malawaszka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 no Poker, ale napisz też że coś zbroił ten Derek co? nie może być taki idealny :lol: no i czekam na fotki ogródkowe/spacerkowe na stronkę Quote
Poker Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Derek niczego nie zbroił, jedyne co, to płacze jak wychodzę nawet za drzwi do drugiego pomieszczenia. Poza tym to radosny anioł.Byłam z nim u weta, grzeczniutki, przyjazny, ogonek w ruchu.Został zaszczepiony przeciw wirusówkom.Za ok. 10 kastracja, aż mi go szkoda. Przepięknie bawią się z Dusią, oni są prawie identycznej wielkości. Po prostu cud, a nie pies. Jutro porobię zdjęcia, bo dziś mi się mózg lasuje od upału, poza tym dopada mnie infekcja.Potrzebna mi jak dziura w moście. Quote
leni356 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ogłoszenia: http://www.psydoadopcji.pl/ i Facebook Quote
pokladziu Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Poker, czemu on tak płacze za Tobą. Mamisynek czy co? Super że z Dusią taka zabawa. Moja mama się śmieje że jak z nich taka para to może razem do adopcji. Quote
Lucyna Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Dziękujemy Leni, ja chyba też zaraz allegro zrobię ... :lol: Quote
Lucyna Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 allegro Derka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1076701769 ... jeśli pojawią się ładniejsze zdjęcia, bądź tekst, to zmienię :lol: Quote
Poker Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja się kiszę w łóżku,a Wyście się tak napracowały.Bardzo dziękuję. Mam nadzieję,że zaraza szybko mnie opuści. Quote
Lucyna Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jeszcze dzisiaj popracuję ... Pokerku tak mi przykro, że jesteś pochorowana. Wracaj nam do zdrowia szybciutko...:lol: Quote
Poker Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wyleżałam się tyle godzin jak nigdy, trochę lepiej.Jak dam radę to dziś wykąpię małego i zrobię ładne zdjęcia. To jest cud , a nie pies. Grzeczny, taktowny , łagodny, wyczuwa co wolno ,a czego nie. Serce mi pęknie kolejny raz.Mąż też go uwielbia. Quote
Poker Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kilka fotek Derka, cudnego chłopczyka Z panienką Dusią są w najlepszej komitywie chociaż dziewczyna czasem straszy ,że go zje Czasem lubi poleżeć w łóżeczku, które przywiozła babcia pokładziu muszęporobić mu jeszcze lepsze zdjęcia, ale to też jest słodkie. Quote
Basia i Barni Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 No Poker, czyli grzeczny jak mamusia, ja juz widze po tych fotkach jego zmiany , dlugo czekal ,ale wspolnie wynagrodzimy mu dotychczasowy zywot :-) Quote
ona03 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Piwoniowy Derek śliczny i fryzurka niczego sobie ;). Quote
Poker Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 w końcu ciotki zajrzały, żeby popatrzeć na cudnego chłopczyka. Wykąpaliśmy go wieczorem , trochę się bał ,ale nie było źle. Teraz może wchodzić nam do łóżeczka, na co czekamy z utęknieniem.Przez te psy sprawiliśmy sobie szersze łoże. Quote
Poker Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Był 1. telefon w sprawie Derka.Pani wypatrzyła go na adopcje psa.domek jest w Oławie, w mieszkaniu 37 m2, 4 osoby w tym dzieci 2 i 5 lat. Pani zawsze miała psy, ostatnią sunię onka oddała 2 lata temu, ponieważ uważała ,że pies męczył się w małym mieszkaniu z tyloma osobami. Umówiłyśmy się wsptępnie na spotkanie u nas. Zgadza się na wizytę przedaopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej.Pożyjemy , zobaczymy. Quote
Lucyna Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ja też dostałam maila w jego sprawie od rodziny z Chorzowa. Jutro Poker skontaktuję się z Tobą w tej sprawie. Wczoraj zrobiłam jedynie dwa ogłoszenia na portalach http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Derek-malenki-kudlaty-piesek-uwolniony-z-lancucha!,42310 [FONT="]http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,16677,Lw==.html[/FONT] Jeszcze popracuję ... :roll: Quote
pokladziu Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 To sunię oddała bo za mało miejsca a teraz chce Dereka. A potem jego odda czy nie ? Wielka miłośniczka psów?? Nie sądzę. Quote
Poker Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Oprócz tego ,że Derek nie chce jeść, to zachowuje się wzorowo. Ma już 4 rodzaje suchej karmy i żwacze do posypywania, gotowane jedzonko i wszystko je BEEEEEEEE, parówka mu wchodzi i serek wiejski oraz gotowane kosteczki.Ale to nie jest wyjście.Już nie wiem czym go zachęcić.ponieważ lubi pasztetową, to umaszczam nią jedzonko, ale jest sprytny, zliże pasztetową i co wpadnie przypadkiem i po jedzeniu. Był dziś na spotkaniu z togaa i Lolusiem oraz ona03 i jej mężem z Cziko. Jazdę znosi rewelacyjnie, po prostu kładzie się na posłanku i już. Nie wiem który raz to napiszę ,ale będę pisać w kółko:on jest CUUUUUDOWNY :loveu::loveu: [SIZE=2]Loluś sprawdza z kim ma do czynienia Derek w aksamitkach Ja niestety nie umiem robić ładnych zdjęć, a robił je też małż Ona03, więc ma mam nadzieję,że jeszcze jakieś tu się pojawią. Jeżeli chodzi o chętnych z Oławy, to Derka nie dostaną.:shake: Igraszki z Duśką.[SIZE=2] I wspólny odpoczynek Quote
Lucyna Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Piękne foteczki, czekamy zatem na ten najlepszy domek ... Quote
Lucyna Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Skończył się "Taniec z Gwiazdami" - to zajrzałam ... na allegro Derek ma drugiego obserwatora :lol: i Dusia też :p Quote
Poker Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 oby się znalazły te najlepsze domki,ale i tak będę za nimi wyć . Derek zachowuje się chwilami jak bardzo rozgarnięty szczeniak. Ja też obejrzałam TzG. Quote
Basia i Barni Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 jak dzisiaj mija dzionek ? U nas zaraz jak lunie deszcz , bo burza idzie ,ze ho ho ... Quote
Recommended Posts