ranias Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Życzę Wam, żeby spełniły się wszystkie marzenia- te małe i te trudne do spełnienia... :loveu: Magicznych Świąt Kochani!!!! Quote
kado Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B] [COLOR=red] Wszystkim kochanym Cioteczkom życzę zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Wspaniałych chwil spędzonych w gronie najbliższych osób i futrzastych przyjaciół. Niechaj ten radosny czas skłoni nas do refleksji i uczyni nasze serduszka jeszcze bardziej wrażliwe na krzywdę i cierpienie Naszych Braci Mniejszych. Naszemu :loveu: [/COLOR][I][COLOR=red]Olinkowi :loveu: [/COLOR][/I][COLOR=red]życzę przede wszystkim wspaniałego własnego domu i Swojego Ludzia !!!!! [/COLOR][/B][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/1180/mikolaj7.gif[/IMG][/COLOR] [/COLOR][/SIZE][B][COLOR=red][SIZE=2] [/SIZE] [/COLOR][/B][B][COLOR=red] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] Quote
danka4u1 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, odpoczynku w gronie bliskich, a naszym bezdomnym, czworonożnym przyjacielom- swojego człowieka na wyłączną własnośc. Olinkowi- zdrówka. Quote
ranias Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Olinku, co tam słychać u ciebie psiaku kochany?:loveu: Quote
danka4u1 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Poświątecznie wszystkich witam. Jak zdrówko? Quote
UMilki Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Olinek miewa się bardzo dobrze. Tylko ta jego koopa po odstawieniu leków jest niejednoznaczna. Raz taka, raz taka i nie wiem jak się do tego ustosunkować. Jutro będę się widzieć z wetem, więc spytam co mam robić. Quote
danka4u1 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Miejmy nadzieję, że wet powie [I]jednoznacznie[/I], co robić, bo i my tak już walczymy ...z kupami raz takimi, raz innymi...i nic tak nas nie cieszy, jak...ładna kupa!!! Quote
ranias Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='UMilki']Olinek miewa się bardzo dobrze. Tylko ta jego koopa po odstawieniu leków jest niejednoznaczna. Raz taka, raz taka i nie wiem jak się do tego ustosunkować. Jutro będę się widzieć z wetem, więc spytam co mam robić.[/QUOTE] Czy już coś wiadomo? Quote
danka4u1 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Olinku, jak.... z tymi sprawami? Wiadomo juz coś? Quote
UMilki Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Weterynarz zalecił dalszą obserwację. Dajemy sobie jeszcze dwa do trzech tygodni. Jeśli jego stan się nie pogorszy to nie będzie musiał przyjmować leków. Dobrze by było. Quote
danka4u1 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Robił jakieś badania? Biochemia..? Czy tylko zalecił obserwację? Quote
ranias Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Olinku, dzielny psiaku, trochę późno- dzień dobry :multi: Quote
ranias Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kochani, życzę by radości i optymizmu nie przyprószył żaden śnieg, a Nowy Rok przyniósł spełnienie wszystkich marzeń:loveu: Quote
kado Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='ranias']Kochani, życzę by radości i optymizmu nie przyprószył żaden śnieg, a Nowy Rok przyniósł spełnienie wszystkich marzeń:loveu:[/QUOTE] Ja również przyłączę się do tych pięknych życzeń:loveu: Quote
danka4u1 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Tylko zdrowia, radości i optymizmu mimo wszystkich przeciwnoći losu- życzę w Nowym Roku opiekunom Olinka i wszystkim, uczestniczącym wirtualnie w życiu psiaka. Olinkowi- wiadomo...zdrowia, bo szczęśliwe życie juz ma. Quote
ranias Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Olinku, sylwestrowa trasa pokonana, teraz tylko krótki spacerek :lol: Quote
ranias Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Piesiu, deklaracja za styczeń poszła dzisiaj :lol: Quote
Alexandra29 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Olinku życzę Ci abyś w tym roku znalazł ten swój cudowny domek i obyś był zdrów i cieszył się życiem:-)) Quote
ranias Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='Alexandra29']Olinku życzę Ci abyś w tym roku znalazł ten swój cudowny domek i obyś był zdrów i cieszył się życiem:-))[/QUOTE] dołączam się do tych życzeń- niech ten rok przyniesie Olinkowi zdrowie i domek :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ja również właśnie przelałam styczniową deklarację dla Olinka :) Quote
ranias Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Olinku i jakie zmiany w nowym roku? Jak zdrówko? Quote
UMilki Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Olin ścigał się z Milką po lodzie (na naszym stawie). Śmiesznie razem wyglądali. Generalnie wita nas szczekaniem, uwielbia biegać na sto procent mocy i znika nam gdzieś między drzewami, żeby pokazać się z zupełnie innej strony :) Jest bardzo pogodny, radosny. Tylko domu mu trzeba. Jeśli chodzi o koopy to są umiarkowane. Najważniejsze, że się z niego nie leje. Quote
ranias Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 żeby jeszcze domek nasz piesio znalazł...... Quote
Recommended Posts