Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ranias napisał(a):
To już musimy poczekać na UMilki, bo wie ile potrzeba

Najlepiej tyle ile jest. My też mieliśmy po 18 zł, ale to było jeszcze ze starej dostawy. Teraz jest po 24 zł. Nie ma Amylanu w takiej cenie w necie.
Jeśli okaże się, że Olin (oby tak się stało) nie będzie jednak tego potrzebować, to na pewno znajdzie się kupiec. Ale o tym będziemy wiedzieć dopiero za dwa tygodnie.

Posted

Zofija napisał(a):
na ile starcza jedno opakowanie????

Z tego co wiem to opakowanie lekarstwa wystarcza na 7,5 dnia czyli tak na oko 4 na miesiąc. W sprawie allegro napiszę do lilki, bo nie wiem jak się to załatwia.

Posted

ranias napisał(a):
Z tego co wiem to opakowanie lekarstwa wystarcza na 7,5 dnia czyli tak na oko 4 na miesiąc. W sprawie allegro napiszę do lilki, bo nie wiem jak się to załatwia.

no włąśnie bo przy przelewach było nap8isane np. poproszę 3 dyplomy lub jeden itp.

Posted

Zofija napisał(a):
no włąśnie bo przy przelewach było nap8isane np. poproszę 3 dyplomy lub jeden itp.

Napisałam, może chodzi o dyplomy elektroniczne, bo przy tych wysyłanych dochodzi opłata pocztowa- chyba

Posted

ranias napisał(a):
Napisałam, może chodzi o dyplomy elektroniczne, bo przy tych wysyłanych dochodzi opłata pocztowa- chyba

no tak, ktoś wpłacił 5 zł, a znaczek też kosztuje

Posted

Zofija napisał(a):
mam pytanie, bo przyszły wpłaty dla Olinka z allegro i część z zaznaczeniem o dyplomach, kto ma je wysłać????

wysłałam do Ciebie pw :)
do wszystkich wysłałam elektronicznie , dodatkowo pocztą do tych , którzy opłacili przesyłkę na płacę z allegro u mnie , to co ma być pocztą powinno być o 5 zł więcej , jak na razie nie dostałam żadnych reklamacji że do kogoś dyplom nie dotarł , więc może wszyscy ci , którzy chcieli pocztą wpłacili akurat do mnie przez płacę z allegro
czy dotarła moja wpłata rozliczeniowa z placę z allegro ?

Posted

Zofija napisał(a):
to ja na razie zamówie 4 opkawoania dla Olina dobrze???

Pewnie tak, bo UMilki pisała ostatnio,że za ok.2 tygodnie dopiero się okaże czy będzie nadal potrzebne lekarstwo Olinkowi.

Posted

Jest piękny. A lekarz stwierdził, że trudno o nim powiedzieć inaczej jak Owczarek Niemiecki. Ma wszystkie cechy rasowego psa :) Może tak będzie mu łatwiej znaleźć dom.

Posted

zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :(

Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!!