Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UMilki napisał(a):
Sesje z Olinem są bardzo trudne. On się właściwie zatrzymuje tylko po to, żeby załatwić swoje potrzeby....

Cieszymy się, że kuponcje Olinkowe normują się:evil_lol::evil_lol:, a Olinek załatwiający swoje potrzeby robi to z gracją i nic nie ujmuje uroku zdjęciom..:evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piekne zdjecia i piękny jest ten nasz Olin. Miał szczęście chłopak. To nie ten pies biedak, którego poznaliśmy na początku wątku.
U Was tak zielono, tyle przestrzeni. Tez chciałabym mieć takie tereny dla mojego "miejskiego' psiaka.
Pozdrowienia.

Posted

Czy już pora na spacerek ? Jakoś nie widzę mojej "towarzyszki spacerowiczki"- ranias?
Reniu! Gdzie jesteś? Psiaki czekają. Olinek i inne też. Weż też moją Rudą z podpisu, jak tu przyjdziesz.
Olinku, szykuj się do spaceru./ Przed snem najlepsze jest bieganko, a pogoda dziś temu sprzyja.

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
najwyższy czas bo już się zmęczyłem od 10tej :)

To może lepiej odczekam, bo jeszcze nam się piesio zajedzie na śmierć tymi spacerami ;)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Piekne zdjecia i piękny jest ten nasz Olin. Miał szczęście chłopak. To nie ten pies biedak, którego poznaliśmy na początku wątku.
U Was tak zielono, tyle przestrzeni. Tez chciałabym mieć takie tereny dla mojego "miejskiego' psiaka.
Pozdrowienia.

Dokładnie tak! Piesek widać jest zadbany i ani śladu po dawnym wyglądzie sierści.
A przestrzeni pozazdrościć. Raj dla psiaków. :))

Posted

Nie wiem, co z tymi spacerami?:shake: Ustalmy jakiś grafik, bo rzeczywiście " psiak się zajedzie" tym spacerowaniem...:evil_lol:
Sądzę, że teraz powinien już spać po tak intensywnym dniu. Dobranoc Olinku i wszystkie cioteczki.

Posted

No to ja się Olinem trochę pochwalę.
Olin kocha, uwielbia mojego TŻ, chociaż z nami chodzi równie chętnie. Dziś w końcu doczekał się i biegał zupełnie luźno. To był dopiero widok. Śmigał szczęśliwy, uśmiechnięty od ucha do ucha, oblatywał całą okolicę, ale co chwilę wracał do TŻ, a jak go nie widział to nerwowo zaczynał szukać.
Pies bardzo się przywiązuje i tu uwaga, pilnuje pana i nie pozwala innym psom zbliżyć się do niego. To dobrze i źle, bo może przerodzić się w nadprzywiązanie i przejść w agresję. Mam nadzieję, że tak się nie stanie. Zobaczymy w jakim kierunku to będzie szło.
Na spacerze spotkał się z naszym sąsiadem i jego dziećmi. Łasił się, radośnie mierdał ogonem. Pies wręcz wzorowy :)

Badania kału nie wykazały żadnych bakterii czy pasożytów, a pies tyje. No to jesteśmy o wielki krok do przodu.