Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

O rany.:-( Celinko kochana zrowiej i wracaj do nas.:calus::calus:
Myślałam, że Celinka się nie odzywa, bo ma znowu gości lub pojechała na zakupy, a tutaj taka historia.
Aniu jak będziesz coś wiedziała to napisz.

Posted

Dzwonilam do Mamy-zalamana,ciagle placze:-(:-(:-(

Miala koronografie-balonikowanie i czyszczenie zyl...strasznie bolalo Mame:placz::placz::placz::placz:

Jade w piatek do domu,bede w sobote rano.Nic Mamie nie mowilam,zrobie Jej niespodzianke

Posted

Juz nie moge sie doczekac piatku.Najgorsza jest ta podroz,alemam nadzieje,ze szybko zleci,potem prosto do szpitala.Mama juz chce na weekend wrocic do domu,ale nie wiadomo co lekarze na to.Z jednej strony w szpitalu jest pod aparatura,a z drugiej w domu szybciej dochodzi sie do zdrowia,a szczegolnie jak Mama strasznie teskni za swoimi jajorkami....

Posted

Mojego tel . nie odbierała.Pewnie bidulka nie mogła.
Tak mi przykro.
Celinko , kochanie bez Ciebie tak pusto.WRACAJ !!!!!!!
Zawsze jesteś w moich myslach.Trzymam kciuki.

Posted

Celinko nasza kochana dobra duszyczko zdrowiej i nie smuć się masz tyle kochanych pociech w swoim domku i tyle modlących się za twoje zdrówko cioteczek z dogo, będzie dobrze, pozdrawiam serdecznie Celinko!!!

Posted

zawsze czytanie dogo zaczynałam od tego wątku,taki ciepły i miły.życzę zdrowia i jak najszybszego powrotu do jamników,na pewno też bardzo tęsknią..pozdrawiam i czekamy na wieści