Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka4u1 napisał(a):
Gdzieś się zawieruszyła ciotko Ranias? Wiosna idzie. Czas przewietrzyć Olinka przed snem i siebie też.

Wietrzyłam się w Beskidzie Wyspowym i jakoś tak ledwo zipię. Ale na spacerek potruchtam :lol:

Posted

danka4u1 napisał(a):
A dokładnie gdzie? Ja z tych stron....chociaż sa one rozległe, więc może być wszystko

Dzisiaj był Szczyrzyc-Ciecień-Szczyrzyc, wczoraj Przełęcz Gruszowiec-Ćwilin-Mszana Dolna.W zeszłym tygodniu Kasina Wielka-Śnieżnica.Podobało mi się.Bardzo,bardzo

Posted

Witaj słonecznie Olinku. Wskakuj na pierwszą. Niech Cię w końcu ktoś wypatrzy.

Bo Olin przyzwyczaił się już do nas, do tego, że gdy się siedzi w kojcu to wcale nie trzeba wspinać się po siatkach, bo człowiek przyjdzie i wypuści go, żeby mógł sobie pobiegać. Bardzo lubi ganianki z Milką, wtedy na chwilę zapomina jak ma na imię. Jest taki szczęśliwy. A gdy się już zmęczy daje znać szczekając - dosyć, zaraz padnę :lol:.
Jest fanastycznym, posłusznym psem.

Posted

Strasznie tu się u Ciebie Olinku pusto zrobiło. Nikt oprócz Ranias nie zagląda? Dziękujemy Ci za wszystkie wspólne spacery.
Dziś oglądamy gwiazdy, mrugają. Może właśnie do Nas - Olin... do domu.
Chyba trzeba będzie chłopaka poddać szkoleniu. Może taki atut da mu miejsce, własne miejsce.

Posted

UMilki napisał(a):
Strasznie tu się u Ciebie Olinku pusto zrobiło. Nikt oprócz Ranias nie zagląda? Dziękujemy Ci za wszystkie wspólne spacery.
Dziś oglądamy gwiazdy, mrugają. Może właśnie do Nas - Olin... do domu.
Chyba trzeba będzie chłopaka poddać szkoleniu. Może taki atut da mu miejsce, własne miejsce.

Jak załatwia się takie szkolenie?

Posted

UMilki napisał(a):
Ranias, takie szkolenie to on ma u mnie gratis :) Kocham tego chłopaka i mogę z nim popracować.

To super, bardzo dziękuję :lol:Myślałam, że trzeba będzie gdzieś piesia wozić.Jak się pojawi bazarek ogłoszeniowy, to wykupię mu pakiet.Sama nie potrafię zrobić...:shake:

Posted

UMilki napisał(a):
Właśnie jest bazarek ogłoszeniowy. Zamawiam dla Olina 1 pakiet 60 stron. A niech ma, jak szaleć to szaleć :)

To następnym razem ja :lol:

Posted

ranias napisał(a):
To następnym razem ja :lol:

Miejmy nadzieję, że już nie trzeba będzie, ale jakby co to później ja...:)

Posted

[quote name='wujek & ciocia']hej Cioteczki - wszystkiego najlepszego !!!! :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]
'
Bardzo, bardzo dziękujemy:multi: