Jump to content
Dogomania

Syn Duni uwolniony z lancucha - po DT u Poker -znalazl super DS -powodzenia !!!

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Derek niczego nie zbroił, jedyne co, to płacze jak wychodzę nawet za drzwi do drugiego pomieszczenia. Poza tym to radosny anioł.Byłam z nim u weta, grzeczniutki, przyjazny, ogonek w ruchu.Został zaszczepiony przeciw wirusówkom.Za ok. 10 kastracja, aż mi go szkoda.
Przepięknie bawią się z Dusią, oni są prawie identycznej wielkości. Po prostu cud, a nie pies.
Jutro porobię zdjęcia, bo dziś mi się mózg lasuje od upału, poza tym dopada mnie infekcja.Potrzebna mi jak dziura w moście.

Posted

Wyleżałam się tyle godzin jak nigdy, trochę lepiej.Jak dam radę to dziś wykąpię małego i zrobię ładne zdjęcia.
To jest cud , a nie pies. Grzeczny, taktowny , łagodny, wyczuwa co wolno ,a czego nie. Serce mi pęknie kolejny raz.Mąż też go uwielbia.

Posted

Kilka fotek Derka, cudnego chłopczyka

Z panienką Dusią są w najlepszej komitywie

chociaż dziewczyna czasem straszy ,że go zje

Czasem lubi poleżeć w łóżeczku, które przywiozła babcia pokładziu

muszęporobić mu jeszcze lepsze zdjęcia, ale to też jest słodkie.

Posted

w końcu ciotki zajrzały, żeby popatrzeć na cudnego chłopczyka. Wykąpaliśmy go wieczorem , trochę się bał ,ale nie było źle. Teraz może wchodzić nam do łóżeczka, na co czekamy z utęknieniem.Przez te psy sprawiliśmy sobie szersze łoże.

Posted

Był 1. telefon w sprawie Derka.Pani wypatrzyła go na adopcje psa.domek jest w Oławie, w mieszkaniu 37 m2, 4 osoby w tym dzieci 2 i 5 lat. Pani zawsze miała psy, ostatnią sunię onka oddała 2 lata temu, ponieważ uważała ,że pies męczył się w małym mieszkaniu z tyloma osobami. Umówiłyśmy się wsptępnie na spotkanie u nas. Zgadza się na wizytę przedaopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej.Pożyjemy , zobaczymy.

Posted

Oprócz tego ,że Derek nie chce jeść, to zachowuje się wzorowo. Ma już 4 rodzaje suchej karmy i żwacze do posypywania, gotowane jedzonko i wszystko je BEEEEEEEE, parówka mu wchodzi i serek wiejski oraz gotowane kosteczki.Ale to nie jest wyjście.Już nie wiem czym go zachęcić.ponieważ lubi pasztetową, to umaszczam nią jedzonko, ale jest sprytny, zliże pasztetową i co wpadnie przypadkiem i po jedzeniu.
Był dziś na spotkaniu z togaa i Lolusiem oraz ona03 i jej mężem z Cziko. Jazdę znosi rewelacyjnie, po prostu kładzie się na posłanku i już. Nie wiem który raz to napiszę ,ale będę pisać w kółko:on jest CUUUUUDOWNY :loveu::loveu:

[SIZE=2]Loluś sprawdza z kim ma do czynienia

Derek w aksamitkach
Ja niestety nie umiem robić ładnych zdjęć, a robił je też małż Ona03, więc ma mam nadzieję,że jeszcze jakieś tu się pojawią.

Jeżeli chodzi o chętnych z Oławy, to Derka nie dostaną.:shake:

Igraszki z Duśką.[SIZE=2]

I wspólny odpoczynek

Posted

oby się znalazły te najlepsze domki,ale i tak będę za nimi wyć .
Derek zachowuje się chwilami jak bardzo rozgarnięty szczeniak.
Ja też obejrzałam TzG.