danka4u1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Olin!! Piesku, nie choruj. Trzeba bedzie jednak chyba zrobić komplet badań krwi- morfologię, biochemię..Pewnie zmienić żywienie... Niestety gruntowne przebadanie będzie konieczne. Ja tak walczę z moim psem i do końca nie wiadomo, co to, ale działa tylko sucha karma. Quote
UMilki Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Tak trzeba będzie zrobić. Z tym, że Olin dostaje tylko suchą karmę. No nic, będziemy o niego walczyć. Uda się. Quote
danka4u1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='UMilki']Tak trzeba będzie zrobić. Z tym, że Olin dostaje tylko suchą karmę. No nic, będziemy o niego walczyć. Uda się.[/QUOTE] Oczywiście, że się uda. A co mówi wet? Nie pamiętam, jakie badania miał Olinek zrobione i co wykazały, bo "na oko" leczyc sie nie da.:shake: Jaką karmę je Olin? Może trzeba zmienić? To czasem pomaga. Dobrze, że jest przyzwyczajony do suchego, bo ja walczę z moim Oskarem o każda " kuleczkę" i " naukowe" metody przegłodzenia psa nic nie dają:angryy: Quote
ranias Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Olinku, słonko dziś wyjrzało. I dla ciebie psiaku też zaświeci i przyniesie ci zdrówka moc :multi: Quote
Blue_ Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 ????Olinku obyś jak najszybciej znalazł domek! Quote
UMilki Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Olin był u weta. Jego waga poszła w górę (dwa kilo). Pani powiedziała, że działanie antybiotyku będzie widoczne tak naprawdę za kilka dni. Będzie miał robiony wymaz. Ale wszystkich cieszy, że zaczął przybierać na wadze. Jutro obiecuję sobie pobiegać trochę z aparatem. To mam nadzieję, w końcu pokażę Wam zdjęcia nieco odmienionego Olina :) Quote
UMilki Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A i jeszcze jedno. Ostatnie obserwacje... Olin ma w sobie jakąś niewymowna siłę, coś w oczach, sposobie bycia, że inne psy czują wobec niego ogromny respekt. Nie doszło ani razu do żadnej konfrontacji, a jednak nawet największy chojrak (pies sąsiada) chyli przed nim czoło - kuli ogon, tak jak cała reszta naszego stada. Ciekawe... Aha, pies tylko dla osoby, która wie jak postępować z psem. Nie można pozwolić mu na zbyt wiele, bo wejdzie na głowę i nie będzie wtedy miło. Quote
danka4u1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Olinek przytył :multi: :multi: Może i te sprawy zdrowotne ułożą się i wszystko będzie dobrze. Miejmy nadzieję. Oglądałam zdjęcia Olinka. Rzeczywiscie, ma cos takiego w sobie , co może budzić respekt u innych psów :evil_lol: Czekamy na zdjęcia " grubaśnego " Olinka- terrorysty:evil_lol: Quote
wujek & ciocia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 witam Olina i cioteczki :) wpłaciłem swoją stałą pzdr Quote
wujek & ciocia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00.[/URL] z góry przepraszam, że nie na temat ale serdecznie zapraszam na bazarek [URL="http://www.dogomania.191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00"][/URL] Quote
ranias Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='wujek & ciocia']witam Olina i cioteczki :) wpłaciłem swoją stałą pzdr[/QUOTE] Pozdrawiamy i dziękujemy bardzo, bardzo :multi: Quote
danka4u1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Jak zdrówko naszego ulubieńca Olinka ? Reniu, spacer był, czy idziemy razem z Olinkiem. Przypominam, że jest z nami też Franio. Nie pogubmy tych psiaków po drodze. Quote
AlfaLS Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Przepraszam, że troszkę nie na temat, choć Olinkowi kibicuję "od zawsze":lol:. Zapraszam na dwa super bazarki, jeden z książkami na poprawienie humoru / historyjki o psach i kotach:evil_lol:/ [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191408-Dobrohumorowe-ksi%C4%85%C5%BCeczki-jeszcze-tylko-7!!!-do-05.09.2010-do-godzi.-24.00"]http://www.dogomania.pl/threads/191408-Dobrohumorowe-ksi%C4%85%C5%BCeczki-jeszcze-tylko-7!!!-do-05.09.2010-do-godzi.-24.00[/URL] i drugi na psiaki z Tychów, które sa w hoteliku - baaaaardzo ciekawy. Można wejść na niego z banerka w moim podpisie. Oba bazarki kończą się już w niedzielę ........... Quote
ranias Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='danka4u1']Jak zdrówko naszego ulubieńca Olinka ? Reniu, spacer był, czy idziemy razem z Olinkiem. Przypominam, że jest z nami też Franio. Nie pogubmy tych psiaków po drodze.[/QUOTE] Zabieramy wszystkich.Oj, będzie się działo :multi: Quote
MyrkurDagur Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Melduję, że właśnie wpłaciłam miesięczną deklarację dla Olinka. Quote
UMilki Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Nie chcemy już nic zapeszać. Stolec wygląda prawie jak należy, może jeszcze trochę luźnawy, ale to już nie "woda". Poza tym tryska energią, ciągnie jak trza, łasi się, pieści. Wesoło mu. Quote
ranias Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Olinku, dobre wieści- tak trzymać :loveu: Quote
ranias Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Olinku, spacerek przed nami, zapraszam :lol: Quote
UMilki Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Sesje z Olinem są bardzo trudne. On się właściwie zatrzymuje tylko po to, żeby załatwić swoje potrzeby.... [CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TIaZNnp1OmI/AAAAAAAAAag/99I2I-ae_Ls/DSCN8277.JPG[/IMG] [/CENTER] Quote
Recommended Posts