Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie nie wiem. Pani z AFN mówiła, że jak była kiedyś z psiakami ze schroniska u niego to , że brał kasę za wizytę. A teraz w mailu napisał mi , że nie bierze. A więc nie wiem . Ja bym zbierała i na wizytę i na transport.

Posted

Nie widze...ale zobaczę Cię sercem- Bumel.

Bumel to zwyczajny kundelek,sredniej wielkości,w średnim wieku piesek.
Co go wyróżnia spośród setek piesków w schronisku ? To,ze niedowidzi,nie potrafi odnależć sie w tym nowym,nieznanym dla niego miejscu. Ale kocha ludzi,wystarczy dotkniecie ludzkiej ręki,a wtula sie całym soba,aby choć na chwilę poczuc sie kochanym i bezpiecznym:-(Szukamy dla niego odpowiedzialnego i kochającego domku. Na pewno byłby przemiłym towarzyszem dla całej rodziny.

Jeśli nie możesz adoptować Bumelka,to proszę pomóż,jest szansa na specjalistyczne badania wzroku u znanego okulisty. Może to dla pieska jego światełko w tunelu...

Kontakt

Posted

gazzy napisał(a):
Ritka : Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki !

Nie ma za co, nie rozpisywałam sie,bo wiem,ze ludzie i tak nie czytaja długich tekstow,poza tym łatwiej bedzie robic ogłoszenia.

• 3 weeks later...
Posted

Bumela można zawozić cały czas, ale on jest w Ostródzie , a wet w Warszawie. Mówi , że niby psy ze schroniska za darmo, ale brał kilka razy kasę, dlatego wolę najpierw uzbierać potrzebną kwotę i dopiero go umawiać na wizytę. UWAGA!! Jan nie zajmuje się Bumelem osobiście. Ale bardzo leży mi na sercu ten piesek.

• 1 month later...