wtatara Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Bajeczka uwielbia dzieci.Kasia ma jeszcze lepsze zdjęcia Quote
wtatara Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 one się poplątały a jeszcze wczoraj nad nimi były czarne chmury Quote
zuzlikowa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Te cudne foty w allegro trzeba wkleić...wklejcie je tam dziewczyny- ludzie uwielbiają takie fotki!!! Cudne obie dziewczyny...zaplatane!!! Quote
zuzlikowa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Wybaczcie,ale bezsilność to straszne uczucie,a patrzenie na "adopcję" zastosowaną w Dobrocinie...i przyzwolenie na dalsze takie adopcje ze strony włodarzy...powodują,że zwracam się z prośbą do Was...zajrzyjcie! http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy?p=14727377#post14727377 http://www.dogomania.pl/threads/179244-Zd%C4%85%C5%BCy%C4%87-na-czas...!-Pseudoschronisko-Umieralnia-w-Dobrocinie!-Ponad-100ps%C3%B3w-czeka..!?p=14727152#post14727152 DOBROCIŃSKIE WĄTKI ZAMIERAJĄ...w Dobrocinie też nic się nie dzieje...CZY NASTĘPNE PSIAKI ZOSTANĄ WYADOPTOWANE DO DOŁU, bo wszyscy zapomną, znudzą się...bo inne nieszczęścia odciągną uwagę??? W CIENIU KOŚCIELNYCH WIEŻ PRZYBĘDZIE MOGIŁ...WYADOPTOWANYCH PSÓW... Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Bajeczko,choć niedzielnie Cię odwiedzę...już nie przynoszę złych wieści-nam wszystkim potrzeba teraz optymizmu...u nas słoneczko zaświeciło w końcu i nie pada.Może to początek lepszego? Choć Ty miałaś już szczęścia troszkę- swojego anioła spotkałaś i dom u niego dostałaś! Jak tam dziś u Was? Quote
wtatara Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 j3nny napisał(a):Bajeczka na cafeanimal i alegratce bardzo dziękuę. bajeczka nie nadaje się do osoby starszej.w domu grzeczna, czyściutka, ale za to na spacerze zywioł. Ona podskakuje ja sarenka, biega jak szalona. Zaczepia psy do zabawy, a najlepsza do zabawy plastikowa butelka, lub patyczek. Poszedł mąż z nią odczytać czipa. Dla niej byłby najlepszy dom z ogrodem lub osoba , która uwielbia długie spacery połączone z bieganiem. Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 To teraz tylko taki domek,który ruch preferuje z pieskiem...i Bajeczko-do domciu śliczna! Quote
wtatara Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 pierwsza niedziela Bajeczki poza schronskiem Quote
Ulka18 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Przesliczna ta sunieczka. Oby szybko znalazla dobry dom :kciuki: Quote
wtatara Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 ja te myslę że DS szybko sie znajdzie ,tylko mam problem z mężem.On nie chce jej oddać, a przecież 3 psy i 47 m mieszkanie. Quote
wtatara Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='zuzlikowa']Bajeczko,choć niedzielnie Cię odwiedzę...już nie przynoszę złych wieści-nam wszystkim potrzeba teraz optymizmu...u nas słoneczko zaświeciło w końcu i nie pada.Może to początek lepszego? Choć Ty miałaś już szczęścia troszkę- swojego anioła spotkałaś i dom u niego dostałaś! Jak tam dziś u Was?[/QUOTE] u nas piękna pogoda i sliczny spacerek piesków- zobacz fotki Quote
Isabel Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='wtatara']tylko mam problem z mężem.On nie chce jej oddać[/QUOTE] Najczęściej to jest na odwrót ;) Quote
j3nny Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='wtatara']ja te myslę że DS szybko sie znajdzie ,tylko mam problem z mężem.On nie chce jej oddać, a przecież 3 psy i 47 m mieszkanie.[/QUOTE] pozazdroscic:) u mnie niestety odwrotnie Quote
wtatara Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 mój mąż też zawsze ma opory ale juz go przekonam to kocha zwierzę i z każdm psiakiem z DT tak jest. W srodę nie protestował a ja nawet nie pytałam. Przyszedł po 12 godz. pracy na noc, spał 20 minut , został budzony i zaczęła się akcja Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='wtatara']ja te myslę że DS szybko sie znajdzie ,tylko mam problem z mężem.On nie chce jej oddać, a przecież 3 psy i 47 m mieszkanie.[/QUOTE] ...nie będę komentować jenom usmiech cieplutki dla problematycznego małżonka przesyłam,a maleńkiej życzę by jej losy potoczyły się jak najszczęśliwiej...bez względu na to gdzie domeczek znajdzie... Quote
Recommended Posts