Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Czy Ty myslisz o tym samym co ja??? :cool3: Jesli chodzi o suczkę??:cool3:

heheh własnie o Tobie myslalam pisząc, czy jest ktoś chętny na zrobienie bazarku :evil_lol:[/QUOTE]

tak:) juz do nich dzwonilam:) przesle im pare do obejrzenia...a moze akurat....

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę że wątek się rozkręcił...super!!!!!

Jeśli chodzi o bazarki mogę pomóc jak ogarnę te które mam.

Czy wiadomo już kiedy będzie można przewieźć sunie do Natalii?

Posted

[quote name='Tora&Faro']Widzę że wątek się rozkręcił...super!!!!!

Jeśli chodzi o bazarki mogę pomóc jak ogarnę te które mam.

Czy wiadomo już kiedy będzie można przewieźć sunie do Natalii?[/QUOTE]

Dzisiaj po 18 Wolontariuszka będzie miała informacje, czy schronisko wyda nam sunie czy nie. Trzymajmy kciuki! Jesli będzie zgoda, bedzie trzeba poszukac transportu....

GO-JA informuje, iż AnnaA przelewa na moje konto deklaracje jednorazową w kwocie 40zł :) Jak juz ustalimy kto będzie Skarbnikiem, wtedy przeleję pieniadze :)
ANNO, bardzo dziekuję! Pomagasz mi w każdej sytuacji!

Posted

[quote name='obraczus87']Dzisiaj po 18 Wolontariuszka będzie miała informacje, czy schronisko wyda nam sunie czy nie. Trzymajmy kciuki! Jesli będzie zgoda, bedzie trzeba poszukac transportu....[/QUOTE]

Trzymam kciuki w takim razie!!!! Im szybciej uda się je zabrać tym lepiej....

Posted

[quote name='go-ja']Dzięki Obraczus! [B]Całuję Cię w Twe dobre i pracowite ręce![/B] :)* Zapytaj hotel, proszę czy taka opcja będzie możliwa. Rozsyłam gdzie mogę i po 18 bede miala info czy bedzie pozwolenie na zabranie bid.

[B][COLOR="red"]NO I BŁAGAM o stałe deklaracje![/COLOR][/B][/QUOTE]
Oj, to chciałabym zobaczyć!:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Ra_dunia'][B]Obarczuś [/B]:mad: ja Ci dam takie maile wysyłać :mad: Ja już mam na żadne nowe wątki nie wchodzić :roll: a [B]cholera pewnym osobom to po prostu nie [/B][B]można odmówić[/B] :razz:

Ze stałą deklaracją u mnie cienko :-( Ale będę zaglądać i w miarę możliwości pomagać.[/QUOTE]
Marta, kolejna odsłona Twojego nicku...:razz:kolejnej modyfikacji się ono doczekało. :D:D:D:DI prawda, bo kolejnym wątkiem nas obarczasz, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa.:lol:
Zgadzam się z Ra, pewnym osobom po prostu nie wypada odmówić.:lol:

Posted

[quote name='RenW']Oj, to chciałabym zobaczyć!:evil_lol::evil_lol:

A ja poczuc :D :D :D

Marta, kolejna odsłona Twojego nicku...:razz:kolejnej modyfikacji się ono doczekało. :D:D:D:DI prawda, bo kolejnym wątkiem nas obarczasz, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa.:lol:
Zgadzam się z Ra, pewnym osobom po prostu nie wypada odmówić.:lol:[/QUOTE]

hehehe to fakt, obarczam na prawo i lewo :evil_lol: ale bez wiekszego sprzeciwu :lol: :razz:

Posted

[quote name='obraczus87']hehehe to fakt, obarczam na prawo i lewo :evil_lol: ale bez wiekszego sprzeciwu :lol: :razz:[/QUOTE]
:diabloti::razz:No, no.. ma się tego uroka...:cool3::cool3:

Posted

OK! Całuję teraz wszystkie rączki, które cokolwiek napisały i te, które zadeklarowały pieniążka :) Dziękuję!. Póki, co go-ja oblicza:

deklaracje stałe:
20 pln - go-ja

jednorazowo:
50 pln - go-ja
250 pln - 1barto
AnnaA - 40 pln (poszło do obraczus)
Ewa Marta - 50 pln

Mamy 390 pln + stała 20 pln (na start 410 pln)

A ja wciąż czekam na wieści ze schronu. Gdy tylko coś będzie wiadomo - dam znak.

