Jagoodka Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Nikt się nie wybiera?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokoik1 Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 No coś ty ;-) Są takie osoby i ich psiaki ;-) My będziemy z Brendą :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoodka Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 Wystawa tuz, tuż, a nikt się nie odzywa :P A ja chyba nie pojadę - mimo że bym bardzo chciała - bo Tomek nie chce ze mną jechać, a pociagiem jakoś tak szczerze mówiąc mi się nie chce :P Chyba, że się ktoś ulituje i nas zabierze :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokoik1 Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Ja już mam pasażerów na pokładzie :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoodka Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 A bo z Tobą to zawsze fajnie i wszyscy chcą z Tobą jeździć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwarek Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Jagoodka jeżeli dostaniesz się do Tarnowskich Gór to w jedną stronę mogę Cię zabrać :) Tylko, potem ja zostaję tam trochę na wakacje, więc powrót musiałabyś sobie jakoś zorganizować :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoodka Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 [B]Gwarek [/B]wielkie dzięki :) Jakby co to będziemy w kontakcie :) Zawsze to lepiej nawet w 1 stronę autkiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madzia_K Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 My też będziemy :) Lubimy Ustroń w kwestii wystaw ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrishDevils Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 My też będziemy ;). Na szczęście już w klasie młodzieży ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katik Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Ja się wybieram, jutro wyślę zgłoszenie. To będzie nasz pierwszy raz w klasie championów :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elitesse Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 czy ktos zglaszajacy formularzem internetowym dostal jakiekolwiek potwierdzenie meilem ?? bo do mnie nic takiego nie przyszlo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogi Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 NIE - trzy zgłaszałam i nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga&Morka Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Ja zgłaszałam dwa i też nic :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katik Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Wysłałam dzisiaj zgłoszenie i też nic nie dostałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogi Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Po zakończeniu wypełniania formularza wyskakuje informacja: Numer Twojego zgłoszenia to xxxxxxxxx - numer ten będzie można wykorzystać do sprawdzenia statusu zgloszenia. Tylko ja nie zapisałam tej informacji.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elitesse Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 [quote name='bogi']Po zakończeniu wypełniania formularza wyskakuje informacja: Numer Twojego zgłoszenia to xxxxxxxxx - numer ten będzie można wykorzystać do sprawdzenia statusu zgloszenia. Tylko ja nie zapisałam tej informacji....[/QUOTE] ja tez nie bo bylam pewna ze to w meilu potwierdzajacym bedzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katik Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Nie macie ci żałować :lol: Ja zapisałam numer i chciałam sprawdzić "status zgłoszenia" to tamta strona nie działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liszka Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 [quote name='katik']Nie macie ci żałować :lol: Ja zapisałam numer i chciałam sprawdzić "status zgłoszenia" to tamta strona nie działa.[/QUOTE] Ależ od początku strona działa ;) Przynajmniej u mnie. Nie pamiętam czy Bielsko kiedyś wysyłało potwierdzenia na maila, ale wiem,że można było właśnie sprawdzić status zgłoszenia na stronie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katik Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 [quote name='Liszka']Ależ od początku strona działa ;) Przynajmniej u mnie. Nie pamiętam czy Bielsko kiedyś wysyłało potwierdzenia na maila, ale wiem,że można było właśnie sprawdzić status zgłoszenia na stronie.[/QUOTE] Masz rację, spróbowałam jeszcze raz i dowiedziałam się, że moje zgłoszenie zostało przyjęte. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shetanka Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Ja również się pojawię. Gdyby ktoś potrzebował pomocy w prezentacji psa na ringu - jestem do dyspozycji ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 I my bedziemy :) Odpoczywac po sesji na tej wystawie :D ah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga616 Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 [quote name='Talagia']I my bedziemy :) Odpoczywac po sesji na tej wystawie :D ah[/QUOTE] no to do zobaczenia przy ringu - bo zabieram też czarnucha:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panienkabubu Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Czy ktoś się orientuje, kiedy będzie plan sędziowania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrishDevils Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Mam info, że oddział nie bedzie wysyłał żadnych potwierdzeń ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iss Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 eh jeszcze tydzień, a planu sędziowania nie ma :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts