Nugatowa Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='bigos']Ma jedną, białą łatkę zupełnie z boczku + kilka siwych włosków gdzieniegdzie pojawia się na mojej Pralince:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj cholerka szłam na spacerze, wyskoczył za siatką psiak w typie ONka, Bigosek podszedł by się przypitać, a ten (nie wiem zupełnie jakim sposobem) chwycił go zębami i zaczął szarpać. Finał: Bigos ma wygryziony kawał futra. Na szczęście nie polała się krew:shake::shake::shake: Nasza Czekoladka została nadgryziona :shake: :placz: :placz: :placz: :placz: Niech ja dorwę tego burka :chainsaw: Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ooo nie!!! jak można pogryźć Bigoska??? :mad: Quote
bigos Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Patka - odrośnie, odrośnie, ale mój Bigosek cosik ostatnio mocno pocharatany. Jak nie zrobi sobie dziury w łapie, to psiak go nadgryzie:shake::shake::shake: A czekoladą to smarować gorzką czy mleczą, a może z bakaliami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););) Nugatowa - :2gunfire::2gunfire::2gunfire: malawaszka - jak widać można. Najwyraźniej był bardzo smaczny:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='bigos'] Nugatowa - :2gunfire::2gunfire::2gunfire: Ta nienawiśc to do mnie, czy do tego psa Baskervillów :haha: :stop: :evil_lol: Quote
bigos Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Nugatowa napisał(a):Ta nienawiśc to do mnie, czy do tego psa Baskervillów :haha: :stop: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rzeczywiście moja odpowiedż mogła dziwnie "zabrzmiec":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak więc - małe sprostowanko: :Dog_run::2gunfire::2gunfire::2gunfire: Quote
Patikujek Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Biedna czekoladka, kiedys była cała mleczna a teraz ma kawałek biłej w sobie aż do odrośnięcia futra :evil_lol: ważne że to tylko futro a nie skóra :) Quote
bigos Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Biedna czekoladka, kiedys była cała mleczna a teraz ma kawałek biłej w sobie aż do odrośnięcia futra :evil_lol: ważne że to tylko futro a nie skóra :) Wygląda jak by był oskalpowany:evil_lol::shake::shake::shake: Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Sierść szybko odrośnie. Gorzej, gdyby z ciałem była wygryziona. Całusy w nochal dla Bigoska:loveu: Quote
bigos Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='an3czka']Sierść szybko odrośnie. Gorzej, gdyby z ciałem była wygryziona. Całusy w nochal dla Bigoska:loveu: Dziękuję Aniu - nochal ucałowany:calus::calus::calus: Quote
Medorowa Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ale mnie tu dawno nie było:oops: Ale wielki nochal;) :evil_lol: :loveu: Quote
Wiedźma Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ach Bigosik śliczny:loveu: wiem bo go widzialam na zywo:cool3: Zazdroszczę, od razu widać, że miętki (!) i do miziania zdatny! Quote
Esfera Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='bigos'] krem czekoladowy na dywanie :evil_lol: :loveu: Quote
bigos Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 madzia i medor - żeby mi się to więcej nie powtórzyło:mad::mad::mad::evil_lol: Wiedźma - to się zgadza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Do miziania to jak najbardziej zdatny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Esfera - :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Bardzo ładny piesek - przyznam, że jeszcze nie widziałam tej rasy całej czekoladowej - pies naprawde kapitalny!:lol: ...i bardzo do twarzy mu w tych niebieskich ramkach z pierwszych stron:loveu: Quote
bigos Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Anza&Hacker napisał(a):Bardzo ładny piesek - przyznam, że jeszcze nie widziałam tej rasy całej czekoladowej - pies naprawde kapitalny!:lol: ...i bardzo do twarzy mu w tych niebieskich ramkach z pierwszych stron:loveu: Dziękujemy:Rose::Rose::Rose: Quote
aśka-od-dagona Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Oczywiscie ze do twarzy, przeca ładnemu we wszystkim ładnie;) Quote
Patikujek Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A jak tam się dzisiaj czuję słodka czekoladka??? Quote
bigos Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):A jak tam się dzisiaj czuję słodka czekoladka??? A dziękuję dobrze:loveu::loveu::loveu:Dzisiaj byliśmy około 4 godzin nad jeziorkiem i ranka cały czas była w wodzie, ale jakoś mu to nie przeszkadzało. Chciał ją tylko czasami lizać:shake:, na co nie pozwalałam:diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 bigos napisał(a):A dziękuję dobrze:loveu::loveu::loveu:Dzisiaj byliśmy około 4 godzin nad jeziorkiem i ranka cały czas była w wodzie, ale jakoś mu to nie przeszkadzało. Chciał ją tylko czasami lizać:shake:, na co nie pozwalałam:diabloti: ...zdjęć z wypadu nie ma:-( Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 ale dumny :loveu: Nugatowa napisał(a): Niech ja dorwę tego burka :chainsaw: nie psa a wlasciciela trza by dorwać, ze odpowiednio nie zapezpieczyl terenu i pies sie wydostał :mad: Quote
bigos Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Anza&Hacker napisał(a):...zdjęć z wypadu nie ma:-( No niestety mam chwilowy brak aparatu:-(:-(:-( PIKA - to się zgadza:mad::mad::mad:A psiak to był za siatką/płotem, ale najwyraźniej miał jakąś szczelinę przez którą łapa lub pysk się przecisnęła:shake::shake::shake: Quote
Wiedźma Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No, powtórzę za bohaterami "Trylogii": bigosować, waćpanowie... eee...waćpanno, bigosować! A właściwie Bigosować! Pozyskać cyfrówkę obojętnie jak (np. podebrać znajomemu) i obrzucać nas zdjęciami! Ja tam mogę Bigos na śniadanie, obiad i kolację, że o drugim śniadaniu i podwieczorku nie wspomnę! Quote
Recommended Posts