
Celina12 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Dumiś dziś wykończona jest....ja ciągle z Anią latałam na dół z kartonami i wreszcie układałyśmy w szafach , które faceci wstawili. Moja Dziewczynka musi mieć mnie ciągle na oku-więc tuptała dzielnie...teraz śpi na moich kolankach szczęśliwa . Strojnisia jest to fakt - tak grzecznie stała jak przymierzałam szeleczki - troszkę w nich polatała a potem wieczorkiem z Młodymi na spacerek poszła-wczoraj znaczy się. Dziś już nie chciała iść-bo mamcia nie szła. Quote
szajbus Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Matka, zlituj się!!!!!!!!!!! Tak zmordować córcie!!!!!!!!!!!!! MACOCHA!!!!!! Quote
Celina12 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 :oops::oops:-oj wydało się...sama się wygadałam....:diabloti:.....ja Ją otulałam ukochanym Jej kocykiem-zasypiała aż chrapoliła ale jakoś wyczuwała kiedy odchodziłam. Quote
jamnicze Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Celina12']:oops::oops:-oj wydało się...sama się wygadałam....:diabloti:.....ja Ją otulałam ukochanym Jej kocykiem-zasypiała aż chrapoliła ale jakoś wyczuwała kiedy odchodziłam.[/quote] bo jamnisie są tulaste i lubią ludzkie ciepełko obok siebie. Wtedy mają lepsze sny ;) Quote
Kasia25 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Oskar dla Atosika!!!!!!!!!!!!!Piękny, cudny pysiek:loveu::loveu::loveu: Ciekawe co nam Dumcia wytropi w tych szeleczkach:cool3: Quote
Matusz Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [COLOR=Navy][B]jesteśmy, jesteśmy... oglądamy i podziwiamy ;) [SIZE=1]mało teraz na dogo siedzę, matura tuż, tuż...:roll:[/SIZE][/B][/COLOR] Quote
Kasia25 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Buniu Ty masz takie wielkie łóżko, ze spokojnie jeszcze z 3 jamniki mozna wsadzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
brazowa1 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Buniu,umarlam przy tej focie,hehehheheheheheheeh "nieprzyzwoita",hihiihihihi,masz taka fajna mine :lol:,jakbys sie tam znalazla przypadkiem.I ta faja! Quote
Bunia1 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Kasiu swego czasu były jeszcze 2. Czasem dla mnie miejsca brakowało. Brązowa fotograf mnie zaskoczył, a faja to mój znak rozpoznawczy. Quote
Kasia25 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 A teraz to się z tym towarzystwem wysypiasz? Rotacja jakaś w czasie snu jest? Czy raczej grzecznie, każdy na swoim miejscu?:lol: Fotka super, taka ciepła, prawdziwa. A co do fajeczek to ja je uwielbiam:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Buniu,ja sie usmialam tak od serca,walsnie autentyzm tej fotki byl super!hihhihihihi,taka wcisnieta miedzy psy i fajka,no nie moge.... Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='deer_1987']Wiecej fotek!!![/quote] Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Quote
taxelina Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='deer_1987']Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!![/quote] Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Quote
taxelina Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Quote
Recommended Posts