AMIGA Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Tfu tfu tfu 3 razy przez lewe ramię. Oby, oby. A Ledusia super zainteresowana co się dookola dzieje. A zwlaszcza tą miniaturkową kopią Quote
Nutusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jaki fajny Zozol! Jakby Ledusia, ino w dzieciństwie za mało mleka pił :) Quote
kaskadaffik Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ale zajebiaszczy Zozol :evil_lol: Ledunia bardzo się cieszę, że masz domek i mam nadzieję, ze będzie to ten jedyny !!:loveu: Quote
karusiap Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Wszystkie psy pozostajace w Gdowie zostaly dzis zaszczepione na wscieklizne i zakazne. Fryge bez problemu wnioslam do auta, Ursus po namowach tez dal sie wsadzic. Natomiast Ginger i Szira zachowywaly sie jak wiejskie burki,doskakiwaly i szczekaly. Ginger zlapana na smycz malo sobie glowy nie urwala , nie zrobi kroku na obrozy. Gdy dosc mocno potraktowala moja noge uszczypnieciem zadzownilam po p.Ewe. Ja psy bardzo lubia wiec na rekach zanioslysmy Ginger. Ona po Ursusie jest tam najwieksza.Jest piekna!! Plusem sun jest to,ze ze strachu nie gryza juz np na rekach czy w aucie,ale strasznie sie boja:( Szira zostala, bo juz nie dalo rady. Po szczepieniu trojka z auta wrocila do domu,a Szira pojecahala do hotelu i zostanie juz tam zaszcezpiona na nasz koszt. Quote
Jagienka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ooo Szirulec już pod Naszą opieką? Maleńka, mam nadzieję, że się przekona do ludzi, a z Ginger to masakra jakaś... kurde... szkoda, że jak była jeszcze szczylkiem to się więcej DT nie zgłosiło... ech... Quote
karusiap Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Ginger i Szira zachowuja sie tak samo,czyli nie znaja smyczy, doskakuja do obcych, zabrane z podworka trzeba nosic,bo patrza przerazone jak tu czmychnac....Nie bedzie latwo. Quote
Jagienka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 karusiap napisał(a):Ginger i Szira zachowuja sie tak samo,czyli nie znaja smyczy, doskakuja do obcych, zabrane z podworka trzeba nosic,bo patrza przerazone jak tu czmychnac....Nie bedzie latwo. No ja widziałam Szirę na smyczy... była ogłupiała cała i się nie ruszała z miejsca. Będzie trzeba baaardzo uważać. Z Ledą dzięki Majce było łatwiej... Quote
karusiap Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Chyba nagrzeszylam.Pan Tomek mowi,ze Szira "lepsza" od Ledy w pierwszy dzien. Pcha sie na kolana i do tulenia.....ja to musze zobaczyc;) Quote
AMIGA Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Oj jak wspaniale, że następna sunia wzięta jest z tego podwórka :multi: Quote
DoPi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 No ja jestem zakochana w Ginger:loveu:. Cieszę się, że Szira u pana Tomka:multi:. Jak znajdę domek Grosikowi to pojade do hoteliku wziąć na spacer Szire, bo jakoś strasznie mi się spodobały te dobki;) no i jestem po szkoleniu 3P to może sobie z nia poradzę:eviltong: Quote
AMIGA Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 A ja nadal mam pojedyńcze telafony o Etnę i zaraz mówię o dziewczynach z Gdowa. Ale ludzie - ci co dzwonią o Etnę chcą jednak szczeniaki :-( Quote
karusiap Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Ledusia w domku ma sie swietnie:multi::loveu:Prosze tylko o porady, bo ona nie chce nic jesc.Czym by ja zachecac?? Quote
Jagienka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jak pięknie!!! Jednak drugi psiak dużo daje :loveu: Quote
Nutusia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ledusia nie je?... Dobrze, że Zozola nie chce pożreć!:evil_lol: Ale nie je tak nic a nic, czy np. tylko suchej karmy?... Quote
karusiap Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Nutusia napisał(a):Ledusia nie je?... Dobrze, że Zozola nie chce pożreć!:evil_lol: Ale nie je tak nic a nic, czy np. tylko suchej karmy?... Bardzo malutko jadla,dzis sie skusila na konserwe;)Oby juz ruszyla:) Quote
skrzeli Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Bo Gdowskie dobcie są dość wybredne :eviltong: Portosowi sama karma się szybko nudzi, ale zawsze mamy pod ręką puszki animondy grancarno i jak się doda nawet odrobinę to murowane, że zniknie zawartość miski niemal razem z miską w sekundzie. Może taka zachęta podziała na Ledę? I super, że u Ledy wreszcie wszystko jak należy :multi: Quote
karusiap Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 A jak tam Portolinio?Lubi snieg i zaspy? Quote
skrzeli Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 No ba !! Lubi to mało powiedziane - uwielbia !! Szaleje po śniegu jak pijany zając :lol: Aż byliśmy pozytywnie zaskoczeni, że takie ciepłolubne stworzenie będzie się na śniegu czuło jak ryba w wodzie. Choć przy dużych mrozach, powyżej 1h biegania ewidentnie marzną mu stópcie ;/ Quote
karusiap Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 I Kajunia (vel Pirania;)) PRZEPIEKNA!!!!:) Quote
skrzeli Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ale fajna ta przegroźna Pirania :lol: I jaka dłuuuuuga dziewczyna - super ;) Quote
Jagienka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Szira podchodzi do kraty jak widzi człowieka, więc faktycznie pod tym względem jest lepsza od Ledy, ale na spacer nie dała się nakłonić. Aga ją zapięła troszkę pomagając wyprowadziła na zewnątrz, ale szybciutko musiały wracać do środka... [IMG]http://i51.tinypic.com/1183ukn.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts