Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Znalazłam takie coś na nk :
[SIZE=3]^^^ Bumelek jest psem około 5 letnim, nie wiemy jak to się stało, że nie widzi. Jest psem bardzo radosnym...ale zaraz po wyjściu wolontariuszy ze schroniska... wpada w smutek...uwielbia spacery, jak się do niego mówi.... JEST KOCHANY

Bardzo chcielibyśmy spróbować przywrócić mu wzrok. Chcielibyśmy pojechać z nim do okulisty. Na to wszystko potrzebne są niestety pieniądze.... zarówno na samą wizytę jak i na dojazd... W związku z tym iż mamy bardzo wiele chorych zwierząt i ich leczenie generuje ogromne koszty ...nasze zadłużenie w lecznicach rośnie .... zwracamy się zatem do Państwa o pomoc w sfinansowaniu ...podjęcia próby ratowania wzroku Bumelka...^^^

Posted

Piszę po pierwsze do weta z Warszawy czy bierze kasę , jeżeli tak to ile , jeżeli nie to to wydrukuję i wyślę do afn żeby mieli jako dowód, bo podobno brał kasę.
Po drugie do ritki60 po ładniutki tekst dla Bumelka :)
Później jak złapię monikę083 lub jak ketunia wróci to robimy allegro, może jakieś ogłoszenia w prasie ? Kto wie... Do roboty , tak ? :razz:

Posted

Dostałam odp. od dr. Garncarza. Psiaki schroniskowe mają za free. :evil_lol:
Normalna wizyta kosztuje 80-90 zł , a więc lepiej mieć te 100 zł uzbierane na wszelki wypadek. Z Ostródy do Warszawy jest jakieś 215 km. To ile tak mniej więcej za paliwo , bo ja nie wiem :oops: