Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najnowsze wieści !!
Ponieważ Bumelek jest dosyć młody i powinien dostać szansę na normalne życie w rodzinie, chcemy go zabrać do weterynarza - okulisty. Chcemy sprawdzić czy jest chociaż minimalna szansa, na to aby poprawić wzrok Bumelkowi. Niestety wizyta kosztuje, a my nie mamy ani na weta ani na paliwo :-( Wysłałam maila do dr. Garncarza bo kiedyś mi pisał, że schroniskowe psiaki przyjmuje za darmo. Chcemy spróbować. Zawalczyć o niego. On jest na prawdę kochanym psem. Jeżeli wizyta byłaby darmowa to koszt tylko paliwo i ewentualne leki.
Póki nie dostanę odp. od dr. Garncarza zbierajmy na wizytę, paliwo i ewentualne leki. Czy ktoś wie ile może to wynieść ?
Nieśmiało pytam .... Kto dorzuci chociaż 1 zł na weta dla Bumelka ? :oops:

Witam.
Mam na imie Bumel.
Nazwano mnie tak ponieważ w Szczytnie był psiak o tym samym i mieniu i bardzo podobny do mnie ale niestety odszedł za TM(')
Obecnie przebywam w schronisku w Ostródzie.
Kiedyś byłem na tak zwanej ,,okrągłej wiacie" ,
ale teraz jestem w budynku.
W sobote zawsze przychodzą wolontariusze i gdy tylko wyjde z tką panią na spacerek to oni odrazu do mnie przychodzą i mnie przytulaja.
Wtedy jestem bardzo szczęśliwy .

Wolontariuszka mówi o Bumelku :
"Bumelka po raz pierwszy zobaczyłam na okrągłej wiacie,ale teraz jest już w budynku.
W schronisku przebywa już od miesiąca.
Jest psiakiem kluskowatym ,średniej wielkości.
Jest raczej w średnim wieku.
Ma problemy ze wzrokiem.
Na razie nie wychodzi z nami na spacery.
Bumel jest bardzo kochanym psiakiem,który zasługuje na dom pełen miłości.
Na pewno byłby przemiłym towarzyszem dla całej rodziny.
W imieniu Bumelka bardzo proszę zaadoptuj go!"
Jeżeli nie możesz zaadoptować Bumela możesz mu ofiarować dom tymczasowy lub zostać jego opiekunem wirtualnym.
W sprawie adopcji lub pomocy dla Bumelka proszę kontaktować się z Alarmowym Funduszem Nadziei na Życie - www.afn.pl (tam jest podany kontakt)

Dorzucili się do weta :
Wujek & ciocia - 40 zł :loveu:

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic