bellatriks Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 jakby ktoĆ nie wiedziaĆ, ĆŒe Natalia to ja Hehe, ja teĆŒ jestem Natalia :P Quote
SZAMAN Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Manu! Wielkie dziÄki! :D Teraz jak juĆŒ sÄ fotki, to moĆŒe znajdzie siÄ ktoĆ chÄtny, kto przygarnie tÄ parkÄ! Parka do zaprzÄgu idealna, zĆŒyte ze sobÄ , mĆode, energiczne... tylko braÄ! :wink: Quote
Runa Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 W BeĆchatowie zagnÄ Ć pies lub suczka husky Nic dokĆadnie nie wiem bo zobaczyĆam ogĆoszenie ze zdjÄciem na przystanku a jechaĆam autobusem wiÄc nie zdÄ ĆŒyĆam przeczytaÄ (i tak jestem Ćlepa) Jutro postaram siÄ coĆ dowiedzieÄ ale miejcie oczy szeroko otwarte. Quote
Manu Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Aga, na ktĂłrym przystanku ? Jak dotrzesz pierwsza, to podaj mi info, OK ? Quote
TANANA Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 lazlam to na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53004002 Quote
Manu Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 [quote name='Runa']W BeĆchatowie zagnÄ Ć pies lub suczka husky Nic dokĆadnie nie wiem bo zobaczyĆam ogĆoszenie ze zdjÄciem na przystanku a jechaĆam autobusem wiÄc nie zdÄ ĆŒyĆam przeczytaÄ (i tak jestem Ćlepa) Jutro postaram siÄ coĆ dowiedzieÄ ale miejcie oczy szeroko otwarte. DziĆ znalazĆam to ogĆoszenie i zadzwoniĆam - takÄ ma formÄ na BS: 26.05.2005 (wczesnym rankiem) w BeĆchatowie (woj. ĆĂłdzkie) na ul. SĆonecznej - os. Ć»oĆnierzy POW zaginÄ Ć pies Siberian Husky. Umaszczenie czarno-biaĆe, oczy brÄ zowe, ma 1 rok, tatuaĆŒ w uchu. Maska typu Myszka Miki, ale poĆrodku lekko falista strzaĆka. WkrĂłtce zdjÄcia. Quote
Manu Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='Manu'] 26.05.2005 (wczesnym rankiem) w BeĆchatowie (woj. ĆĂłdzkie) na ul. SĆonecznej - os. Ć»oĆnierzy POW zaginÄ Ć pies Siberian Husky. Umaszczenie czarno-biaĆe, oczy brÄ zowe, ma 1 rok, tatuaĆŒ w uchu. Maska typu Myszka Miki, ale poĆrodku lekko falista strzaĆka. WkrĂłtce zdjÄcia. Pies jest juĆŒ u swoich wĆaĆcicieli :D ZostaĆ ukradziony z posesji :evil: , nastÄpnie sprzedany komuĆ, a poniewaĆŒ znalazĆ siÄ Ćwiadek, to po nitce do kĆÄbka doszli do miejsca pobytu psa i zostaĆ on odebrany naiwnemu kupcowi 8) ...lub gĆupiemu, bo co sobie myĆlaĆ kupujÄ c psa z tatuaĆŒem za Ćmiesznie maĆÄ kwotÄ ? :x Quote
Runa Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 I caĆe szczÄĆcie. Monia a moĆŒesz napisaÄ z jakiego osiedla byĆ ten naiwny kupujÄ cy? MoĆŒe byÄ na gg lub prv bo coĆ mi chodzi po gĆowie Quote
Daisunia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 szwendajac sie na allegro zauwaĆŒyĆam takÄ aukcjÄ : " Witam oddam w dobre rÄce pieska rasy ALASKAN MALAMUT piesek jest chowany w domu wiek psa 3 lata jest piÄknego srebrno czarnego koloru, bardzo dobrze uĆoĆŒony kocha dzieci i rodzine ,bardzo grzeczny sĆucha kazdego polecenia,niema z nim ĆŒadnych kĆopotĂłw.powĂłd oddania to to iĆŒ straciĆam prace a na dodatek zachorowaĆa mi mama,a jak wiadomo taki piesek kosztuje .bardzo gorÄ co polecam --Dodam ze piesek ma wszystkie szczepienia i ksiÄ ĆŒeczke zdrowia wabi sie ALAN. " http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=52672243 tu link do tej aukcji . Quote
Daisunia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=53151664 i kolejny alaskan do oddania ... :( Quote
HUSKYTEAM Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Witam, ZostaĆ ukradziony z posesji , nastÄpnie sprzedany komuĆ, a poniewaĆŒ znalazĆ siÄ Ćwiadek, to po nitce do kĆÄbka doszli do miejsca pobytu psa i zostaĆ on odebrany naiwnemu kupcowi No wszystko fajnie, ale co jest ze zĆodziejem? Bo jeĆŒeli raz ukradĆ i sprzedaĆ (i tak nie wierzÄ, ĆŒe kupujÄ cy nie wiedziaĆ o tym, ĆŒe pies mĂłgĆ byÄ kradziony) to ukradnie drugi raz. BARDZO proszÄ o informacjÄ na ten temat, bo naprawdÄ takie coĆ nie powinno uchodziÄ pĆazem zĆodziejowi. JeĆŒeli nic nie zostaĆo zrobione, to jestem gotĂłw osobiĆcie odwiedziÄ zaradnego handlarza i raz na zawsze wyperswadowaÄ koleszce tego typu pomysĆy. To waĆŒne! Quote
Manu Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 TUTAJ masz odpowiedĆș, aby nie zaĆmiecaÄ tego topiku :roll: Quote
coztego Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 WyglÄ da na to, ĆŒe haszczak z rudzkiego schroniska juĆŒ zniknÄ Ć 8) Quote
Agnieszka_ Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 W Gliwicach jest do oddania pies rasy syberian husky z rodowodem, nazywa siÄ Shanee (Szenik), ma 5 lat. Umaszczenie rudo-biaĆe. Do ludzi bardzo przyjacielski, pieszczoch, ale jest troche agresywny do psĂłw (samcĂłw). Szenik jest bardzo silny, biega regularnie w zaprzÄgu na Ćrednich dystansach oraz startuje na zawodach, dlatego powinien trafiÄ do kogoĆ z kim bÄdzie mĂłgĆ dalej trenowaÄ. JeĆŒeli ktoĆ ma jeszcze jakieĆ pytania to pisaÄ na priv. Oto kilka fotek: A tu jeszcze z tyĆu w zaprzÄgu : http://img.photobucket.com/albums/v484/dogolandia/Trening%20w%20Tworogu/Widokzzaprzgu.jpg http://img.photobucket.com/albums/v484/dogolandia/Trening%20w%20Tworogu/Tadekzpsiakami.jpg Quote
szybszy_od_dylizansu Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Kilka dni temu we WrocĆawiu zaginÄĆa 1,5 roczna suczka Alaskan Malamute.Jest koloru wilczastego i ma brÄ zowe oczy.Wabi siÄ Inari.ZnalazcÄ proszÄ o kontakt pod numerem telefonu 032/4353282 l,mail [email protected] lub do mnie [email protected] Znaleziono psa Husky w miejscowoĆci Pod Debe pod WarszawÄ . WĆaĆciciel z ksiÄ ĆŒeczkÄ psa lub bliĆŒszymi informacjami o psie proszony jest o kontakt pod numerem 608 022 025. Pies byĆ zabiedzony i jest ranny. Quote
SZAMAN Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Nowego domu szuka okoĆo 1,5 roczny Siberian Husky, bez rodowodu, szaro-biaĆy, krĂłtki wĆos, niebieskooki,przyjaĆșnie nastawiony do ludzi i innych psĂłw.Nie sprawia kĆopotĂłw wychowawczych.MieszkaĆ w mieszkaniu. ZostawaĆ sam w domu. Nie biegaĆ dotychczas w zaprzÄgu.ZdjÄÄ na razie nie mam, ale psa znam i wiem, ĆŒe ma sylwetkÄ biegacza, tzn. dosyÄ wysoki, dĆugie nogi, szczupĆy.MiĆy psiak. Quote
Manu Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='szybszy_od_dylizansu'] Znaleziono psa Husky w miejscowoĆci Pod Debe pod WarszawÄ . WĆaĆciciel z ksiÄ ĆŒeczkÄ psa lub bliĆŒszymi informacjami o psie proszony jest o kontakt pod numerem 608 022 025. Pies byĆ zabiedzony i jest ranny.Psa znaleziono tak mniej wiÄcej na poczÄ tku maja. WĆaĆciciela nie odnaleziono, a psa zaadoptowaĆ weterynarz. :) Quote
