giselle4 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Jest juz po kwarantannie ale z uwagi na brak jedynek a on nalezy do delikatniejszych psiakow i rezydenci mogli by jemu umilic zycie... Krzyzak oczekuje na adopcje na karantannie [tylko tam sa wolne jedynki] nie jest to dobre dla niego ale i nie jest to złe...jest sam ,nikt jego nie pogryzie czy...zagryzie ma jedzenie tylko dla siebie a zle strony to- nie widzi ludzi Maluszek powoli odchodzi ,wczesniej jeszcze podszedł do kraty ,zaszczekał teraz grzyzie łapy,lezy cały dzien bez namniejszego ruchu patrzy w jeden punk:-( pamietam tak bylo z Gabi..... Sama nie moge nic zrobic,nie moge jemu pomoc prosze zatem Was wszystkich i kazdego z osobna pomozcie jemu:-(zanim zakonczy to smutne zycie na tym padole łez. to roczny ,mlody i bardzo sliczny astek,łagodny,posłuszny i grzeczny ale zestresowany i wycofany na maksa on juz długo nie pociągnie jemu juz jest obojętne czy gryzie łapy,czy gryzie kosci.... czy spi,czy je.... mysle ze kiedys tak spokojnie odejdzie od nas jak Odys i tylko łezka nam kapnie ze nie zdązylymy ...ze jeszcze jedna niepotrzebna smierc:shake: Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 On nawet nie chciał isc na specer ba nawet nie chciał wstac z posłania.....APATIA Błagam to niejest kolejny pies do pilnej adopcji to jest kolejny pies czekajacy na Teczowy Most JEZELI NIE OTRZYMA POMOCY NA CITO...zostanie po nim tylko łza:( 664 315 852 74 83 11 800 [email protected] Krzyzak Transport-160zł wyprawka-43zł ============== Razem-203zł OLUTKA55-20zł http://www.dogomania.pl/threads/187424-ROZLICZAMY...Misz-masz-na-dlug-po-Krzyzaku-Kajtusiu-27.06.10-44zł Reklama serce pęka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5486...aga_o_dom.html http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzak...AdIdZ209594698 Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 podniose i rozesle po ciotkach DArunia,prosze zdejmujemy kolczatke i jedziemy do weta a taki jestem sliczny tylko te lapy powygryzane ale zaraz wet sie mną zaopiekuje i zrobi piekne opatrunki. Quote
wieso Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 a co to jest...takie nieszczescie.....o Boze, gdzei ty masz oczy ???? Quote
andzia69 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Gisellko - a to jest astek?...po tym jedynym zdjęciu to powiedziałabym, ze to labkowata bida:( On nie dosć, ze chudy jak szkielet to chyba ma odleżyny:( kurcze...ich jest tak dużo, że nie nadążam:( Gisellko...moze napisz do Czerdy...może znalazłaby dla bidoka miejsce w hoteliku u dr Stefana...tylko znowu ta cholerna kasa:(:( Quote
wieso Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='andzia69']Gisellko - a to jest astek?...po tym jedynym zdjęciu to powiedziałabym, ze to labkowata bida:( tak, masz racje profil labka...... Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='andzia69']Gisellko - a to jest astek?...po tym jedynym zdjęciu to powiedziałabym, ze to labkowata bida:( On nie dosć, ze chudy jak szkielet to chyba ma odleżyny:( kurcze...ich jest tak dużo, że nie nadążam:( Gisellko...moze napisz do Czerdy...może znalazłaby dla bidoka miejsce w hoteliku u dr Stefana...tylko znowu ta cholerna kasa:(:( astek,cioteczko,astek kto nam pomoze zaplacic... ja juz nie wiem co zrobic a to przyszło wczoraj straszy pan ,jeszcze nie rozumie i to i to,jeden wielki strach wiesz,co ja czuje kiedy wchodze na kwarantanne a tam takie okazy? mam 9 pdow na cito.... sama zobacz::( :( Quote