Posted

ło matulu - no fakt - piknie wyszło z tym obarczaniem :eviltong: nawet nie zauważyłam :) Ale fakt faktem Obraczus87 powinna nicka zmienić :evil_lol:
Ren - ty to normalnie śledczym powinnaś zostać :diabloti: no chyba, że już jesteś...

Posted

Zmiana planów co, do deklaracji 1barto. Postanowił, że pewniej będzie dać stałą, a nie jednorazową :)))
więc jest tak:

deklaracje stałe m-c:
20 pln - go-ja
120 pln - 1barto

jednorazowo:
50 pln - go-ja
Ewa Marta - 50 pln

Mamy 280 pln na start
[COLOR="red"]stałe 140 pln[/COLOR]

kto jeszcze chętny podwyższyć tę sumkę? :)

Posted

[QUOTE]A ja wciąż czekam na wieści ze schronu. Gdy tylko coś będzie wiadomo - dam znak.[/QUOTE]
Ano czekamy...oby były dobre:roll:

[quote name='Ra_dunia']ło matulu - no fakt - piknie wyszło z tym obarczaniem :eviltong: nawet nie zauważyłam :) Ale fakt faktem Obraczus87 powinna nicka zmienić :evil_lol:
Ren - ty to normalnie śledczym powinnaś zostać :diabloti: no chyba, że już jesteś...[/QUOTE]
Śledczym powiadasz..?!..:hmmmm: A wiesz, może to jest myśl..!:PROXY5:

Posted

I jest jeszcze kasa - deklaracje stałe m-c:
20 pln - go-ja
120 pln - 1barto
Monika K. (z facebooka) 200 pln (m-c, przelane w dwóch ratach po 100 pln)

jednorazowo:
50 pln - go-ja
Ewa Marta - 50 pln

Czyli mamy 480 pln na start (czerwiec)
[B][COLOR="red"]STAŁE: 340 pln[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='obraczus87']hehehe to fakt, obarczam na prawo i lewo :evil_lol: ale bez wiekszego sprzeciwu :lol: :razz:[/QUOTE]
hahhah noo dzieki..mnie tez obarczylas:evil_lol::evil_lol:
ale co by nie mowic mi najbardziej podobala sie modyfikacja - Odrobaczus:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Ra_dunia']ło matulu - no fakt - piknie wyszło z tym obarczaniem :eviltong: nawet nie zauważyłam :) Ale fakt faktem Obraczus87 powinna nicka zmienić :evil_lol:
Ren - ty to normalnie śledczym powinnaś zostać :diabloti: no chyba, że już jesteś...[/QUOTE]

Chcialabym zmienic przede wszystkim na te dwie cyferki :cool3:

WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJĘ ZA:

- Przybycie
- Chęc pomocy
- Deklaracje :)

Zmieniłam troszkę post numer 1 oraz tytuł. To tak na szybko ;) za pozwoleniem załozycielki watku :)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']hahhah noo dzieki..mnie tez obarczylas:evil_lol::evil_lol:
ale co by nie mowic mi najbardziej podobala sie modyfikacja - [B]Odrobaczus[/B]:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]
Z wszystkich wariantów - ten bezkonkurencyjnie najlepszy!!:roflt::roflt::roflt::roflt:

[quote name='obraczus87']Chcialabym zmienic przede wszystkim na te dwie cyferki :cool3:

WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJĘ ZA:

- Przybycie
- Chęc pomocy
- Deklaracje :)

