mikzzz Posted November 9, 2003 Posted November 9, 2003 Nie wiem czy widzieliście, ale na takim kanale 'EUROpejskim SPORTowym' kanale co jakiś czas jest pokazywany spot reklamowy takiej firmy odzieżowej co to się nazywa tak jak amerykański stan Columbia (tak żeby reklamy nie robić) :wink:. W reklamie występują musher i Syberiany zasypane przez śnieg... Jak macie możliwość to na nią zapolujcie. Bo jest śmiesznie naręcona i na prawdę fajna. Polecam dla odprężenia. A buty mam tej firmy i są genialne tak poza tym... :wink: Jak macie coś podobnego to wpisujcie. Quote
Nat Posted November 9, 2003 Posted November 9, 2003 ja mam bluze i czapke tej firmy :P Widzialam malamuty w reklamie (plakatowej) kolekcji futer jakiejs firmy. Kiedys kolekcje outdoorowe Alpinusa mialy na metkach psi zaprzeg w sniegu.. Quote
party Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 w zeszla zime. chyba w carry by;y plakaty z tymi modelami w ciuchach i ooobok nich byl sobie husky :) a co do tej reklamy columbi, nie wiecie czy jest gdzies w necie ? Quote
party Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 hehe, znalazlam! na www.columbia.com pod "we test on animals" sa reklamy ich chyba i tam znalazlam jedno ( nr.2) pod nazwwa sled dogs :) i juz sciagam, to pewnie ta o ktorej tu glowna mowa :) Quote
party Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 awracajac do produktow z pieskami, to mi sie strasznie podobaja psie lapki :bluepaw: u jack'a wolfskin'a 8) Quote
Nat Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 chyba wilcze lapki :P tak, jack wolfskin to super firma, tylko ciut przydroga.. Quote
party Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 to co ze wilcze :P i tak to jedna rodzinA :D Quote
Manu Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 Reklama świetna, hiii, hiiii... :lol: A ja mam już drugą kurtkę tej firmy :D Bardzo je lubię. :) Quote
Nat Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 tam gdzies powinien byc 'download' i sciaga sie caly duzy (4mb) plik w mpeg'u :) Quote
5iatka Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 chyba wilcze lapki :P tak, jack wolfskin to super firma, tylko ciut przydroga.. Droga tak, ale czy taka super to polemizowalbym... pozdrawiam Quote
szybszy_od_dylizansu Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 Sklepach Decatlon są reklamy ubrań na których jest Nicola Vanie (chyba tak się to pisze) ze swoimi psami . Quote
party Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 Wracajad do Jack'a to jakos ubran jest dobra;moze poprostu 5istka mialas pecha :( Ale zdaje mi sie ze ogolnie jest ok! i jak metros, udalo ci sie sciagnac ? Tam klikasz na takie cyferki chyba ( juz nie pamietam :) ) Quote
szybszy_od_dylizansu Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 W reklamach firmy Husqvarna też są psy zaprzęgowe. Sam posiadam taki plakat . Quote
Manu Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 Meterek, mam te reklamę na dysku, ale to 4,5 MB - przejdzie Ci na którąś skrzynkę taka wiadomość ? Quote
Manu Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 1) Klikasz w "We test on animals" 2) Pojawia sie okna z ekranem - nie wybieraj tu filmu, tylko kliknij w "Download video" (na dole po lewej) 3) Pojawi sie nowe okno z listą filmików 4) Klikasz prawym przyciskiem myszy w "Sled dogs" i z listy wybierasz "Zapisz element docelowy jako..." 5) Masz nowe okno, gdzie pokazujesz komputerowi, gdzie ma zapisac plik (choc najpierw przez jakis czas będzie okno "Pobieranie pliku" - przeczekaj) 6) klikasz "Zapisz" i już. I jedynie uzbrajasz sie w cierpliwość :) Quote
PaYooK Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 ELO!!! jak jush mowa o ubraniach to najbardziej zadowolony jestem z Montian&Wave i Helly Hansen ;) Quote
PaYooK Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 ELO!!! tajra bede zlosliwy i napisze ze to tajemnica :roll: Quote
PaYooK Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 ELO!!! ja tam mam jakies logo z husky 8) Quote
agacia Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Kazdy ma swoje slodkie tajemnice,nie Tajra :wink: A wracajac do haszczakow w mediach to czy pamietacie moze reklame pedigree z haszczakiem? :wink: <zeby nie bylo,ze nie na temat pisze> Quote
Manu Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Ja ma w domu tę reklamę :wink: Tzn. tę stojącą reklamę... Quote
party Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 A ja dostalam kubeczek od kolezanki z haszczakiem takim na skale ;) on jest z jakiejs karmy :) Quote
Recommended Posts