SZAMAN Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='SZAMAN']Nowego domu szuka okoĆo 1,5 roczny Siberian Husky, bez rodowodu, szaro-biaĆy, krĂłtki wĆos, niebieskooki,przyjaĆșnie nastawiony do ludzi i innych psĂłw.Nie sprawia kĆopotĂłw wychowawczych.MieszkaĆ w mieszkaniu. ZostawaĆ sam w domu. Nie biegaĆ dotychczas w zaprzÄgu.ZdjÄÄ na razie nie mam, ale psa znam i wiem, ĆŒe ma sylwetkÄ biegacza, tzn. dosyÄ wysoki, dĆugie nogi, szczupĆy.MiĆy psiak. Kochani! Zamieszczam zdjÄcie Helmuta. JeĆli ktos jest zainteresowany, niech pisze do mnie na priv. Podam mu nr do wĆaĆcicielki psiaka. Pies ma 2 lata, pozostaĆe informacje tak jak wyĆŒej. Musi znaleĆșÄ dom do 10.07. [b]OGĆOSZENIE JUĆ» NIEAKTUALNE !![b] Quote
SZAMAN Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 DostaĆam maila, z ktĂłrego wynika, ĆŒe 29 czerwca znaleziony zostaĆ haszczak pod WarszawÄ . "Wczoraj pod WarszawÄ w NieporÄcie znalazĆam pieska rasy husky, ktĂłrego ktoĆ porzuciĆ w lesie. Wydaje mi siÄ, ĆŒe psa potrÄ cono. Jest wychudzony, ma zwichniÄtÄ ĆapÄ i do tego wszystkiego kleszcze. Pewnie to nie wszystko . Zabieram go dzisiaj do Warszawy i sprĂłbujÄ troszkÄ podleczyÄ Popytajcie znajomych, moĆŒe ktoĆ bÄdzie mĂłgĆ mu pomĂłc, moĆŒe ktoĆ go przygarnie, zanim trafi do schroniska. Pies jest naprawdÄ piÄkny. JeĆŒeli coĆ siÄ uda zaĆatwiÄ, proszÄ skontaktujcie siÄ ze mnÄ - Mirka 888-739-502. " Quote
Runa Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 JakiĆ czas temu w Ćasku niedaleko BeĆchatowa znaleziono psa prawdopodobnie husky (ludzie, ktĂłrzy go widzieli twierdzÄ , ĆŒe husky). Na razie tyle. Quote
ewaka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Julka Skoczynska zadzwonila do mnie przed chwila, bo w nocy znalazla w okolicach Wlodzimierzowa (kolo PiotrkĂłw - SUlejĂłw) mlodego huskiego. Lazil za jakimis ludzmi, wybadala czy nie jest niczyj w okolicy, a w koncu potem biegl za jej samochodem. Dzisiaj ma go przetrzymac jakis facet w okolicy, ale dluzej schronienia mu nie da. Ponoc 9interesowal sie tym psem ktos z okoic, bo ma jakas suke, ale Jula sadzi , ze to chyba nie jest naj;eszy dom dla tego psa. Dzisiaj Jula mu po nieog pojechac, bo inaczej gosc go po porstu wyrzuci. Ale sama nie ma mozliwosci trzymania kolenego psa, ma dwie swoje suki, brak miejsca, i krĂłliki za plotem. Moze znacie kogos chetnego do adopcji, albo wiecie komu zginal?? Julka w ostatecznosci moze przetrzymac psa max. przez 2-3 dni (i tak nie wiadomo jak zareaguje na inne psy), potem bedzie go czekalo schronisko. ;-(( albo moze wiecie komu pies zginal? to fragmenty jej listu: wracajac z Lodzi ok godz.22 natknelam sie na wlĂłczacego haszczaka.Konkretnie biegal w okolicach miejscowosci WlodzimierzĂłw,niedaleko trasy PiotrkĂłw -SulejĂłw.Pora pĂłznawa,ale troche popytalam ludzi o tego psa. (...) Pies wygladal na mlodego ,byl w dobrej kondycji,masc szara lub wilczasta (jesli brak swiatla nie zmylila mnie) oczy niebieskie z ciemnymi plamkami,chetny do wsiadania do samochodu,bez obrozy. Ja niestety nie mam mozliwosci nawet tymczasowego przygarniecia psa,wiec trzeba by bylo cos pilnie zorganizowac.Natomiast,gdy on tam do rana bedzie moge po niego pojechac i podrzucic do kogos w okolicach Lodzi. PIlna sprawa........ PIES MA JUĆ» NOWY DOM Quote
Recommended Posts