Marta i Wika Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 bigos napisał(a): Jaki roześmiany Bigosek :-) Jest jakaś szansa na spacerek w tym tygodniu? :-) Quote
bigos Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Marta i Wika napisał(a):Jaki roześmiany Bigosek :-) Jest jakaś szansa na spacerek w tym tygodniu? :-) Jestem za:p:p:p Czekam na wszelakie propozycje:p:p:p Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ale słodziak w chusteczce....dla Ozzulka za mala ta chustka:oops: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ale słodziak w chusteczce....dla Ozzulka za mala ta chustka:oops: Wow:crazyeye: Ozzulec kawał chopa;) Na Medorka jest praktycznie na styk, da się jeszcze mały supełek zawiązać:cool3: Bigosiątka, a gdzie Wy:razz: Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hejka Bigosiki :loveu::loveu::loveu: ale śnupa na fociach - nie wspominając o jęzorze ;) pozdrawiam. Quote
gogunia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witam:multi: , Piękny Bigos, i ładne zdjęcia:loveu: ;) Quote
bigos Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Wszystkim dogomaniakom Wesołych Świąt... Quote
Tośka_m Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Sto lat mnie tu nie było :oops: Bigosek piękna apaszkę ma :loveu: Pozdrawiamy świątecznie! Tośka & Ozzy!! Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
Anza&Hacker Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No jak nas daaawnooo nie było - lanie się już chyba należy :roll: Bigos jak zawsze cuuudny :loveu: - i spuźnione: wszystkiego najlepsiejszego z okazji 3'cich urodzin! :tort: p.s. ...a na imprezce nie było Bigosu? :mad: Quote
Likaa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Bigosek cudowny Ale mi narobił apetytu ! Piękna czerwona chusteczka :) Pozdrawiamy Lika&Taffy Quote
barbara.h Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Pozdrawiamy i zdrówko pytamy, bo po swiętach bigosowa nie zajrzała jeszcze :cool3::cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Co tu tak pusto? ... czekam na znaki życia... ;) Quote
bigos Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Bigol nie ma czasu bo obecnie sie lansuje:cool3::cool3::cool3: Zapraszam do lektury nowego (05/2007) miesięcznika "Mój Pies" i artykułu o technikach oduczania psa szczekania:cool1: Jutro postaram sie wkleić skan w/w:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Quote
alive Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 oooo super coś dla mojej Chili, która uwielbia jazgotać pod drzwiami jak nie ma nikogo w domu... Quote
AlKil Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witajcie Bigosiki!!! :multi: nareszcie jesteście!!!:multi::loveu: Quote
gochgoch Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 bigos napisał(a):Bigol nie ma czasu bo obecnie sie lansuje:cool3::cool3::cool3: Zapraszam do lektury nowego (05/2007) miesięcznika "Mój Pies" i artykułu o technikach oduczania psa szczekania:cool1: Jutro postaram sie wkleić skan w/w:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam nie czekam do jutra - pędzę do kiosku!!!! Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witajcie bigoski :multi: A no widzę widzę to piekne czekoladowe stworzenie w czerwonej obróżce :eviltong: Quote
Recommended Posts