Zmieniłam troszkę post numer 1 oraz tytuł. To tak na szybko ;) za pozwoleniem załozycielki watku :)[/QUOTE]
My tam cyferek nikomu nie będziemy wypominać..:cool3::cool3: Zaraz zerknę na 1-szą coś tam nawywijała.:eviltong::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Z wszystkich wariantów - ten bezkonkurencyjnie najlepszy!!:roflt::roflt::roflt::roflt:

My tam cyferek nikomu nie będziemy wypominać..:cool3::cool3: Zaraz zerknę na 1-szą coś tam nawywijała.:eviltong::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Taaaaa, dla mnie ten wariant tez jest the best :D :cool1:

a nawywijała, a co?? :D nie wolno ?? :evil_lol::diabloti:

Posted

Mamy zgodę na zabranie suczek :multi::multi::multi::multi:

POTRZEBNE DEKLARACJE STAŁE W KWOCIE 372 zł !!!

[LEFT][COLOR=Black]Skarbnikiem bedzie Ciocia GO-JA :loveu: [/COLOR]
[/LEFT]

[B]deklaracje stałe m-c:[/B]

- 20 zł - go-ja
- 120 zł - 1barto
- 200zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł)

[B]jednorazowo: [/B]
- 50 zł - go-ja
- 40 zł - AnnaA (poszło do obraczus87)
- 50 pln - Ewa Marta

karma na 1 miesiąc - Ellig

[B][COLOR=red]STAŁE: 340 pln[/COLOR][/B]
[COLOR=Red][B][SIZE=3]
[/SIZE][/B][/COLOR][CENTER][COLOR=Red][B][SIZE=3]BRAKUJE DEKL. STAŁYCH na KWOTĘ 32 zł !!![/SIZE][/B][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

[quote name='obraczus87']Taaaaa, dla mnie ten wariant tez jest the best :D :cool1:

a nawywijała, a co?? :D nie wolno ?? :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Wolno, wolno..;) dajemy przyzwolenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W wolnym tłumaczeniu znaczy tak: Obcowanie z Martą = brak robaków :diabloti::D:D:D:D

Posted

[quote name='RenW']Wolno, wolno..;) dajemy przyzwolenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W wolnym tłumaczeniu znaczy tak: Obcowanie z Martą = brak robaków :diabloti::D:D:D:D[/QUOTE]

Jejcia, az monitor oplułam :roflt::roflt::roflt::megagrin::megagrin::megagrin: a więc warto obcowac ze mną, chocby dla braku robali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

CIOTECZKO GO-JA donoszę, iż POSTY numer 3 i 4 należą JUŻ DO CIEBIE :) :) :)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Czyli co.....kiedy dziewczynki jadą do hotelu?[/QUOTE]

Nie wiadomo jeszcze. Dzisiaj NASZA Osoba wyszła ze schronu po 21, jutro siedzi tam cały dzień. Jednak jutro go-ja bedzie wszystko ustalac, tak aby Dziewczynki przyjechały jak najszybciej. Teraz MUSI byc juz tylko lepiej, skoro zapadla dla nas pozytywna decyzja...

Posted

Wszystkim dziekuję za przybycie i pomoc !!! W grupie --> siła!!! A te psiaki bez nas nie maja szans!

NA dobranoc dla przypomnienia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

POTRZEBNE DEKLARACJE STAŁE W KWOCIE 372 zł !!!

[LEFT][COLOR=Black]Skarbnikiem bedzie Ciocia GO-JA [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG] [/COLOR]
[/LEFT]

[B]deklaracje stałe m-c:[/B]

- 20 zł - go-ja
- 120 zł - 1barto
- 200zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł)

[B]jednorazowo: [/B]
- 50 zł - go-ja
- 40 zł - AnnaA (poszło do obraczus87)
- 50 pln - Ewa Marta

karma na 1 miesiąc - Ellig

[B][COLOR=red]STAŁE: 340 pln[/COLOR][/B]
[COLOR=Red][B][SIZE=3]
[/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][SIZE=3]BRAKUJE DEKL. STAŁYCH na KWOTĘ 32 zł !!![/SIZE][/B][/COLOR]