Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz zawezwiemy główna dowodzącą i księgową Olinka.
Dzięki za pieniążki- jesteście LUDŹMI
[IMG]http://www.gify.liq.pl/gify_2/swieta/walentynki/usta/usta_www_gify_liq_pl%20(3).gif[/IMG]Buziaczki od Olinka i od nas.

Posted

[quote name='danka4u1']Dzieki Estrella za wizytę u Olinka.Jesli chodzi o ogłoszenia adopcyjne, to pewnie biedak potrzebuje takich. Ja tez nie daję rady z dokładnym czytaniem wszystkich wątków, ale są tutaj cioteczki lepiej zorientowane.
Bądź z nami i Olinkiem.[/QUOTE]
Spokojnie, będę do końca :) i mam nadzieję, że nadążę za Wami, bo dość szybko się rozwijacie :evil_lol: Ale z drugiej strony, to przecież wielki + jest !

Posted

[quote name='Estrella']Spokojnie, będę do końca :) i mam nadzieję, że nadążę za Wami, bo dość szybko się rozwijacie :evil_lol: Ale z drugiej strony, to przecież wielki + jest ![/QUOTE]
Jakoś staramy się, by pies nie czekał w nieskończoność wśród nieustannych hopków- potrzebnych, ale mało konkretnych ..
A jeszcze nam brakuje do szczęśliwego zakończenia, ale już bliżej niż dalej...

Posted

Dzięki za zaproszenie, nie mogę nic dekl. , bo jeszcze wiszę:shake::diabloti: z 3-ema dekl. , które dopiero po 13- ym wpłacę, ale widzę ,ze wszystko idzie ku dobremu;), będę zagladać...., fajny psiunio:p

Posted

[quote name='aanka']Dzięki za zaproszenie, nie mogę nic dekl. , bo jeszcze wiszę:shake::diabloti: z 3-ema dekl. , które dopiero po 13- ym wpłacę, ale widzę ,ze wszystko idzie ku dobremu;), będę zagladać...., fajny psiunio:p[/QUOTE]

Im nas więcej, tym Olinkowi weselej :-)

Posted

Narazie jednorazowo ale myślę,że uda mi się wpłacac miesięcznie jakąś kwotę stałą ( jeżeli nadal będzie potrzebne)

Jednorazowo wpłacę 25 zł ( czyli połowę potrzebnej sumy ,jeżeli zrozumiałam dobrze z tytulu wątku) :) może być ?:))

poprosze tylko o dane do wpłaty ;) i w poniedziałek zrobię przelew :)

Posted

Dostałam pw i zajrzałam. [U]Deklaruję 5 zł miesięcznie[/U] do grudnia wstępnie. Póki co jestem na stażu i nie mam dużo kasy, ale postaram się czasem wpłacić więcej. Piesek mnie urzekł.

Posted

[quote name='aka_nina']Dostałam pw i zajrzałam. [U]Deklaruję 5 zł miesięcznie[/U] do grudnia wstępnie. Póki co jestem na stażu i nie mam dużo kasy, ale postaram się czasem wpłacić więcej. Piesek mnie urzekł.[/QUOTE]

Bardzo, bardzo dziękujemy. Każda złotówka to dla Olinka krok ku lepszemu życiu:-):-)

Posted

[quote name='Magda & Zicko']Narazie jednorazowo ale myślę,że uda mi się wpłacac miesięcznie jakąś kwotę stałą ( jeżeli nadal będzie potrzebne)

Jednorazowo wpłacę 25 zł ( czyli połowę potrzebnej sumy ,jeżeli zrozumiałam dobrze z tytulu wątku) :) może być ?:))

poprosze tylko o dane do wpłaty ;) i w poniedziałek zrobię przelew :)[/QUOTE]
Wielkie dzięki za serducho dla Olinka. Główna księgowa psiaka wszystko podliczy :-):-):-)

Posted

[quote name='AGA35']Dziękuję za zaproszenie na wątek, psiak jest cudny, ale w obecnej sytuacji mogą pomóc jedynie podnosząc wątek :([/QUOTE]

A to wielka pomoc przecież. Zapraszamy do Olinka :-):-)

Posted

[quote name='AGA35']Dziękuję za zaproszenie na wątek, psiak jest cudny, ale w obecnej sytuacji mogą pomóc jedynie podnosząc wątek :([/QUOTE]

[IMG]http://republika.pl/blog_xp_4020249/5384908/sz/piesek_i_lapki.gif[/IMG]
Dzieki AGA35 za przybycie na wątek. Widzisz, jak Olinek poweselał.

Posted

[quote name='danka4u1'][IMG]http://republika.pl/blog_xp_4020249/5384908/sz/piesek_i_lapki.gif[/IMG]
Dzieki AGA35 za przybycie na wątek. Widzisz, jak Olinek poweselał.[/QUOTE]

Jak mi tutaj Ciebie brakowało:-)

Posted

Reniu, muszę udać się do innych moich zaniedbanych psiaków. Spędziłam cały dzień Olinkiem i myślę, że pożytecznie. Poczytaj wątek.
Zostawiam Cię na straży, pilnyj naszego Olinka, ktory juz pakuje walizki.

Posted

Chciałam wpłacić właśnie obiecane pieniążki Olinkowi, ale są jakieś problemy z dokonywaniem wpłat na stronie Lukasa, a ja za kilka godzin wyjeżdżam i nie wiem, czy do tego czasu konto będzie działać :( Jeśli się nie powiedzie, to wpłacę te 60 zł (10 zł stała deklaracja i 50 zł jednorazowo) po powrocie, czyli 18 lub 19 lipca.

Posted

Dzieki za informację; przekażemy głównej księgowej, jak zjawi się na watku. Dziekujemy za solidne załatwianie sprawy,doceniamy, bardzo doceniamy tę cechę.
Życzymy wypoczynku i dobrej drogi.

Posted

[quote name='danka4u1']Dzieki za informację; przekażemy głównej księgowej, jak zjawi się na watku. Dziekujemy za solidne załatwianie sprawy,doceniamy, bardzo doceniamy tę cechę.
Życzymy wypoczynku i dobrej drogi.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za miłe słowa :)

Będę jeszcze przez pewien czas na dogo, to może przy okazji konto znów działać będzie. Dam znać :)