Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='bigos']Ma jedną, białą łatkę zupełnie z boczku + kilka siwych włosków gdzieniegdzie pojawia się na mojej Pralince:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzisiaj cholerka szłam na spacerze, wyskoczył za siatką psiak w typie ONka, Bigosek podszedł by się przypitać, a ten (nie wiem zupełnie jakim sposobem) chwycił go zębami i zaczął szarpać. Finał: Bigos ma wygryziony kawał futra. Na szczęście nie polała się krew:shake::shake::shake:

Nasza Czekoladka została nadgryziona :shake: :placz: :placz: :placz: :placz:

Niech ja dorwę tego burka :chainsaw:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Patka - odrośnie, odrośnie, ale mój Bigosek cosik ostatnio mocno pocharatany. Jak nie zrobi sobie dziury w łapie, to psiak go nadgryzie:shake::shake::shake:

A czekoladą to smarować gorzką czy mleczą, a może z bakaliami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););)

Nugatowa - :2gunfire::2gunfire::2gunfire:

malawaszka - jak widać można. Najwyraźniej był bardzo smaczny:evil_lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Ta nienawiśc to do mnie, czy do tego psa Baskervillów :haha: :stop: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rzeczywiście moja odpowiedż mogła dziwnie "zabrzmiec":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak więc - małe sprostowanko:

:Dog_run::2gunfire::2gunfire::2gunfire:

Posted

Biedna czekoladka, kiedys była cała mleczna a teraz ma kawałek biłej w sobie aż do odrośnięcia futra :evil_lol: ważne że to tylko futro a nie skóra :)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Biedna czekoladka, kiedys była cała mleczna a teraz ma kawałek biłej w sobie aż do odrośnięcia futra :evil_lol: ważne że to tylko futro a nie skóra :)

Wygląda jak by był oskalpowany:evil_lol::shake::shake::shake:

Posted

[quote name='an3czka']Sierść szybko odrośnie. Gorzej, gdyby z ciałem była wygryziona.
Całusy w nochal dla Bigoska:loveu:

Dziękuję Aniu - nochal ucałowany:calus::calus::calus:

Posted

madzia i medor - żeby mi się to więcej nie powtórzyło:mad::mad::mad::evil_lol:

Wiedźma - to się zgadza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Do miziania to jak najbardziej zdatny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Esfera - :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bardzo ładny piesek - przyznam, że jeszcze nie widziałam tej rasy całej czekoladowej - pies naprawde kapitalny!:lol:

...i bardzo do twarzy mu w tych niebieskich ramkach z pierwszych stron:loveu:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Bardzo ładny piesek - przyznam, że jeszcze nie widziałam tej rasy całej czekoladowej - pies naprawde kapitalny!:lol:
...i bardzo do twarzy mu w tych niebieskich ramkach z pierwszych stron:loveu:

Dziękujemy:Rose::Rose::Rose:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
A jak tam się dzisiaj czuję słodka czekoladka???

A dziękuję dobrze:loveu::loveu::loveu:Dzisiaj byliśmy około 4 godzin nad jeziorkiem i ranka cały czas była w wodzie, ale jakoś mu to nie przeszkadzało. Chciał ją tylko czasami lizać:shake:, na co nie pozwalałam:diabloti:

Posted

bigos napisał(a):
A dziękuję dobrze:loveu::loveu::loveu:Dzisiaj byliśmy około 4 godzin nad jeziorkiem i ranka cały czas była w wodzie, ale jakoś mu to nie przeszkadzało. Chciał ją tylko czasami lizać:shake:, na co nie pozwalałam:diabloti:

...zdjęć z wypadu nie ma:-(

Posted

ale dumny :loveu:

Nugatowa napisał(a):

Niech ja dorwę tego burka :chainsaw:

nie psa a wlasciciela trza by dorwać, ze odpowiednio nie zapezpieczyl terenu i pies sie wydostał :mad:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
...zdjęć z wypadu nie ma:-(

No niestety mam chwilowy brak aparatu:-(:-(:-(

PIKA -
to się zgadza:mad::mad::mad:A psiak to był za siatką/płotem, ale najwyraźniej miał jakąś szczelinę przez którą łapa lub pysk się przecisnęła:shake::shake::shake:

Posted

No, powtórzę za bohaterami "Trylogii": bigosować, waćpanowie... eee...waćpanno, bigosować! A właściwie Bigosować! Pozyskać cyfrówkę obojętnie jak (np. podebrać znajomemu) i obrzucać nas zdjęciami! Ja tam mogę Bigos na śniadanie, obiad i kolację, że o drugim śniadaniu i podwieczorku nie wspomnę!