zerduszko Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='elinka']Domek jest w Katowicach :multi:[/QUOTE] No to kuj żelazo, a Tobie tez znajdziemy jakąś kudłaczkę na pocieszkę ;) Quote
Klaudus__ Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [I]Dziewczyny, chciałabym podziękować,że tak wiele za mnie robicie, wiem,że niewiele tu bywam,ale bardzo proszę jak przychodzą Wam na myśl o mnie jakieś złe rzeczy to nie oceniajcie. Mam teraz trudny czas - i pracowity. Wysyp psiaków... Sporo nawet na dogo nie ma, tylko ogłaszam,bo z wątkami nie wyrabiam. Zawsze jak coś można pod tel. łapnąć. Bo np. w pracy neta jeszcze nie mam,a po pracy wizyty robię tym co mnie proszą i doglądam z jedzeniem psy... Fantastycznie by było jakby Pusia dom w Kato miała :o[/I] Quote
mikoada Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Mogę potwierdzić Klaudia ma sporo na głowie, nie wierzyłam dopóki sama nie zobaczyłam...Zauważcie, że w prawie każdych ogłoszeniach jest podany kontakt do niej, nie da się tego wszystkiego ogarnąć :( Quote
Onaa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Myślę, że trzeba Pusie wyciągnąć, żeby już była bezpieczna, i nie wiem co dalej. Załatwiać transport a w między czasie zobaczyć czy domek chciałby Pusie i sprawdzić. Quote
Klaudus__ Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [I]Psiaki w tym tygodniu nie jadą. Tak Mu w głowie namieszałam, ile to psów jedzie do domów,że nic z tego nie zrozumiał i powiedział,że zobaczy w przyszłym tygodniu. Cały tydzień oprócz czwartku mogę psy wyciągać.[/I] Quote
elinka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Dogo07']Tylko domek dla Pusi musi być super :) ![/QUOTE] Ten domek jest super! Wizytowała go Lara: [quote name='__Lara']Cioteczko, byłam dzisiaj na wizycie :) bardzo fajni Państwo, z czystym sercem oddałabym im każdego psa :) widać, że kochają zwierzęta :) mieli już dwa pieski, każdy z nich żył po 15-16 lat. Chodzą do kliniki, którą znam, i też w niej leczyłam swojego psa jakiś czas. Byli pełni podziwu dla nas :) że pomagamy psiakom :) powiedzieli, że chcą psiaka do kochania. Naprawdę, życzliwi, otwarci ludzie, na pewno żadnego zwierzaka by nie skrzywdzili. Dopytywali się o dietę dla psiaka, żeby mu nie zaszkodziło nic, np. po schronisku. Mówiłam im też o kastracji, sterylizacji, ten pan ma trochę takie "męskie" podejście do tego, że po co krzywdzić psiaka ;) ale tłumaczyłam im jak to jest ważne, myślę, że są otwarci na wszelkie sugestie :) Także oby więcej takich domów! Ta wizyta to była czysta przyjemność ;)[/QUOTE] Już wysłałam do Państwa info o Pusi + zdjęcia i link do tego wątku. Teraz czekam na ich odpowiedź. [quote name='Dogo07']Myślę, że trzeba Pusie wyciągnąć, żeby już była bezpieczna, i nie wiem co dalej. Załatwiać transport a w między czasie zobaczyć czy domek chciałby Pusie i sprawdzić.[/QUOTE] Tak, Pusi trzeba załatwiać transport niezależnie od sytuacji, a w między czasie zobaczymy czy domek zechce sunię. Jak na razie odpowiedzi z Katowic jeszcze nie otrzymałam. Za to napisała do mnie Pati-C, że w niedzielę może przywieźć Pusię do Inowrocławia. Koszt tego transportu by wyniósł 270zł. Quote
Szarotka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A macie tyle na transport ?? Jak nie to szybko zmienic trzeba tytul: Jest bezplatne ( ??) Dt, potrzeba 270 zl na transport lub cos podobnego .............. Quote
elinka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Jest już odpowiedź od domku: [QUOTE]Dnia 6-07-2010 o godz. 21:10 Maria W. napisał(a): (...) W sprawie w której się Pani zwraca-ewentualnej adopcji Pusi, nie mogę podjąć decyzji <na tak>. Mój mąż wyjechał do sanatorium, a nie chcę podjąć decyzji sama i zrobić mu po przyjeździe niespodzianki. Psa musimy wybrać i zaakceptować wspólnie. Sunia jest śliczna. Szkoda że jest tak mało czasu.(...)[/QUOTE] Quote
