Kinia1984 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='obraczus87']Czy Ty myslisz o tym samym co ja??? :cool3: Jesli chodzi o suczkę??:cool3: heheh własnie o Tobie myslalam pisząc, czy jest ktoś chętny na zrobienie bazarku :evil_lol:[/QUOTE] tak:) juz do nich dzwonilam:) przesle im pare do obejrzenia...a moze akurat.... Quote
Tora&Faro Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Widzę że wątek się rozkręcił...super!!!!! Jeśli chodzi o bazarki mogę pomóc jak ogarnę te które mam. Czy wiadomo już kiedy będzie można przewieźć sunie do Natalii? Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Tora&Faro']Widzę że wątek się rozkręcił...super!!!!! Jeśli chodzi o bazarki mogę pomóc jak ogarnę te które mam. Czy wiadomo już kiedy będzie można przewieźć sunie do Natalii?[/QUOTE] Dzisiaj po 18 Wolontariuszka będzie miała informacje, czy schronisko wyda nam sunie czy nie. Trzymajmy kciuki! Jesli będzie zgoda, bedzie trzeba poszukac transportu.... GO-JA informuje, iż AnnaA przelewa na moje konto deklaracje jednorazową w kwocie 40zł :) Jak juz ustalimy kto będzie Skarbnikiem, wtedy przeleję pieniadze :) ANNO, bardzo dziekuję! Pomagasz mi w każdej sytuacji! Quote
Tora&Faro Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='obraczus87']Dzisiaj po 18 Wolontariuszka będzie miała informacje, czy schronisko wyda nam sunie czy nie. Trzymajmy kciuki! Jesli będzie zgoda, bedzie trzeba poszukac transportu....[/QUOTE] Trzymam kciuki w takim razie!!!! Im szybciej uda się je zabrać tym lepiej.... Quote
RenW Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='go-ja']Dzięki Obraczus! [B]Całuję Cię w Twe dobre i pracowite ręce![/B] :)* Zapytaj hotel, proszę czy taka opcja będzie możliwa. Rozsyłam gdzie mogę i po 18 bede miala info czy bedzie pozwolenie na zabranie bid. [B][COLOR="red"]NO I BŁAGAM o stałe deklaracje![/COLOR][/B][/QUOTE] Oj, to chciałabym zobaczyć!:evil_lol::evil_lol: [quote name='Ra_dunia'][B]Obarczuś [/B]:mad: ja Ci dam takie maile wysyłać :mad: Ja już mam na żadne nowe wątki nie wchodzić :roll: a [B]cholera pewnym osobom to po prostu nie [/B][B]można odmówić[/B] :razz: Ze stałą deklaracją u mnie cienko :-( Ale będę zaglądać i w miarę możliwości pomagać.[/QUOTE] Marta, kolejna odsłona Twojego nicku...:razz:kolejnej modyfikacji się ono doczekało. :D:D:D:DI prawda, bo kolejnym wątkiem nas obarczasz, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa.:lol: Zgadzam się z Ra, pewnym osobom po prostu nie wypada odmówić.:lol: Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='RenW']Oj, to chciałabym zobaczyć!:evil_lol::evil_lol: A ja poczuc :D :D :D Marta, kolejna odsłona Twojego nicku...:razz:kolejnej modyfikacji się ono doczekało. :D:D:D:DI prawda, bo kolejnym wątkiem nas obarczasz, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa.:lol: Zgadzam się z Ra, pewnym osobom po prostu nie wypada odmówić.:lol:[/QUOTE] hehehe to fakt, obarczam na prawo i lewo :evil_lol: ale bez wiekszego sprzeciwu :lol: :razz: Quote
RenW Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='obraczus87']hehehe to fakt, obarczam na prawo i lewo :evil_lol: ale bez wiekszego sprzeciwu :lol: :razz:[/QUOTE] :diabloti::razz:No, no.. ma się tego uroka...:cool3::cool3: Quote
_Goldenek2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Jestem na zaproszenie obraczus..... Nie mam do Was siły ciotki..... zaniedbuję moje szansowe psiaki.... Quote