wieso Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='giselle4']astek,cioteczko,astek kto nam pomoze zaplacic... ja juz nie wiem co zrobic a to przyszło wczoraj straszy pan ,jeszcze nie rozumie i to i to,jeden wielki strach wiesz,co ja czuje kiedy wchodze na kwarantanne a tam takie okazy? mam 9 pdow na cito.... sama zobacz::( :( Zgroza i jeszcze raz zgroza.....Gisellko zbieram, jeszcze troche poczekaj.... Quote
wieso Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='giselle4']astek,cioteczko,astek kto nam pomoze zaplacic... ja juz nie wiem co zrobic a to przyszło wczoraj straszy pan ,jeszcze nie rozumie on czeka spokojnie bo mysli ze oni po niego przyjda.....cholera niech ich..... Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 ale to jest wątek Krzyzaka wiecej wątku za chwilkę...... Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 ania z poznania napisał(a):Giselle, możesz więcej zdjęć wstawić? nie mam moze uda mi sie cos w poniedziałek dzisiaj za nic glowa schowana pod siebie i koniec:( Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Daruniu,mysle ze masz racje pies nie moze sie tak nazywac niech bedzie KAJTEK:) http://www.allegro.pl/item1070040361...su_kajtus.html DZIEKUJE:L) Quote
fiorsteinbock Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Zaczynaja sie wakacje, bedzie coraz ciasniej w Azylu :( Grazynko, nie wiem juz jak pomoc... Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Zaczynaja sie wakacje, bedzie coraz ciasniej w Azylu :( Grazynko, nie wiem juz jak pomoc... podnies Edi,,,,Sofie i Gayge zaraz zrobie jeszcze watki:( mam juz depreche... Quote
Basia1244 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 A ja chyba muszę zrezygnować z obecności na dogo, bo jestem bliska rozchorowania się :( No po prostu już nie daję rady - ledwo jeden znajdzie dom zaraz kilka na jego miejsce - ludzie ,co się dzieje???? A wszystkie te psy widać, że domowe :placz: Quote
fiorsteinbock Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 giselle4 napisał(a):podnies Edi,,,,Sofie i Gayge zaraz zrobie jeszcze watki:( mam juz depreche... Sofii i Gaydze robisz teraz watek czy juz jest? Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Sofii i Gaydze robisz teraz watek czy juz jest? juz są :) ................. Quote
kamilawa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ja sie zaraz pochlastam, siedzę i ryczę. Co tak cudny pies robi w schronie, no co?! Co za debil skazał go na taki los? Ciociu, poczekam na nowe fotki, pysia, doopki, brzusia, wszystkiego! Z jedną fotką nie ma nawet co ogłoszeń robić... Musi nam się piękny pokazać... Pomolestuj chłopaka, posiedź i pogadaj z nim... może da sobie jakieś zdjęcia porobić? I dawaj inne watki maluchów, o których pisałaś. Czy ślepkowi mam robić wątek? Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 kamilawa napisał(a):Ja sie zaraz pochlastam, siedzę i ryczę. Co tak cudny pies robi w schronie, no co?! Co za debil skazał go na taki los? Ciociu, poczekam na nowe fotki, pysia, doopki, brzusia, wszystkiego! Z jedną fotką nie ma nawet co ogłoszeń robić... Musi nam się piękny pokazać... Pomolestuj chłopaka, posiedź i pogadaj z nim... może da sobie jakieś zdjęcia porobić? I dawaj inne watki maluchów, o których pisałaś. Czy ślepkowi mam robić wątek? POCZEKAJ do poniedziałku wyprowadze wszystkie w pole..... Quote
kamilawa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 giselle4 napisał(a):POCZEKAJ do poniedziałku wyprowadze wszystkie w pole..... Poczekam, łoczywiście ;) Quote
fochu Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 :( :( serce pęka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5486343_kajtus_blaga_o_dom.html http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Kajtus-rozpaczliwie-prosi-o-dom-W0QQAdIdZ209594698 Quote
Recommended Posts