Anulka85 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witam wszystkich!!! Mama juz jest na innej sali,jak ktos chce zadzwonic to podam numer.Zle sie czuje i bardzo teskni,ciagle placze... Mam przekazac pozdro dla wszystkich.Mamie sie juz konczy kasa na komorce wiec nie moze odpisywac Quote
AMIŚKA Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 CELINKO nie płacz:loveu: wracaj szybciutko do zdrówka:loveu: pozdrawiamy cieplutko:loveu: i czekamy:loveu: Quote
brazowa1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Smutna jest bardzo Celinka,słychac,ze zle sie czuje.:placz: Celinko,masz myslec teraz o samych miłych rzeczach! Quote
iwonamaj Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Celinko, będzie dobrze, nie płacz, tyle kciuków i łapek zaciśniętych!:kciuki::calus: Quote
iwonamaj Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Anulko, moge prosić o nr telefonu do Mamy? Quote
Anulka85 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Iwonko,przeslalam numer tel na prywatna wiadomosc Quote
Neris Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Celinka ma taki słaby głosik przez telefon...:-( Quote
Kar0la Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Mam nadzieję, że Celinka szybko poczuje się lepiej. Ciekawe jak paróweczki znoszą rozłąkę. Pewnie lepiej niż Celinka. Quote
Wiedźma Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Celinko kochana, nie choruj. Jesteśmy z Tobą. Wracaj szybko do zdrowia i do nas. Anulko, serdeczne uściski dla Was obu. Quote
Anulka85 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Mama jest bardzo zalamana i cieszy sie kazdym telefonem i smsem....mowila mi,ze ciagle ma telefon przy sobie jakby ktos dzwonil:-(:-(:-( Jutro o tej porze bede wyjezdzac.... Quote
Roxana Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Cioteczki kochane- Celinka wszystkich bardzo mocno pozdrawia i przesyła buziaki. Rozmawiałam z nią przed chwilą, trzyma się dzielnie. Nie płakała na szczęście, bo ja bym płakała wtedy razem z nią, a nie o to chodzi przecież. Celinka jest silną kobietą i przetrzyma wiele, tylko sam pobyt w szpitalu Ją dołuje. Ma już ich dość, czemu nie można się dziwić, za wiele ostatnio w nich bywała :shake: Będzie dobrze! Może wypuszczą Ją w poniedziałek, ale czy na pewno to dopiero podejmą decyzję na poniedziałkowej porannej wizycie. Quote
iwonamaj Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzięki Anulko, wysłałam smsa, a jutro zadzwonię do Celinki. Quote
Kar0la Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dobrze, że Ania dzisiaj przyjeżdża. Celinka bardzo się ucieszy. Quote
JamniczaRodzina. Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 KarOla Ania będzie jutro.Celinka napewno bardzo bardzo się ucieszy. Quote
Anulka85 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Tak,bede jutro,dzis wyjezdzam o 19.Mama sie pyta co tam na dogo.....mowie,ze wszyscy o Nia pytaja....dziekuje wszystkim za wsparcie i pamiec Quote
AnkaG Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Aniu - mocno ucałuj i pozdrów mamusię od Anki i czterech sznaucerek. Quote
kaerjot Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Anulko, jak będziesz się widziała z mamusią, to jej powiedz, że dogo bez Celinki jest do luftu i ma do nas wracać szybciutko i w podskokach. A Tobie Anulko, szczęśliwej i spokojnej podróży. Quote
Anulka85 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ja wyjezdzam juz,napisze jutro wieczorem jak wroce od Mamy:lol:pozdrowka Quote
Kar0la Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Celinka mi dzisiaj napisała, że tak bardzo by chciała, żeby Ania przyjechała do domu, ależ się ucieszy.:lol::lol::lol: Aniu czekamy jutro na wieści. A tak swoją drogą to w szpitalach powinny być kawiarenki internetowe. Przynajmniej by Celinka miała dogo. Quote
Monia70 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Tak, Celinka wszystkich serdecznie pozdrawia i bardzo dziekuje za wsaprcie i dobre myśl. Quote
szajbus Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Celinko przesyłamy ci masę tej dobrej energii, żeby ci pomogła dojść do siebie. Cała dogomania zaciska bardzo mocno kciuki za twój szybki powrót do zdrowia. Jestesmy cały czas z Tobą i twoimi najbliższymi [img]http://www.kolomisyjne.friko.pl/kwiaty.jpg[/img] Quote
Wiedźma Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8EE.gif[/IMG] [COLOR=red][B]NO ZDROWIEJ, ZDROWIEJ !!![IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8EE.gif[/IMG][/B][/COLOR] Quote
akucha Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 :-( Celinko... To niemozliwe. Zdrowiej szybko i wracaj do nas! Mam nadzieję, że szybko to nastąpi, bo wszyscy tu na to czekają. Quote
Recommended Posts