Rybc!a Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Co do kości : razem z moją mamą postanowiłyśmy oddać kość psu mojego wujka ( brat mamy) on jest owczarkiem niemieckim i napewno lepiej da sobie radę z tą kością. Dla Zuźki rzeczywiście była za duża. Quote
Rybc!a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Dzisiaj Zuza dostała dwu metrowego węża, znalazłam go na wystawie w pobliskiem mi lumpeksie. Dałam za niego 6zł. Zaraz zamieszczę zdjęcia. Zabawy tyle co niemiara! Oto one: I specjalnie dla Imbirka: Wczorajsze morze. Wydmy. Latarnia. Niespodzianka w lesie. Quote
Pianka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Śliczne zdjęcia. Szczególnie tej niespodzianki w lesie:evil_lol: A i nie pisz tak post pod postem, bo nie każdy ma czas, żeby odrazu zajrzeć do wszystkich tematów i napisac komenta. Musisz poczekac troche:razz: Quote
Rybc!a Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 No ale zobacz tylko jak innym wszyscy komentują, a my z Zuzką to co? Quote
nathaniel Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Rybciu ile masz lat? Taaa.... komentuja, jasne jasne.... u mnie świecą pustki i dobrze mi z tym ;) Quote
Rybc!a Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 nathaniel vbmenu_register("postmenu_1652758", true); - a co to ma do rzeczy? Quote
kalina. Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 no no zuza fajnie bawi się z tym wężem:evil_lol: :lol: Quote
nathaniel Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Co to ma do rzeczy ? Do rzeczy ma to, że galeria pupila jest dla nas samych, nie poto zeby sie chelpic ze ktos ma 200 stron pogaduszek , to tak jak z blogami i komentami na blogach... Quote
Rybc!a Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Nie. nie- chodziło mi bardziej o twoją wypowiedź- Ile masz lat? skierowaną do mnie. Quote
nathaniel Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Rybc!a napisał(a):Nie. nie- chodziło mi bardziej o twoją wypowiedź- Ile masz lat? skierowaną do mnie. Zazwyczaj nastaolatki , takie w moim wieku 14 lat uwielbiają byc w centrum zainteresowania, wiesz ogromna ilośc komentarzy, czy postów na blogach, galeraich Quote
Rybc!a Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Chciałabym wa kogoś przedstawić: Oto Minia-Miniusia-Mika, jak kto woli. Bardzo ją kochałam i nadal tak jest, tylko żałuję , że nie ma jej tu- na świecie, razem ze mną. A to Dziuk-jest on psem mojego taty brata teściowej, rozumiecie? Zuzka: Pise brata mojej mamy: Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Szkoda Miki, ile miala? wyglada na staruszke. Dziuk to caly czas na lancuchu siedzi?:-( Quote
Rybc!a Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Anetta- Mika miała 14 lat, chorowała na cukrzycę. Dziuk nie siedzi cały czas na łańcuchu, chociaż pilnuje domu, babcia bierze go do domu , gdy jest zimno, lub pada - rzecz jasna spuszcza go też latem, bo wtedy pies najwięcej biega,ale wiesz, ktoś by przechodził i Dziuk mógłby go ugryźć, chcąc obraniać babcię przed złem. Ale on nie jest agresywny i co najważniejsze słucha się babci, więc gdy ta go zawoła to on zaraz stoi jej przy nodze. Jest naprawdę ładnym pieskiem. Quote
aśka-od-dagona Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Nathaniel...chybanawet czternastu nie ma;) ale Zuza fajna:P//chociaz nie lubie jak psy maja ludzkie imiona...// Quote
Rybc!a Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Mam 12 lat, ale tu chyba nie o mnie rozmawiamy a o moim psiaku. Ja bardzo lubię imię Zuza, a że u mnie żadnego małego dziecka w domu nie będzie więc dałam tak na imię mojej kochaniutkiej przyjaciółeczce. Napisałam taką rymowankę o Zuzi: Zwierzenia Zuzanny Mój przyjaciel- to jest pies, no i mów sobie co chcesz! Mam kolegów- jest ich wielu, lecz opowiem o mym przyjacielu! Więc na imię ma Zuzunia, bo właściwie to jest sunia! Piękna, ruda, krótkowłosa, nie da wodzić się za nosa! Kiedy mam swoje kłopoty, a ona nie ma nic do roboty- mogę wygadać się jej do woli, bo ona mi na to zawsze pozwoli! Ta nasza rozmowa jest jednostronna, bo ona milczy jak siostra zakonna! Ja za to wygadam się ile wlezie, a ona to wszystko do serca bierze! Moje żale i radości płyną, a Zuza jest moją przyjaciółką jedyną! Jej oczy mówią -gdy na mnie patrzy, i tylko ja wiem- co to znaczy! “ Gdy byłam 3 lata temu w potrzebie- to ty mnie wtedy wzięłaś do siebie. Uratowałaś mi wówczas życie, A ja cię kocham i to nad życie! Schronisko to nie jest dom dla pieska, a ja musiałam tam przez pół roku mieszkać! Zabrałaś mnie stamtąd do siebie- ja nie opuszczę Cię nigdy w potrzebie! Mój smutek już dawno zginął, teraz jestem psem z wesołą miną. Wszystko to zawdzięczam Tobie, I już tak zawsze będzie- myślę sobie! “ Też tak myślę- daję słowo, czujemy obie się odlotowo! Na spacer idę z pieskiem, Choć wcale mi się nie chce! Quote
Rybc!a Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Zuzanna pojechała na działkę. Jest z moim tatą. Jeżdżą tam codziennie. To dla niej raj. Quote
Madzia_19 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ślicza Twoja Zuza :p ktoś musiał być potworem oddając ją do schronu :shake: Quote
Recommended Posts