bigos Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon']czesc:multi: a co to nie ma fotkow rogalikowych ???:mad:[/quote] Niestety:roll:sprzętu brak [quote name='goldenka245']Witaj Bigos:cool3: Mogę Wam podać ten przepis na tort, ale nie wiem czy on na święta pasuje :-D Narazie mniejwięcej powiem z czego się składa a mama mi da przepis i napisze Wam. Więc torcik składa się z: yy... biszkopty, masa orzechowa, i yy bita śmietana (najlepsza samemu ubijana:-D ) i ananasy:-D:-D:-D Bigosku przepis prześle Ci potem na PW:smile:[/QUOTE] mmmmmmmmmmmmmm, brzmi kusząco, więc czekam z niecierpliwościa na ciąg dalszy:p Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [QUOTE][IMG]http://i122.photobucket.com/albums/o277/gochgoch/spacerki%20z%20kolegami/bigosek/7296.jpg[/IMG][/QUOTE] Jaka paszcza :loveu:. Aż chce się patrzeć :evil_lol:. [QUOTE]To ja się jeszcze pochwalę choinką: [/QUOTE] Chyżby żywa choinka? Oj nieładnie lasów coraz mniej. A tak nawisem też mam żywą :evil_lol:. Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Cześć Bigosiki :multi: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]wpadliśmy się przywitać jednak na nadabianie zaległosci nie mamy czasu, ale teraz ostaramy się być na bieżąco ;)[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pozdrawiam,[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Daga ;)[/SIZE][/FONT] Quote
bigos Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [SIZE=4][COLOR=Magenta][B]Daga_i_Oskar - witajcie[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: Quote
gogunia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]Dzień dobry!!!:lol: [IMG]http://www.psiaki.pl/forum/images/avatars/gallery/psy/Spinone_Italiano.gif[/IMG]:lol: [/B][/SIZE][/FONT] Quote
haska_12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ojej ...:shake: Jak mnie tu dawno nie było :oops: ... Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='haska_12']Ojej ...:shake: Jak mnie tu dawno nie było :oops: ...[/QUOTE] A ja będę częściej bywać u Bigoska. :cool3:. To będzie moje postanowienie noworoczne :evil_lol:. Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [B][I]:multi::multi::multi:ja mam Mikołajki ale starsiejsze ,...nowego jeszczo nie czytałam[/I][/B] Quote
Goshka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='bigos'] Witamy serdecznie w bigoskowej galerii:multi::multi::multi: Napisz cos prosze o swoim wyżełku. Masz galerię?Można gdzieś obejrzeć jego zdjęcia?[/quote] Hmmm, moje obecne wyzlowe suczydlo:lol: ma 16 miesiecy. Ma na imie Keira. Niestety, nie mamy jeszcze galerii, ale kiedys znajde chwile i popracuje nad tym:evil_lol: Poza tym, dwa dni temu przyszedl na swiat nasz nowy wyczekiwany wyzelek :multi: :multi: :multi: I tym samym spelni sie moje marzenie o posiadaniu dwoch wyzlow jednoczesnie:lol!: :lol!: Quote
samograj Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Goshka']Hmmm, moje obecne wyzlowe suczydlo:lol: ma 16 miesiecy. Ma na imie Keira. Niestety, nie mamy jeszcze galerii, ale kiedys znajde chwile i popracuje nad tym:evil_lol: Poza tym, dwa dni temu przyszedl na swiat nasz nowy wyczekiwany wyzelek :multi: :multi: :multi: I tym samym spelni sie moje marzenie o posiadaniu dwoch wyzlow jednoczesnie:lol!: :lol!:[/quote] BIGOSOWAA, POZWOLISZ, ŻE PRZYWITAM NOWEGO GOŚCIA:multi: :multi: :multi: HEJKA, JEŚLI POTRZEBUJESZ POMOCY PRZY TWORZENIUE GALERII, INSTRUKCJĘ ZMNIEJSZANIA I WKLEJANIA ZDJĘĆ, TO SŁUŻĘ POMOCĄ:p Jesteś od stycznia i dopiero 16 postów??? Quote
malawaszka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='bigos']Jako [COLOR=red]usrawiedliwienie[/COLOR] moge tylko powiedzieć, że sama nie zjadłam rogalków, tylko obdarowałam bliskie mi osoby:p[/quote] :turn-l: czy aby na pewno dobre były??? :evil_lol: Quote
