zuzlikowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='baronka23']jeju piękniasty .... http://img534.imageshack.us/img534/6145/dscn6701.jpg - powaliło mnie .... tylko zastanawiam się co on ma na klacie ? na tym zdjęciu na prawo od zgięcia łapy - widzicie ? taki jakby ... guz? czy to tylko takie wrażenie ? Jak bedziecie u Berylka, zerknijcie na to...albo może niech Pani zerknie i w razie czego pokaże wetowi... ale,Małgorzato,czesałaś chłopaka...gdyby tam coś było spostrzegłabyś...może więc to cień jedynie?Oby! Gratulacje!!! Szczęścia Berylku!!!Opiekuj się panienką...taka maleńka dziewczynka!!! Quote
Małgorzatta Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='baronka23']jeju piękniasty .... http://img534.imageshack.us/img534/6145/dscn6701.jpg - powaliło mnie .... tylko zastanawiam się co on ma na klacie ? na tym zdjęciu na prawo od zgięcia łapy - widzicie ? taki jakby ... guz? czy to tylko takie wrażenie ? Tam nic nie ma, to złudzenie. Ma natomiast guz wielkości mirabelki na spodniej stronie ogona. Oczywiście potrzebna konsultacja weta, ale pewnie to nic groźnego, mam nadzieję. Moja Aga ma kilka, a ponieważ jest leciwa, więc nie chcą tego ruszać. Dwa lata temu kilka wycięli, pojawiły się nowe. Quote
ANETTTA Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 i tym musze pani powiedziec tak o ogonie mówilas !!! Quote
zuzlikowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Małgorzatta']Tam nic nie ma, to złudzenie. Ma natomiast guz wielkości mirabelki na spodniej stronie ogona. Oczywiście potrzebna konsultacja weta, ale pewnie to nic groźnego, mam nadzieję. Moja Aga ma kilka, a ponieważ jest leciwa, więc nie chcą tego ruszać. Dwa lata temu kilka wycięli, pojawiły się nowe.[/QUOTE] Na spodniej stronie ogona mogą być u panów psów gruczoły "zapachowe"...po wykastrowaniu powinny powoli zaniknąć...ale sprawdzić nie zaszkodzi! Quote
ANETTTA Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 nikt nie zaglada do berylka a berylek to aniołek nad aniołkami po kastracji chłopak bez kołnierza wie ze mu nie wolno lizac ..podgryzac dzwoniła do mnie PAni Bazylka bo berylek był dzisiaj na kontroli..wszystko sie goi ładnie wazy juz 72 kg jeeeeeeeeeeeeee bardzo dużo albo to efekt schroniska ..albo taki przepadzity ... zjada swoje i Deli pani mu troszke ogranicza to jedzonko ..dla zdrowotnosci a na swoje miejsce do spania wybrał karimate pod drzwiami wejsciowymi do budy wchodzi jak wchodzi tam Pani ...i wychodzi to chyba psik tylko Pani bo chodzi za nią krok w krok .... nie wiem czy dobrze usłyszałam ale berylek wskoczył na stól w altanie bo na stole był kot jakby bliżej pani ..hehe Dela miał badania krwi które wyszły super i w czwartek sterylizacja .. Quote
ANETTTA Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 pani nie dzwoni ja nie dzwonie nie chce byc nachalna .. myśle o Berylku !!! Quote
zuzlikowa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ANETTTA napisał(a):pani nie dzwoni ja nie dzwonie nie chce byc nachalna .. myśle o Berylku !!! Ale dla zdrowotności naszej jak nie zadzwoni do końca tygodnia,to dzwoń! Quote
magda_z Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Hej! Co tam u Berylka? Już dawno nowych wieści nie było. Quote
Malwi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zapraszam po świeżutkie jajka - prosto od dostawcy http://www.dogomania.pl/threads/191683 żeby młodziak, już bez cieżarów które nosi w swojej torbie pojechał do tak fajnego domu jak Berylek :D :diabloti Quote
magda_z Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Co u Beryla taka cisza? Jak się chłopak miewa w nowym domu? Quote
ANETTTA Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Beryl ma się bardzo dobrze chyba aż za dobrze wazy chyba ze 100 kg hehehehma przejśc na dietę ma Beryl jest ogromy czysty wyszczotkowany spokojny nawet nie kłapnął pycholem za to jego kolezanka cały czas ...jak to baba heheh Beryl zakochany w swojej pani musieli zmienic płot na wyzszy bo przeskakiwał i biegł za swoja panią .... jego koleżanka dela dalej płochliwa chętna byłaby podejśc po głaski.... macha ogonem i szczeka przyjażnie ale nie dojedzie .... ciężko było zrobic fajne foty bo z reguły leżał mi na nagach . przekochany .... Quote
magda_z Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Zdjęcia Beryla :loveu: Jaki on piękny :loveu: I koleżanka Beryla - Dela Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Bardzo się cieszę,że tak dobrze się zaaklimatyzował...piękny, mądry i dostojny psiak!...piękna parka! Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [FONT=Garamond]Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja! Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.[/FONT] ...i ja przyłączam się do tych życzeń! Uploaded with ImageShack.us Quote
ANETTTA Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Beryl był u weta zaszczepiony zbadany wszystko ok z wagą sie mało pomyliłam w poscie powyżej napisałam ze waży chyba ze 100 kg nie nie waży 100 kg heheheh tylko 96 i ma miec dietę Quote
dreag Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Hej, zapraszam na wątek bezdomnego psiaka, któremu staram się pomóc: http://www.dogomania.pl/threads/2091...0#post17034480 i na bazarek dla niego:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/2091...iaka-20VI-g.20 Pozdrawiam:lol: Quote
ANETTTA Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 witam po tak długim czasie otóz dzisiaj pani od berylka do mnie zadzwoniła -wystraszyłam sie bardzo że cos sie stało !!! ale nic podobnego "mały" całe 96 kg ma sie dobrze chodzi pieknie na specery -nie ciagnie nie interesuja go żadne inne psy na spacerze na spacery pani zaczeła go wyprowadzac po tym jak zaczał mieć zatwardzenia ale spacery oliwa i juz nie ma problemu baaaaaaaaaaaa BERYL jechał do weta nawet autobusem co prawda w sobote kiedy ludzi mało ale za to miał miejsce leżące na samym środku czujecie to Beryl to istny anioł pani nie mogła sie go nachwalić !!!! ma dobry a ja będą ostatnio u weta nie omieszkałąm zapytac o naszego berylka ale pan wet powidział ze bywa bywa u niego na szczepieniach i jest ok !!! jestem zaproszona do pani wieć jak tylko wyzdrowieje z grypki wrzuce wam ajkies foty z wyparawy Quote
magda_z Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Czekamy na jakieś fotki Beryla :cool3: Quote
ANETTTA Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 musze podjechać !!1brak czasu do tego mój dragon chory wczoraj przesatł chodzić Quote
ANETTTA Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 hej mam przykra wiadomość beryl odszedł chorował ok pól roku na serce pani do mnie dzisiaj dzwoniła leczyła go leczyła zapsiywała ile spi ile chodzi wszystko a tu nagle idzie do niego a beryl juz nie zył miłam go odwiedzić nie zdarzyłam choc byłam zaproszona pól roku temu Quote
Recommended Posts