Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

Moj królewicz taki zadowolony, rozbrykany :multi::multi::multi: radosny, szczęślwy.....ale się ucieszyłam jak GO zobaczyłam!!!!!!!!!!!!!!!
Celinko , jak Atosek za gałęzią idzie.Jak chlopiec, jak mlodzieniaszek!!!!
Ale ja GO kofffffffffammmmm :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Moniu-On jest taki do kochania tylko-grzeczny, subtelny, milutki i taki mięciutki :loveu::loveu:

Ania ma racje jak Mu się uda twarzy dosięgnąć to od czoła po krtań mokra jestem-z okularami włącznie:evil_lol:.

Zosiu-cmoczki i dla Ciebie...dla Łaci specjalne.:loveu::loveu:

Akuszko-Dumcia chętnie szeleczki nosi...muszę kiedyś zrobić fotki na spacerku.

Atosik dziękuje Ciociom bardzo...:multi:

Posted

Dumiś dziś wykończona jest....ja ciągle z Anią latałam na dół z kartonami i wreszcie układałyśmy w szafach , które faceci wstawili. Moja Dziewczynka musi mieć mnie ciągle na oku-więc tuptała dzielnie...teraz śpi na moich kolankach szczęśliwa .

Strojnisia jest to fakt - tak grzecznie stała jak przymierzałam szeleczki - troszkę w nich polatała a potem wieczorkiem z Młodymi na spacerek poszła-wczoraj znaczy się. Dziś już nie chciała iść-bo mamcia nie szła.

Posted

:oops::oops:-oj wydało się...sama się wygadałam....:diabloti:.....ja Ją otulałam ukochanym Jej kocykiem-zasypiała aż chrapoliła ale jakoś wyczuwała kiedy odchodziłam.

Posted

[quote name='Celina12']:oops::oops:-oj wydało się...sama się wygadałam....:diabloti:.....ja Ją otulałam ukochanym Jej kocykiem-zasypiała aż chrapoliła ale jakoś wyczuwała kiedy odchodziłam.[/quote]
bo jamnisie są tulaste i lubią ludzkie ciepełko obok siebie. Wtedy mają lepsze sny ;)

Posted

A teraz to się z tym towarzystwem wysypiasz?
Rotacja jakaś w czasie snu jest?
Czy raczej grzecznie, każdy na swoim miejscu?:lol:
Fotka super, taka ciepła, prawdziwa.
A co do fajeczek to ja je uwielbiam:evil_lol:

Posted

Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!!

Posted

[quote name='deer_1987']Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!![/quote]

Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!!

Posted

Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!! Wiecej fotek!!!