Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

Na szczęście dotarała do celu szczęśliwie. Ma pokój z tv, więc będzie maiła jakąś odskocznie. Pozwiedza trochę okolice, powdycha mahoniowego powietrza, podleczy sie, nabierze sił i wróci do nas wypoczęta.

Zdjęcia sa jak zwykle super, ale fotka "kochasz mnie?" zwaliła mnie dosłownie z nóg. Nie mogę. Ryję ze śmiechu do tej pory.

Posted

Mama dzis pisala,ze ma juz mniej wiecej plan zajec ustalony,ale musza cos tam zmienic.
Mama ma telewizor i moze ogladac tvp 1 i 2 i polsat.....wiec przynajmniej moze sobie poogladac i moze ogladac to co chce;)

Posted

Witajcie-jestem an chwilkę u Kuzynki....dziękuję Kochani za wszystko=za odwiedzanie wątku , za smsy, telefony. Czekam na doładowanie komórki-więc wybaczcie ,że nie piszę.

Tu w szpitalu są 4 grupy rehabilitacyjne A, B , C i D. Miałam C ale Ordynatorka dała mi dziś D-nie mogę na rowerach cwiczyc...Muszę do domku kupic sobie składany materac do treningu autogennego i muzykoterapii-taaa-wszystko kupic ciekawe za co??

Zaraz wracam do swojego szpitala-kuzyn mnie odwiezie.

Pozdrawiam srdecznie dziekuje za wszystko-papaapap

Posted

Dziś mija 10 miesięcy od śmierci Dżekusia. Celinka dzisiaj chyba nie będzie mogła wejśc na dogo. Prosiła byśmy o nim pamiętali.

Dżekusiu byłeś wspaniałym psiakiem. Dałeś tak dużo tym którzy Cię kochali w tak krótkim czasie. Zawsze pozostaniesz w ich pamięci. Biegaj szczęśliwy po zielonych łąkach i opiekuj się tam tymi, którzy do ciebie dołączyli.
Dżekuś [*]
[IMG]http://images14.fotosik.pl/78/550bbab4c1b6285e.gif[/IMG]