Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sebzan@ napisał(a):
Soema tak masz racje to "Oczko" z Gaju. Ale tyko mi pozostały zdjęcia po niej.:-(:-(

Sebzan to ona biedulka się jednak nie odnalazła? :shake::-(

Posted

Cieszę się strasznie, że moja słodzizna będzie miała cioteczki i wujków blisko. To nadzwyczajny psiak. Ryczę jak głupia. Przywiązałam się do niego. A to przecież tydzień. Jak ja teraz będę spała bez niego? Kto mi wyliże uszy? Kto będzie się tak na mnie czule patrzył?

Posted

Nes2009 napisał(a):
Jak ja teraz będę spała bez niego? Kto mi wyliże uszy? Kto będzie się tak na mnie czule patrzył?

No nie wiem właśnie :shake::shake::shake: A kto ci ugotuje, posprząta i wypieli jak Trufelek pojedzie do mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Widzę że Kapselek griluje, Marudka pójdzie czyścić te kuwety, a ja już jestem w domu po pracy, tylko się zakrzątnę koło kuchni trochę, okurzaczem powarczę i pójdę na żebry dla Diega. No i oczywiście wujka witam. Czy wujek pozwoli mnie i Marudzie wyprowadzać go na sikanie? :roll::roll::roll:, oczywiście Diega mam na mysli a nie wujka

Posted

Mysza2 napisał(a):
No nie wiem właśnie :shake::shake::shake: A kto ci ugotuje, posprząta i wypieli jak Trufelek pojedzie do mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Widzę że Kapselek griluje, Marudka pójdzie czyścić te kuwety, a ja już jestem w domu po pracy, tylko się zakrzątnę koło kuchni trochę, okurzaczem powarczę i pójdę na żebry dla Diega. No i oczywiście wujka witam. Czy wujek pozwoli mnie i Marudzie wyprowadzać go na sikanie? :roll::roll::roll:, oczywiście Diega mam na mysli a nie wujka

Wujek też może z nami wychodzić ( jak ma taką potrzebę ;) )

Posted

Zapomnijcie kochane o spacerku. Zdążyłam uciec przed ulewą. Taka burza, że hej. Gradobicie. Brr. Dieguś się boi:( Nie mam jak pisać bo pcha sie na kolanka. Maleństwo kochane...

Posted

Nes2009 napisał(a):
Zapomnijcie kochane o spacerku. Zdążyłam uciec przed ulewą. Taka burza, że hej. Gradobicie. Brr. Dieguś się boi:( Nie mam jak pisać bo pcha sie na kolanka. Maleństwo kochane...

A jak się miewa mój Trufelek, maleństwo kochane :roll::roll::roll:, też się pcha na kolanka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nes do Ciebie trzeba wszystkie psie biedy hurtem pchać bo od ręki dom znajdują:lol::lol:.
U mnie tylko burza i leje. Moja suńka uszy ma na teleskopach i leży przy moich nogach.