MikAga Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Witaj Elinko,Mika dorzuci grosik dla Pusi-podaj tylko numer konta.Pozdrówka ode mnie i lizaczki od Miki dla wszystkich! Quote
mikoada Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zapraszam na bazarek dla pszczyńskich psiaków [url]http://www.dogomania.pl/threads/188712-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-!!!-do-18.07[/url]. Quote
elinka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='MikAga']Witaj Elinko,Mika dorzuci grosik dla Pusi-podaj tylko numer konta.Pozdrówka ode mnie i lizaczki od Miki dla wszystkich![/QUOTE] MikAgo, w imieniu Pusi ślicznie dziękuję. :loveu::loveu: Ale jak wiesz, po Mice w spadku jest jeszcze drugi domek w Częstochowie. Jeśli z domkiem z Katowic nic nie wyjdzie, jutro chcę napisać do tej drugiej rodziny. Dlatego na razie wstrzymam się z numerem mojego konta, bo nie wiadomo, czy Pusia do mnie przyjedzie? Quote
MikAga Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Elinko,bez względu jaka będzie sytuacja zadeklarowałam razem z Miką grosik-nie wiem tylko jak go wysłać,Kudłaczki na urlopie-a Pusia jest w potrzebie dzisiaj.Pa. Quote
elinka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='MikAga']Elinko,bez względu jaka będzie sytuacja zadeklarowałam razem z Miką grosik-nie wiem tylko jak go wysłać,Kudłaczki na urlopie-a Pusia jest w potrzebie dzisiaj.Pa.[/QUOTE] MikAgo, ja pamiętam o Twojej deklaracji i na pewno z niej skorzystamy. Numer konta już niebawem Ci jakiś podeślę. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_9_16.gif[/IMG] No, i mam już ostateczną odpowiedź od domku z Katowic. Państwo jednak Pusi nie zaadoptują. Po prostu ich serca już wcześniej poruszył inny pies, Febrisek z wątku 25domków i myślą o jego adopcji. W takim razie jutro napiszę do Częstochowy do tego drugiego wizytowanego domku. Quote
Poker Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Pisz,pisz każda minuta się liczy,żeby nie było za późno.Trzymam kciuki. Quote
Onaa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Transport Pati-c do Inowrocławia to skąd ? Z Warszawy ? Bo papatikole może ale rano, tam koszt 42zł/100km. Szkoda, że domek w Katowicach nie zechciał jednak Pusi, przecież jest urocza. Quote
Klaudus__ Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [I]W pierwszym poście jest rozliczenie ile pieniążków na Pusię wpłynęło.[/I] Quote
Onaa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Czekamy na wieści w sprawie domku dla Pusi, bo czasu coraz mniej i nie wiadomo co dalej robić. A gdyby jednak dt u elinki, to trzeba jeszcze dopracować transport. Quote
Szarotka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 To co w koncu dziewczyny robicie, bo czas ucieka. Quote
elinka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Dogo07']Transport Pati-c do Inowrocławia to skąd ? Z Warszawy ? Bo papatikole może ale rano, tam koszt 42zł/100km. [/QUOTE] Pati-C będzie jechać do Inowrocławia z Warszawy, koszt 270zł. A skąd będzie jechać papatikole? Czy też z Warszawy? [quote name='haliza']I co z Pusią :p[/QUOTE] Info o Pusi do Częstochowy już wysłałam. Po południu otrzymałam potwierdzenie, że mój e-mail został przez tamten domek odczytany. No to teraz pozostaje nam tylko czekać. Jeżeli do wieczora domek się nie odezwie to mam jeszcze w zapasie rodzinę z Torunia i Panią z Niemiec, ale w tych dwóch ostatnich nie było jeszcze wizyt przed adopcyjnych. Quote
Recommended Posts