bigos Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi::multi::multi:ja mam Mikołajki ale starsiejsze ,...nowego jeszczo nie czytałam[/I][/B][/quote] A ja wczoraj dostałam prezenta od kolegi - "Nowe przygody Mikołajka":multi::multi::multi:Zdam relację po przeczytaniu, ale po dwóch rozdziałch już widzę, że będzie mi się podobało:p [quote name='Goshka'] Hmmm, moje obecne wyzlowe suczydlo:lol: ma 16 miesiecy. Ma na imie Keira. Niestety, nie mamy jeszcze galerii, ale kiedys znajde chwile i popracuje nad tym:evil_lol: Poza tym, dwa dni temu przyszedl na swiat nasz nowy wyczekiwany wyzelek :multi: :multi: :multi: I tym samym spelni sie moje marzenie o posiadaniu dwoch wyzlow jednoczesnie:lol!: :lol!:[/QUOTE] No to ja czekam na galerię:ptym bardziej, że samograj się zdeklarowała pomóc, a i ja jeśli będzie trzeba to pomogę:p Drugi wyżełek to też niemiec??? [quote name='malawaszka'] czy aby na pewno dobre były??? :evil_lol:[/QUOTE] były pyszne:eviltong: gogunia, haska_12, Kamcia_14 - witajcie:p:loveu: Quote
samograj Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 HEJ BIGOSOWA, wracaj do BAJANów i popraw swojego posta, wiem, że cie radość rozpiera, ale Bajanom rozpiera stronę:mad: :mad: :mad: Quote
bigos Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='samograj']HEJ BIGOSOWA, wracaj do BAJANów i popraw swojego posta, wiem, że cie radość rozpiera, ale Bajanom rozpiera stronę:mad: :mad: :mad:[/quote] Ale ja nie wiem o co chodzi:hmmmm: Quote
samograj Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='bigos']Ale ja nie wiem o co chodzi:hmmmm:[/quote] Nie widać u ciebie, że emotki tak się rozpanoszyły, że twój post napisany przedemną jest dużo szerszy od pozostałych??? Może ja mam jakiś dziwny komputer, ale u mnie Twój post jest szerszy od pozostałych przynajmniej o 1/3 !!!:eek2: :niewiem: Quote
bigos Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='samograj']Nie widać u ciebie, że emotki tak się rozpanoszyły, że twój post napisany przedemną jest dużo szerszy od pozostałych??? Może ja mam jakiś dziwny komputer, ale u mnie Twój post jest szerszy od pozostałych przynajmniej o 1/3 !!!:eek2: :niewiem:[/quote] U mnie wszystko jest ok:roll: Quote
samograj Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='bigos']U mnie wszystko jest ok:roll:[/quote] TO TERAZ JA NIE KUMAM:oops: :oops: :oops: :shake: :shake: :shake: !!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Stare fotki Bigosika piękne :loveu: a nowych jakoś nie ma :mad:. Oczywiście ja mogę troszkę niedowidzieć :evil_lol:. Quote
dbsst Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 wpadam oznajmić, że właśnie robie BIGOS ciekawe czy wyjdzie mi taki apetyczny jak Twój czterołapny oczozbójny Bigosik :evil_lol: :lol: Quote
bazylowa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 haaaaaalo... hop hooooooooooooop podobno ktoś tu kiedys widzał jakiegoś Bigosa, czy podobną zjawę... Quote
KaRa_ Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Kiedy beda jakies nowe zdjecia Bigosika? Kasiu jakos przed sylwestrem chcemy zrobic jakis wypad na miasto przejdziesz sie z nami?:lol: bo pare osob dogomaniakow przyjezdza;) Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B][I]Hej Bigoski, chcemy zdjęcia:multi:[/I][/B] Quote
bigos Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='dbsst']wpadam oznajmić, że właśnie robie BIGOS ciekawe czy wyjdzie mi taki apetyczny jak Twój czterołapny oczozbójny Bigosik :evil_lol: :lol:[/quote] To zdawaj relację jak najszybciej jak już upichcisz bigosa:p:p:p [quote name='KaRa_TC']Kiedy beda jakies nowe zdjecia Bigosika? Kasiu jakos przed sylwestrem chcemy zrobic jakis wypad na miasto przejdziesz sie z nami?:lol: bo pare osob dogomaniakow przyjezdza;-)[/QUOTE] Jak najbardziej jestem za:pCzekam w takim razie na info gdzie i kiedy:p Kara masz do mnie numer tel.?:roll: [B]gogunia, *luthien*, mamabazyla[/B] - witajcie:loveu: Quote
samograj Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 CZEŚĆ KASIEŃKO!!!:loveu: TYLKO TYLE, BO MAM ROBOTĘ!!!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts