Jump to content
Dogomania

mieszkam na stacji paliw potebna pomoc w ogloszeniach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Namiary do ogłoszeń potrzebne... Zrobię allegratkę - skoro Andzia strzeli allegro.

Jeden z majowych dni w życiu Kasperka zaczął się bardzo obiecująco. Pan zaprosił swojego psiaka do samochodu i pojechali na wycieczkę. Kacperkowi się bardzo, ale to bardzo podobało! Można było wyglądać przez okno, a wpadający wiatr niósł wszystkie zapachy z pól i drogi prosto do czarnego nosa że aż się mogło w psiej głowie zakręcić od tylu rzeczy wartych obwąchania. Nagle zaleciał zapach benzyny. Pan zahamował, chwycił Kacperka w ręce i psiak zrobił niespodziewany skok na środek stacji benzynowej a samochód ruszył z piskiem opon. Zanim Kacperek się pozbierał, było widać jak czerwone światełka znikają za rogiem. Kacper pognał za swoim panem ile sił w łapach, ale nie dał rady. Wrócił więc na stację i zaczął czekać. Minął mniej więcej miesiąc. Kacperek nie opuszcza stacji i czeka. Jest mały (do połowy łydki), prawdopodobnie młodziutki, wesoły i bardzo się boi - gwałtownych ruchów i małych dzieci. Do tych, do których już się przekonał, podchodzi odważnie i radośnie. Potrafi wywijać ogonem jak młynkiem, wdzięczny jest za jedzenie i wodę i bardzo, bardzo wierzy, że ktoś go zaprosi pod swój dach. Jest mixem pinczerka średniego. Mieszka w Starym Sączu.

tel 518251462.
gg 15515484.
mail [email protected]

Posted

bylem u kacperka wczoraj zostal zamkniety na noc w magazynie z plytkami dzisiaj juz sobie biegal bardzo sie ucieszyl na moj widok rzucil sie ze smakiem na calego kurczaka. z nim jest twen problem ze on nie lubi zadnej suchej karmy. nauczony jest jesci naturalne jedzenie. ale smutny kiedy go zostawialismy czeka cierpliwie az sie los usmiechnie do niego

Posted

prosilem o dom tymczasowy wczesniej ale nie bylo chetnego zeby sie kacdperkiem zaopiekowac. jezeli sie nikt nie znajdzie na niego do lipca to w lipcu ma go zabrac na dom tymczasowy moja kolezanka jak wroci z wyjazdu ale to tak na 20% jest pewne.

Posted

Ogłoszenia Kacperka:
kupię psa,
cafeanimal,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
pineska,
pet world,
ojej,
e-zwierzak,
animalia,
mam misia,
mam ofertę,
e-oferty,
petsy,
najpewniej,
cret.pl,
szerlok-Kraków,
owi.pl ( Stary Sącz)

Posted

wielkie dzieki karolciasz 28 za mase ogloszen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze rownie wiele bedzie telefonow o takie malego mlodego pieska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestes wielka