Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do oddania tylko w dobre ręce jest, husky pies 9-mcy, podobno jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi, zsocjalizowany z psami.

Po numer do tymczasowego opiekuna psa, zapraszam na priv.

Posted

W Piasecznie znaleziono czarno-bialego, brązowookiego psa Siberian Husky. Pies ma na obrozy napis TAI. Telefony niestety nieczytelne.

Nie znaleziono tatuazu. Pies raczej mlody ale nie szczeniak.

Wyglada na zadbanego ale troche brudny. Szacunkowo mogl sie wałęsać 2 dni.

Kontakt ze znalazcą:

Jacek Szadkowski, tel. 0606618262

Posted

"Do oddania tylko w dobre ręce jest, husky pies 9-mcy, podobno jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi, zsocjalizowany z psami.

Po numer do tymczasowego opiekuna psa, zapraszam na priv."

Nie do oddania tylko do sprzedania. cena 200 zl. kupiony od pijaka za 100zl , ma na koncie 7 kur za ktore pani ktora go kupila licz sobie 100 zl. Staram sie go wycyganic za darmo.

Posted

Krakow....Nowa Huta

jakies 20 min temu, mi przyprowadzono sunie, nr B367 jezeli odczytalem dobrze...

okolo 5-6-7 miesiecy,niebieskooka, dluzsza siersc,koloru czarno-szaro-bialego,z biala duza maska

moze ktos cos wie?

Posted

Ponieważ dzisiaj ZK jest zamknięty, dopiero jutro zostanie sprawdzony ten nr tatuażu i może dowiemy się z jakiej hodowli pochodzi ta sunia.

Tjahzi, popatrz jeszcze raz na tatuaż czy aby napewno to jest "B"? Z doświadczenia wiem, że to "B" czasami wygląda jak "P", bo dolny brzuszek z wiekiem się jakoś gubi. Sunia jest młoda, więc tatuaż powinien być czytelny :-?

Posted
do oddania za darmo jest 1,5 roczny husky -piesek jest chetny do pracy i

bezkonfliktowy, nie ma rodowodu niestety juz sie znudzil "nowym"

włascicielom.

Jakis czas temu zostal znaleziony w Tomaszowie Maz. znalezli sie ludzi ktozy byli bardzo zapaleni.Po niedlugim czasie jednak okazalo sie ze nowi wlasciciele oczekiwali czegos

innego i nie chca sobie utrudniac zycia wiec chca go oddac a teraz sprawa

jest naglaca bo dzis odwiezli go do schroniska.

okolice Łodzi

info udziela (dobra dusza)

Marta Szafranek 0600 415-369

Zapomniałam wcześniej napisać, że sprawdzałam i psisko ma już nowy dom od jakiegoś czasu. Oby tym razem na dobre.

Posted

"W Szczecinie jest 6-cio letni Alaskan Malamute. Wlasciciel chce go sprzedac

czy oddac. Nie wiem jakie sa warunki.

Mysle, ze o uzyskaniu pieniedzy za psa w tym wieku raczej nie ma mowy.

Ale pies musi znalezc sie w nowym domu.

Dane psa: CHINOOK Huk Amarok (Ch.PL, Zw. Klubu), ur. 06.08.98,

wilczasto-bialy. Po rodzicach: WERDI Huk Amarok i TATRA Huk Amarok

Wlasciciel chcialby aby pies trafil w dobre rece. Do kogos kto zapewni mu

ruch.

Wczesniej pies mieszkal w okolicach Kielc. Obecnie mieszka w Szczecinie,

poniewaz poprzedni wlasciciel psa zmarl. No i jego syn zaopiekowal sie psem.

Syn natomiast ma suke Owczarka Niemieckiego. Pod koniec miesiaca suczka ma

urodzic potomstwo po tym psie. Mysle, ze to jest jeden z powodow oddania

psa, gdyz nie chca juz wiecej szczeniat.

Jesli ktos bylby zainteresowany przygarnieciem tego psa, to prosze mnie

powiadomic [email protected] .

Bede sie widziec w piatek z obecnym wlascicielem i psem.

Pozdrawiam Hania"

Skopiowane z malahuskity

Posted
W schronisku w Józefowie znalazł się oddany husky, szczegóły tutaj: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=408455#408455

Ten chłopak ciągle czeka! Był 'przez chwilę' adoptowany, ale już zdążył wrócić. Poszukajcie mu fajnych właścicieli!

husky_03.JPG

ten pies to

HOPEWELL Fortunatus

2.5 roku po doskonałych rodzicach, czeka w schronisku ze wszystkimi dokumentami (rodowód itp..)

jeśli chodzi o szczegóły to polecam raczej:

http://bezdomne.szpice.zahoryzontem.org/odda1.html

pozdrwiam

pmmazz

Posted

pmmazz .. zanim dodasz cokolwiek od siebie przejzyj forum

to wszystko juz bylo w linku do dzialu psy w potrzebie ktory jovka pisala post wyzej. po zatym psiak jest z stycznia 2001 :P wiec ma ponad 3,5 roku

Posted

ejj.. no dobra, ale miejscowosci w Polsce o takiej nazwie jest chyba 24, a do telefonu nie ma kierunkowego.. ;/

jak ktos wie - prosze o jakis troszke blizszy namiar.. moze byc na priva

Posted

Dostałam takiego meila od rozpatrzonego właściciela, może ktoś z was wie gdzie jest ten piesek?

"Dzien Dobry Pani Marto!

Mam pytanie-prosbe. W niedziele 29 bm. uciekl mi z domu husky. Szukamy go cala rodzina, jednak 3 km od domu slad sie urywa. Jak prowadzic poszukiwania? Jaka jest szansa, ze pies sam wroci do domu? Ma cztery lata i nigdy nie biegal poza ogrodem sam. Powiadomilismy policje, weterynarza, rozwiesilismy ogloszenia ze zdjeciem na plotach, w autobusach itp. Co jeszcze mozna zrobic? Gdzie prowadzic poszukiwania? Pies jest w miare poprawnie ulozony. Mial u nas jak u Pana Boga za piecem. Na pewno ma tylko pozytywne wspomnienia. Pozdrawiam. Wojtek z Czestochowy"

mail wł psa: [email protected]

Posted
Dostałam takiego meila od rozpatrzonego właściciela, może ktoś z was wie gdzie jest ten piesek?

"Dzien Dobry Pani Marto!

Mam pytanie-prosbe. W niedziele 29 bm. uciekl mi z domu husky. Szukamy go cala rodzina, jednak 3 km od domu slad sie urywa. Jak prowadzic poszukiwania? Jaka jest szansa, ze pies sam wroci do domu? Ma cztery lata i nigdy nie biegal poza ogrodem sam. Powiadomilismy policje, weterynarza, rozwiesilismy ogloszenia ze zdjeciem na plotach, w autobusach itp. Co jeszcze mozna zrobic? Gdzie prowadzic poszukiwania? Pies jest w miare poprawnie ulozony. Mial u nas jak u Pana Boga za piecem. Na pewno ma tylko pozytywne wspomnienia. Pozdrawiam. Wojtek z Czestochowy"

mail wł psa: [email protected]

Ogłoszenie nie aktualne.

Piesek nie żyje, biedactwo nie miało szans w zderzeniu z pociagiem :cry: