Jump to content
Dogomania

mieszkam na stacji paliw potebna pomoc w ogloszeniach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki za ogloszenie w metrze!!!! kacperka nie bylo wczoraj podczas pory karmienia( moze ktos z moich okolic wypatrzyl go w prasie i zabral). Byl jeden telefon pani pytala czy nadaje sie do pilnowania posesji, chce malego pieska zeby malo jadl. powiedzialem ze ludzi sie boi to powiedziala ze ona szuka psa porzadnego-niech....

Posted

[quote name='greg24']dzieki za ogloszenie w metrze!!!! kacperka nie bylo wczoraj podczas pory karmienia( moze ktos z moich okolic wypatrzyl go w prasie i zabral). Byl jeden telefon pani pytala czy nadaje sie do pilnowania posesji, chce malego pieska zeby malo jadl. powiedzialem ze ludzi sie boi to powiedziala ze ona szuka psa porzadnego-niech....[/QUOTE]

Mnie się wydaje, że raczej nie ma domu... :shake: Jeżeli warunkiem ma być, żeby mało jadł..., a drugim, żeby był porządnym psem, a nie takim, co się boi ludzi... - to mi to niczym dobrym nie pachnie... :roll: Niech sobie alarm założy - mało je i dużo szczeka w razie czego! :angryy:

Posted

przed chwila kacperek pojechal z nowa pania do domu. przyjechala go obejrzec jaki duzy jest i jak go zobaczyla to powiedziala no coz musze cie zabrac malutki zebys mial domek, nie przszkadzalo jej ze byl brudny. domu nie widzialem ,drukarka mi padala umowy nie spisalismy ale ale mamy sie spotkac za tydzien u pani w domu i podpiszemy umowe mam nadzieje ze sie nie przestraszy.

Posted

[quote name='greg24']przed chwila kacperek pojechal z nowa pania do domu. przyjechala go obejrzec jaki duzy jest i jak go zobaczyla to powiedziala no coz musze cie zabrac malutki zebys mial domek, nie przszkadzalo jej ze byl brudny. domu nie widzialem ,drukarka mi padala umowy nie spisalismy ale ale mamy sie spotkac za tydzien u pani w domu i podpiszemy umowe mam nadzieje ze sie nie przestraszy.[/QUOTE]
bardzo się cieszę!!!!!

Posted

kacperek ma na imie kajtus pani ma dzieci kajtus bardzo je pokochal. nawet broni maluchy przed mama. jade w przyszlym tygodniu do niego wiec mysle ze bede miogl cos wiecej napisac. dzisiaj telefon sie rozdzwonil mialem 12 telefonow jak do tej pory. kierowalem wszystkich zawiedzionych na dogomanie. mam nadzieje ze jakos pomoge innej psince. w okolicach krynicy jest nastepny koczownik ktory koczuje podobno pol roku!!!!! pani ktora do dokarmia raz wtygodniu wczorajpostanowila sie zlitowac i przyniosla zdjecia do sklepu w nowym saczu gdzie pani oglasza psiaki. jak wroce do domu to zaloze mu watek moze pozamieniamy tego biedaka za kacperka????