Awit Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No cudeńko:-) Podobna z włoseczków, porteczków do mojej Tereski:-) Tylko moja bialusia z łatkami różnokolorowymi:-) Quote
wtatara Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 mldujemy sie na watku.Wrócilismy ze wsi -140 km od krakowa.było super, ładna pogoda igrzeczne psiaki.Bajka w podrózy super. Quote
Helga&Ares Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dostałam maila w sprawie suni, osoba zainteresowana pisze, że ma dom z ogrodem i stworzy jej odpowiednie warunki. Przekazuję ją do Ciebie wtaro Quote
Helga&Ares Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A nie wiem, odpisałam z prośbą o telefon do Ciebie ;) Quote
wtatara Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 dziękuję- zbieram domki a wybiorę najlepszy Quote
fizia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 O to trzymam kciuki! A może Bajeczka się podzieli chętnymi z innymi suniami - kto wie, może ktoś się zdecyduje Quote
wtatara Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Bajeczka była w schronisku tylko na kwarantannie.4 maja została znaleziona na ulicy ze smyczą. Nie ma szczepień, nie jest odrobaczona, nie jest wysterylizowana. Wszystko przed nami Quote
Isabel Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jeżeli została znaleziona ze smyczą, to może komuś się zgubiła/uciekła, a temu komuś nie przyszło na myśl, żeby szukać jej w schronisku. No, ale chyba zbyt intensywne nie szuka (albo nie potrafi), jeżeli do tej pory jej nie znalazł, może w ogóle mu nie zależy, żeby znaleźć. A w takiej sytuacji nie pozostaje nic innego, jak szukać jej nowego domu. Quote
wtatara Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 tak, tylko zteraz zostałam sama jak palec;mąż, córka, zięć, moja mama uważają że nie mam serca. Syna nie było, więc jej nie znał ale koło południa po spacerze zadzwonił i pyta czy ja ją chcę na pewno oddać. A ja muszę -3 psy to za duzo Quote
fizia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 O rany, to nieciekawa sytuacja. Kiedy u mnie była na DT Zuzia - przesłodki, mały szczeniaczek - moja mama tez była zdania, że trzeba Ja zostawić. Zuzia jakoś najbardziej ukochała sobie właśnie mamę. Ale mieszkamy w bloku na 4 piętrze bez windy, 3 psy to pewnie jest do wykonania, ale łatwo nie jest. Mnie tez serce pękało, ale Zuzia - teraz Figa - znalazła cudowny dom - super Ludzie, piękny, ogromny ogród. I mama sama stwierdziła, że to jednak dla Niej było dużo lepsze rozwiązanie, niż zostać z nami Quote
Awit Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 O raju:-) Rodzina chce ją zatrzymać:-) Ja gdybym wzięła 3 psa, dostałabym miano potrójnej wariatki, i tak nie kumają czemu mam dwa psy, mam na myśli resztę rodziny, typu mama, brat itd. Jeśli miała smycz, to najpewniej albo ktoś ją odwiązał spod sklepu, albo wypsła się właścicielowi. Albo...moje czarnowidzwo, jak zawsze a raczej realizm, właścicielowi coś się stało np zasłabł na ulicy, pogotowie go zabrało, psem się nikt nie zainteresował. Potem te powodzie, akcje z psami. Dajcie ogłoszenia do lokalnej prasy, może jej szukają, może do głowy nie przyjdzie im schron. Mnóstwo ludzi nie korzysta z neta. Quote
wtatara Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Bajeczka wita wszystkich ze słonecznego Krakowa Quote
wtatara Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 niestety domki nie wypaliły. Ostatni wydawał sie sensowny ale jak usłyszałam że poprzedni pies dość przeszedł zanim 4 koty go zaakceptowały więc stwierdziłam ze nie mogę Bajki narazac na taki stres. Mam rację? Quote
Awit Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jeśli Twoja intuicja nie pozwoliła Bajeczce tam zamieszkać, to pewnie słusznie:-) Quote
wtatara Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 ona jest bardzo strachliwa, te koty by ją zadrapały Quote
wtatara Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 własnie wróciliśmy z działki. była 7 godzin, zmęczona ale wybiegana.Myslałam ze będzie bardziej niszczyć. Jak sie wybiega to jest potem Ok. Jutro załatwie w schronie i szukam dalej domku. Quote
wtatara Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 nie oddam jej. Muszę podpisać adopcję i ja zaszczepić Quote
wtatara Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Bajeczka ma wszystkie dokumenty i szuka domku Quote
Awit Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Nie ma ogłoszeń? To jak ma znaleźć domek? Chyba, że z ulicy ktoś ją wypatrzy.... Quote
wtatara Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 ma ale kilka.Napiszę wieczorem gdze bo jest to w watku Quote
t_kasiek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ja bym sobie sama Bajeczke wziela do siebie bo ona kocha moja Iwonke.....ale mam kota :( Quote
Recommended Posts