danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Gdzieś się zawieruszyła ciotko Ranias? Wiosna idzie. Czas przewietrzyć Olinka przed snem i siebie też. Quote
ranias Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 danka4u1 napisał(a):Gdzieś się zawieruszyła ciotko Ranias? Wiosna idzie. Czas przewietrzyć Olinka przed snem i siebie też. Wietrzyłam się w Beskidzie Wyspowym i jakoś tak ledwo zipię. Ale na spacerek potruchtam :lol: Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A dokładnie gdzie? Ja z tych stron....chociaż sa one rozległe, więc może być wszystko Quote
ranias Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 danka4u1 napisał(a):A dokładnie gdzie? Ja z tych stron....chociaż sa one rozległe, więc może być wszystko Dzisiaj był Szczyrzyc-Ciecień-Szczyrzyc, wczoraj Przełęcz Gruszowiec-Ćwilin-Mszana Dolna.W zeszłym tygodniu Kasina Wielka-Śnieżnica.Podobało mi się.Bardzo,bardzo Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Szczyrzyc, Mszana Dolna......to właśnie te moje dziecinne okolice. Kiedy to był??? Podziwiam Cię za kondycję. Olin tylko juz ze mną pójdzie teraz na wieczorny spacer. Quote
UMilki Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Witaj słonecznie Olinku. Wskakuj na pierwszą. Niech Cię w końcu ktoś wypatrzy. Bo Olin przyzwyczaił się już do nas, do tego, że gdy się siedzi w kojcu to wcale nie trzeba wspinać się po siatkach, bo człowiek przyjdzie i wypuści go, żeby mógł sobie pobiegać. Bardzo lubi ganianki z Milką, wtedy na chwilę zapomina jak ma na imię. Jest taki szczęśliwy. A gdy się już zmęczy daje znać szczekając - dosyć, zaraz padnę :lol:. Jest fanastycznym, posłusznym psem. Quote
Shania Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Proszę dajcie mi gdzies domek u wzgórza, a będe codziennie chodziła:)obym góry widziała:) Quote
ranias Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 No to Olinku, hop na spacerek popołudniową porą :multi: Quote
UMilki Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Strasznie tu się u Ciebie Olinku pusto zrobiło. Nikt oprócz Ranias nie zagląda? Dziękujemy Ci za wszystkie wspólne spacery. Dziś oglądamy gwiazdy, mrugają. Może właśnie do Nas - Olin... do domu. Chyba trzeba będzie chłopaka poddać szkoleniu. Może taki atut da mu miejsce, własne miejsce. Quote
danka4u1 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ciotka Danka tez przychodzi, ale zwykle mocno nocna porą i czasem nie chce budzić Olinka... Quote
ranias Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 UMilki napisał(a):Strasznie tu się u Ciebie Olinku pusto zrobiło. Nikt oprócz Ranias nie zagląda? Dziękujemy Ci za wszystkie wspólne spacery. Dziś oglądamy gwiazdy, mrugają. Może właśnie do Nas - Olin... do domu. Chyba trzeba będzie chłopaka poddać szkoleniu. Może taki atut da mu miejsce, własne miejsce. Jak załatwia się takie szkolenie? Quote
Zofija Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 ja mam strasznie duuuże pracy, przepraszam, ale myślę o Tobie Olinku:) Quote
UMilki Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ranias, takie szkolenie to on ma u mnie gratis :) Kocham tego chłopaka i mogę z nim popracować. Quote
MyrkurDagur Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Melduję, iż wpłaciłam miesięczną deklarację dla Olina. Przesyłam Ci głaski Olinku :) Quote
ranias Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 UMilki napisał(a):Ranias, takie szkolenie to on ma u mnie gratis :) Kocham tego chłopaka i mogę z nim popracować. To super, bardzo dziękuję :lol:Myślałam, że trzeba będzie gdzieś piesia wozić.Jak się pojawi bazarek ogłoszeniowy, to wykupię mu pakiet.Sama nie potrafię zrobić...:shake: Quote
UMilki Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Właśnie jest bazarek ogłoszeniowy. Zamawiam dla Olina 1 pakiet 60 stron. A niech ma, jak szaleć to szaleć :) Quote
ranias Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 UMilki napisał(a):Właśnie jest bazarek ogłoszeniowy. Zamawiam dla Olina 1 pakiet 60 stron. A niech ma, jak szaleć to szaleć :) To następnym razem ja :lol: Quote
kado Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ranias napisał(a):To następnym razem ja :lol: Miejmy nadzieję, że już nie trzeba będzie, ale jakby co to później ja...:) Quote
ranias Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Olinku, kciuki trzymam.Obyś wreszcie do domku własnego powędrował :lol: Quote
wujek & ciocia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 hej Cioteczki - wszystkiego najlepszego !!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
ranias Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='wujek & ciocia']hej Cioteczki - wszystkiego najlepszego !!!! :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
kado Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='wujek & ciocia']hej Cioteczki - wszystkiego najlepszego !!!! :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] ' Bardzo, bardzo dziękujemy:multi: Quote
Recommended Posts