Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pisałam wczoraj do Feli ( nie mialam jak zadzwonic bo koncowka na karcie) , ale odp.zwrotnej nie dostalam , rozumiem bo to przeciez jeszcze Pola i jej maluchy na głowie.
Mysmy mieszkanie na wszelki wypadek lampa kwarcową odkazili ,zeby jak Lilka nie przyjedzie nie bylo niespodzianki , lepiej dmuchac na zimne. Lilka moze przyjechac w kazdej chwili bo ja siedze na zwolnieniu

Posted

[quote name='koosiek'][B]Idusiek[/B], widziałaś ten wpis? ;)[/QUOTE]
widziałam..ale nie wiem teraz gdzie:/

[B]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kopernika 6 m 8
[COLOR=red]00-367 Warszawa[/COLOR][/B]
Numer konta: 65 1370 1109 0000 1706 4838 7306

Posted

[quote name='NiJaSe']pisałam wczoraj do Feli ( nie mialam jak zadzwonic bo koncowka na karcie) , ale odp.zwrotnej nie dostalam , rozumiem bo to przeciez jeszcze Pola i jej maluchy na głowie.
Mysmy mieszkanie na wszelki wypadek lampa kwarcową odkazili ,zeby jak Lilka nie przyjedzie nie bylo niespodzianki , lepiej dmuchac na zimne. Lilka moze przyjechac w kazdej chwili bo ja siedze na zwolnieniu[/QUOTE]

Czekam niecierpliwie na wiadomosc, ze Lilunia juz dojechala do Ciebie i zycze szybkiego wyzdrowienia, Nijase!

Posted

[quote name='viola005']Czekam niecierpliwie na wiadomosc, ze Lilunia juz dojechala do Ciebie i zycze szybkiego wyzdrowienia, Nijase![/QUOTE]
Viola hihihi wyzdrowieje... za mniej wiecej jakieś 7 miesięcy:evil_lol:

Posted

[quote name='ludwa']aktualizacja wpłat:
Agata C. z Warszawy- łącznie 140
Manforte- 30
Viola 005- w sumie 100 ( w tym 75 od Alicji)
Magenka1- 5[/QUOTE]

Dzięki, wstawiam do pierwszego postu :)

Posted

Wiem, ale chyba więcej ludzi kojarzy Nadarzyn, niż Otrębusy? W pierwszym poście jest info, że to Otrębusy koło Nadarzyna.

EDIT: zmieniłam w tytule na okolice Nadarzyna.