Bjuta Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Dzięki ogromne Kochani!!! Oby się ludź dla niego znalazł! Quote
Saphira Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Karolciu jesteś SUPEROWA!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Karolciasz ma szczesliwa reke :fadein: Oby sie domek dla psiaczka znalazl :modla: Quote
Bjuta Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='karolciasz28']Wydrukowali Kacperka w Metrze!!!:lol:[/QUOTE] To rewelacyjnie!!! Oby go jakiś dobry ludź wypatrzył!! Quote
greg24 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 dzieki za ogloszenie w metrze!!!! kacperka nie bylo wczoraj podczas pory karmienia( moze ktos z moich okolic wypatrzyl go w prasie i zabral). Byl jeden telefon pani pytala czy nadaje sie do pilnowania posesji, chce malego pieska zeby malo jadl. powiedzialem ze ludzi sie boi to powiedziala ze ona szuka psa porzadnego-niech.... Quote
wiking042 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='greg24']dzieki za ogloszenie w metrze!!!! kacperka nie bylo wczoraj podczas pory karmienia( moze ktos z moich okolic wypatrzyl go w prasie i zabral). Byl jeden telefon pani pytala czy nadaje sie do pilnowania posesji, chce malego pieska zeby malo jadl. powiedzialem ze ludzi sie boi to powiedziala ze ona szuka psa porzadnego-niech....[/QUOTE] Mnie się wydaje, że raczej nie ma domu... :shake: Jeżeli warunkiem ma być, żeby mało jadł..., a drugim, żeby był porządnym psem, a nie takim, co się boi ludzi... - to mi to niczym dobrym nie pachnie... :roll: Niech sobie alarm założy - mało je i dużo szczeka w razie czego! :angryy: Quote
greg24 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 przed chwila kacperek pojechal z nowa pania do domu. przyjechala go obejrzec jaki duzy jest i jak go zobaczyla to powiedziala no coz musze cie zabrac malutki zebys mial domek, nie przszkadzalo jej ze byl brudny. domu nie widzialem ,drukarka mi padala umowy nie spisalismy ale ale mamy sie spotkac za tydzien u pani w domu i podpiszemy umowe mam nadzieje ze sie nie przestraszy. Quote
karolciasz28 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 :multi::multi::multi: A ten domek to z metra??:cool3: Quote
Bjuta Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='greg24']przed chwila kacperek pojechal z nowa pania do domu. przyjechala go obejrzec jaki duzy jest i jak go zobaczyla to powiedziala no coz musze cie zabrac malutki zebys mial domek, nie przszkadzalo jej ze byl brudny. domu nie widzialem ,drukarka mi padala umowy nie spisalismy ale ale mamy sie spotkac za tydzien u pani w domu i podpiszemy umowe mam nadzieje ze sie nie przestraszy.[/QUOTE] bardzo się cieszę!!!!! Quote
greg24 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 kacperek ma na imie kajtus pani ma dzieci kajtus bardzo je pokochal. nawet broni maluchy przed mama. jade w przyszlym tygodniu do niego wiec mysle ze bede miogl cos wiecej napisac. dzisiaj telefon sie rozdzwonil mialem 12 telefonow jak do tej pory. kierowalem wszystkich zawiedzionych na dogomanie. mam nadzieje ze jakos pomoge innej psince. w okolicach krynicy jest nastepny koczownik ktory koczuje podobno pol roku!!!!! pani ktora do dokarmia raz wtygodniu wczorajpostanowila sie zlitowac i przyniosla zdjecia do sklepu w nowym saczu gdzie pani oglasza psiaki. jak wroce do domu to zaloze mu watek moze pozamieniamy tego biedaka za kacperka???? Quote
karolciasz28 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A tytuł już można zmienić:cool3::multi::multi: Quote
Saphira Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Koniecznie trzeba zmienić tytuł i przenieść do działu psów, które znalazły dom.;) Quote
Recommended Posts