go-ja Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 OK! Całuję teraz wszystkie rączki, które cokolwiek napisały i te, które zadeklarowały pieniążka :) Dziękuję!. Póki, co go-ja oblicza: deklaracje stałe: 20 pln - go-ja jednorazowo: 50 pln - go-ja 250 pln - 1barto AnnaA - 40 pln (poszło do obraczus) Ewa Marta - 50 pln Mamy 390 pln + stała 20 pln (na start 410 pln) A ja wciąż czekam na wieści ze schronu. Gdy tylko coś będzie wiadomo - dam znak. Quote
Ra_dunia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ło matulu - no fakt - piknie wyszło z tym obarczaniem :eviltong: nawet nie zauważyłam :) Ale fakt faktem Obraczus87 powinna nicka zmienić :evil_lol: Ren - ty to normalnie śledczym powinnaś zostać :diabloti: no chyba, że już jesteś... Quote
go-ja Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Zmiana planów co, do deklaracji 1barto. Postanowił, że pewniej będzie dać stałą, a nie jednorazową :))) więc jest tak: deklaracje stałe m-c: 20 pln - go-ja 120 pln - 1barto jednorazowo: 50 pln - go-ja AnnaA - 40 pln (poszło do obraczus) Ewa Marta - 50 pln Mamy 280 pln na start [COLOR="red"]stałe 140 pln[/COLOR] kto jeszcze chętny podwyższyć tę sumkę? :) Quote
RenW Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [QUOTE]A ja wciąż czekam na wieści ze schronu. Gdy tylko coś będzie wiadomo - dam znak.[/QUOTE] Ano czekamy...oby były dobre:roll: [quote name='Ra_dunia']ło matulu - no fakt - piknie wyszło z tym obarczaniem :eviltong: nawet nie zauważyłam :) Ale fakt faktem Obraczus87 powinna nicka zmienić :evil_lol: Ren - ty to normalnie śledczym powinnaś zostać :diabloti: no chyba, że już jesteś...[/QUOTE] Śledczym powiadasz..?!..:hmmmm: A wiesz, może to jest myśl..!:PROXY5: Quote
go-ja Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 I jest jeszcze kasa - deklaracje stałe m-c: 20 pln - go-ja 120 pln - 1barto Monika K. (z facebooka) 200 pln (m-c, przelane w dwóch ratach po 100 pln) jednorazowo: 50 pln - go-ja AnnaA - 40 pln (poszło do obraczus) Ewa Marta - 50 pln Czyli mamy 480 pln na start (czerwiec) [B][COLOR="red"]STAŁE: 340 pln[/COLOR][/B] Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='obraczus87']hehehe to fakt, obarczam na prawo i lewo :evil_lol: ale bez wiekszego sprzeciwu :lol: :razz:[/QUOTE] hahhah noo dzieki..mnie tez obarczylas:evil_lol::evil_lol: ale co by nie mowic mi najbardziej podobala sie modyfikacja - Odrobaczus:roflt::roflt::roflt: Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Ra_dunia']ło matulu - no fakt - piknie wyszło z tym obarczaniem :eviltong: nawet nie zauważyłam :) Ale fakt faktem Obraczus87 powinna nicka zmienić :evil_lol: Ren - ty to normalnie śledczym powinnaś zostać :diabloti: no chyba, że już jesteś...[/QUOTE] Chcialabym zmienic przede wszystkim na te dwie cyferki :cool3: WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJĘ ZA: - Przybycie - Chęc pomocy - Deklaracje :) Zmieniłam troszkę post numer 1 oraz tytuł. To tak na szybko ;) za pozwoleniem załozycielki watku :) Quote
RenW Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']hahhah noo dzieki..mnie tez obarczylas:evil_lol::evil_lol: ale co by nie mowic mi najbardziej podobala sie modyfikacja - [B]Odrobaczus[/B]:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Z wszystkich wariantów - ten bezkonkurencyjnie najlepszy!!:roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='obraczus87']Chcialabym zmienic przede wszystkim na te dwie cyferki :cool3: WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJĘ ZA: - Przybycie - Chęc pomocy - Deklaracje :) Zmieniłam troszkę post numer 1 oraz tytuł. To tak na szybko ;) za pozwoleniem załozycielki watku :)[/QUOTE] My tam cyferek nikomu nie będziemy wypominać..:cool3::cool3: Zaraz zerknę na 1-szą coś tam nawywijała.:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='RenW']Z wszystkich wariantów - ten bezkonkurencyjnie najlepszy!!:roflt::roflt::roflt::roflt: My tam cyferek nikomu nie będziemy wypominać..:cool3::cool3: Zaraz zerknę na 1-szą coś tam nawywijała.:eviltong::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Taaaaa, dla mnie ten wariant tez jest the best :D :cool1: a nawywijała, a co?? :D nie wolno ?? :evil_lol::diabloti: Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Mamy zgodę na zabranie suczek :multi::multi::multi::multi: POTRZEBNE DEKLARACJE STAŁE W KWOCIE 372 zł !!! [LEFT][COLOR=Black]Skarbnikiem bedzie Ciocia GO-JA :loveu: [/COLOR] [/LEFT] [B]deklaracje stałe m-c:[/B] - 20 zł - go-ja - 120 zł - 1barto - 200zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł) [B]jednorazowo: [/B] - 50 zł - go-ja - 40 zł - AnnaA (poszło do obraczus87) - 50 pln - Ewa Marta karma na 1 miesiąc - Ellig Czyli mamy 480 pln na start (czerwiec) [B][COLOR=red]STAŁE: 340 pln[/COLOR][/B] [COLOR=Red][B][SIZE=3] [/SIZE][/B][/COLOR][CENTER][COLOR=Red][B][SIZE=3]BRAKUJE DEKL. STAŁYCH na KWOTĘ 32 zł !!![/SIZE][/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
RenW Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='obraczus87']Taaaaa, dla mnie ten wariant tez jest the best :D :cool1: a nawywijała, a co?? :D nie wolno ?? :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Wolno, wolno..;) dajemy przyzwolenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W wolnym tłumaczeniu znaczy tak: Obcowanie z Martą = brak robaków :diabloti::D:D:D:D Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='RenW']Wolno, wolno..;) dajemy przyzwolenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W wolnym tłumaczeniu znaczy tak: Obcowanie z Martą = brak robaków :diabloti::D:D:D:D[/QUOTE] Jejcia, az monitor oplułam :roflt::roflt::roflt::megagrin::megagrin::megagrin: a więc warto obcowac ze mną, chocby dla braku robali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: CIOTECZKO GO-JA donoszę, iż POSTY numer 3 i 4 należą JUŻ DO CIEBIE :) :) :) Quote
Tora&Faro Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Czyli co.....kiedy dziewczynki jadą do hotelu? Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Tora&Faro']Czyli co.....kiedy dziewczynki jadą do hotelu?[/QUOTE] Nie wiadomo jeszcze. Dzisiaj NASZA Osoba wyszła ze schronu po 21, jutro siedzi tam cały dzień. Jednak jutro go-ja bedzie wszystko ustalac, tak aby Dziewczynki przyjechały jak najszybciej. Teraz MUSI byc juz tylko lepiej, skoro zapadla dla nas pozytywna decyzja... Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Wszystkim dziekuję za przybycie i pomoc !!! W grupie --> siła!!! A te psiaki bez nas nie maja szans! NA dobranoc dla przypomnienia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: POTRZEBNE DEKLARACJE STAŁE W KWOCIE 372 zł !!! [LEFT][COLOR=Black]Skarbnikiem bedzie Ciocia GO-JA [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG] [/COLOR] [/LEFT] [B]deklaracje stałe m-c:[/B] - 20 zł - go-ja - 120 zł - 1barto - 200zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł) [B]jednorazowo: [/B] - 50 zł - go-ja - 40 zł - AnnaA (poszło do obraczus87) - 50 pln - Ewa Marta karma na 1 miesiąc - Ellig Czyli mamy 480 pln na start (czerwiec) [B][COLOR=red]STAŁE: 340 pln[/COLOR][/B] [COLOR=Red][B][SIZE=3] [/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][SIZE=3]BRAKUJE DEKL. STAŁYCH na KWOTĘ 32 zł !!![/SIZE][/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts