Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

Pamiętam jak Celinka do mnie zadzwoniła... jak go reanimowała i jeszcze na chwilę do niej wrócił, a potem jednak zdecydował pobiec do światła...

Kochał jeździć autem, pamiętacie?
Wyglądał przez okno i podziwiał świat.

Dżekusiu - Podróżniku, tam gdzie jesteś nie masz wody w płucach i oddychasz swobodnie...

Posted

U Ciebie dziś 10 miesięcy...
U mnie wczoraj 5 lat...
I nie ma znaczenia ile czasu ich nie ma , ból jest na zawsze tak jak miłość i tęsknota.
Dżekusiu, pamietam o Tobie.
[SIZE=5][COLOR=red][B]
[*][/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Pamiętam o Dżekusiu :-(
Byłam dziś "u niego" w Ogrodzie Psiej Szczęśliwości, gdzie z Celinką posadziłyśmy kwiatki naszym pieskom, które już są za TM :placz:

Posted

Dżekusiu, wiem, czas płynie, ale tęsknota w sercach ludzi wciąz ta sama.

Bądź szczęśliwy w tej pięknej krainie aniołku

[img]http://img259.imageshack.us/img259/6977/w6nt6bx5.jpg[/img]

Posted

Serdeczne pozdrowienia dla Celinki!! Zdrowiej nam szybko, bo tęsknimy za tobą ;)

Słuchajcie dziewczyny, mam jamniczkę 1,5 roczną do adopcji. Niestety info o niej i zdjęcie mam na pliku w wordzie. Czy ktoś potrafiłby to jakoś przerobic i wstawić tu na wątku i może jeszcze porozsyłać gdzieś? Błagam, pomóżcie! Sunia jest przeurocza, marchewkowo ruda, grzeczna. Proszę, pomóżcie mi obrobic tę fotkę!!

Posted

witam wszystkich!!!!

Dzis dopiero pierwszy raz weszlam na dogo bo komp u mamy nie dziala,a tu do pepa nie zagladam.
Dzis bylam u Mamy w szpitalu,czuje sie dobrze,ale sie nudzi strasznie.Nie ma mozliwosci skorzystania z netu chyba,ze bedzie znowu u kuzynki.Pozdrowka od Mamy dla wszystkich!!!!

Ja zostaje w domciu do wtorku rano.....pozdrowka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: